IRC-Galleria

runoutta...Tiistai 28.11.2006 16:26

Talven valkoinen lumi
on kuin unta,
joka laskeutuu hiuksillesi.
Toivon että edes joskus voisin
tuon unen kanssasi jakaa.

-tru-

se o joulu joKeskiviikko 22.11.2006 00:34

eka mukillinen glögiä nautittuna kera makoisten ruskeidenpiparien, nami!!

Suomalainen eläin horoskooppiPerjantai 10.11.2006 21:37

Päämerkki määrää päätäsi ja toimiasi hyvinkin voimakkaasti. Sillä on suuri kyky luontaisiin kykyihisi ja taipumuksiisi. Vanhemmiten päämerkillä on voimistuva vaikutus luonteeseesi.

Päämerkki: ILVES

Lumovoimainen, karismaattinen, itsetietoinen, kaunosielu, trendikäs, herkkäaistinen… narsistinen?

Parhaissa voimissaan oleva ilves näyttäisi hyvältä, vaikka pukeutuisi säkkiin. Tosin miksi hän pukeutuisi säkkiin, koska hänestä on luontevaa olla hyvännäköinen? Hän rakastaa päivänpaistetta ja hän aistii ympäristöään tarkasti, oli ilmanala sitten mikä hyvänsä. Ylväs ilves osaa ottaa kehut ja kiitokset vastaan kursailematta, tyylillä. Hän voi olla hyvin narsistinen, mutta hänellä on siihen luontaisella karismallaan varaa. Ilveksen saattaa olla vaikeata ottaa ehdottomia käskyjä vastaan, ellei hän sydämessään arvosta käskynantajaa.
Koti on ilveksen linna ja hän itse on linnanherra. Vanhemmiten hän sisustaa kotinsa kauniiksi, sinne ovat kaikenlaiset sottapytyt tervetulleita… mutta eniten ilves pitää vieraista, jotka älyävät lähteä ajoissa.
Ilves on nuorekasta ja hyvää seuraa, hän on varmasti ajan hermolla asioissa, joista on kiinnostunut. Hyvällä päällä ollessaan hän saa helposti muutkin hyvälle tuulelle. Kynnet pysyvät piilossa, mutta niiden olemassaolo tiedetään. Yleensä hän hillitsee itsensä, koska tietää hetkessä saavansa aikaan hävityksen kauhistuksen. Kehräämisen loputtua hän on hyvin säälimätön vastus. Ilveksen voimankäyttöstrategiaan kuuluu myös kärsivällinen ja muiden huomaamatta tapahtuva taitava piiritys.
Esiintymislavat ovat ilveksen. Ilves on säteilevä ja hänestä on vaikea olla pitämättä. Varsin usein ilveksillä ilmenee selviä suuren diivan elkeitä. Suurella osalla heistä on joka tapauksessa vankka ihailijakaartinsa. Mutta joskus hän uupuu ja vetäytyy kaikesta. Kun hän haluaa olla rauhassa, häntä ei varmasti tavoita mistään. Ilves on riippuvainen vain todellisista rakkaistaan nauttien kissojen tapaan lämmöstä ja ylellisestä olotilasta.

Ammatit: kirjailijat, kuvataiteilijat, poliitikot, show-tyypit, kauneusala, vauhtiveikot.

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Sydänmerkki vaikuttaa sydämesi sydänmesi ääneen. Sydänmerkin avulla tutustut myös muihin kasveihin ja eliöihin, joiden olemuksessa, ulkonäössä tai elintavoissa voi olla jotain itsellesi arvokasta. Myös luonnonilmiöillä, kuten säällä, on vaikutusta minuuteen.

Sydänmerkki: ILVES

Lue ed.

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Aurinkomerkki kertoo mitä sitä tulikaan hetken mielijohteesta tehtyä? Tai mitä jäi kummallisesti tekemättä. Aurinkomerkin vaikutus aiheuttaa sekavia tuulahduksia.

Aurinkomerkki: MÄYRÄ

Tyylikäs, näppärä, pikkutarkka, utelias, sosiaalinen, oikeudentajuinen, sitkeä, sosiaalinen, nopeaälyinen ja hyvä organisoimaan, dramaattinen, shokeeraava.

Mäyrä on tarkkaavainen ja punnitsee eri vaihtoehdot hyvinkin filosofisesti, kun muut jo toimivat. Tosin tietäessään mitä haluaa, hän toimii muita nopeammin.
Mäyrä on siisti ja järjestelmällinen, mutta nuorena hän ehtii järkyttää ympäristöään tavalla tai toisella. Dramaattisuus hieman vähenee iän myötä ja hän kehittyy kaikissa toimissaan taitavaksi ja tunnolliseksi. Pikkutarkkuutensa myötä hän saattaa vaikuttaa jopa vaikealta persoonalta. Hän on kuitenkin antelias ja suurpiirteinen vähemmän tärkeissä asioissa. Mäyrä on seurallinen ja avoin kestäen sitkeydellä kaikenlaiset vaikeudet. Hän voi saada raivopäisiä purkauksia, mutta onneksi hän leppyy pian. Hän ei siedä epäkohtia eikä siedä toisten holtittomuutta. Hän lokeroi ja järjestelee kaiken erilaisten arvojärjestysten mukaisesti. Tarkoitus ei ole kuitenkaan vähätellä ketään, vaan kyse on hänen luontaisesta intohimosta selvittää erilaisia motiiveja ja tarkoitusperiä.
Mäyrä on tarkka ja taipuvainen varastoimaan kaikenlaisia, siksi hän selviää vaikeistakin ajoista. Hän on kiinnostunut elämän peruskysymyksistä, mutta saattaa syyspimeällä innostua pohtimaan mystisiäkin ajatuksia - arjen vastapainoksi. Selittämättömät asiat herättävät hänen uteliaisuutensa, vaikka älykkäänä hän ei sorru taikauskoiseksi. Hän kyllä keksii selityksen outoihin ilmiöihin.
Monenlaiset rutiinit sujuvat mäyrältä ongelmitta. Hän muistaa syntymäpäivät, kellonajat ja ystäviensä kengännumerot. Lisäksi hänellä on selkeä tyylitaju. Tyyli voikin sitten olla hyvinkin raflaava, mutta varmasti tilanteeseen sopiva. Mäyrä ei jää sanattomaksi tai kompuroi yllättävissä käänteissä, vaan osaa sovittaa diplomaattisesti vaikeatkin ongelmat. Kriisitilanteita hän pyrkii tarkastelemaan monelta kantilta ja se on erityisen taitava luomaan monimutkaisia strategioita. Se, mitä mäyrä ei aina muista tehdä, on levätä riittävästi. Ylikierrokset saattavat johtaa hänet täydelliseen uupumukseen.


* * * * * * * * * * * * * * * * *

Varjomerkki saattaa kammeta elämäsi raiteilta tai antaa yllättäviä inspiraatioita.

Varjomerkki: VILLISIKA

Liekö tässä nyt se taivaanrannan maalari? Neuvokas ja omaperäinen ilves, joka ei ketään pokkuroi käskystä, voi riemukkaasti kumartaa syvään voidakseen taas jatkaa matkaansa. Hän on hauska ja mukavasti epäsovinnainen. Hän ei muuttele käytöstään liukuessaan tilanteesta toiseen, kun tietää mitä haluaa. Kalikoiden heitto ei hidasta hänen rattaitaan. Joskus hän tosin tuntee olonsa seurassa oudon hämilliseksi ja se taas vain lisää hänen vastustamatonta charmiaan.
Hän rakastaa kaikkea kaunista ja eleganttia, läheisiään hurjasti ja ehdoitta. Toisaalta hän odottaa muilta usein liikaa eikä voi välttyä pettymyksiltä. Silloin hänen heikkoutensa on piristää itseään hulvattoman riehakkaalla törsäilyllä.

*Hevoskastanja, täplätupsukas, vadelma, ohdakeperhonen, kurjenmiekka*

kivaMaanantai 16.10.2006 21:25

olla köyhä ja viel kipeekin, ei oo taaskaan helppoo ei

en vaan jaksa enääKeskiviikko 04.10.2006 00:52

menee kääpä just noitten koirien kans!
kaikkeni niil annan ja ne palkitsee kusemal sisään, repimäl seinää, kusemal mun sänkyyn... loppuis Wendyltä kiima, niin noi ukot rauhottus tai tulis vanhuksen suomeen niin sais tytöt ees sinne täks ajaks, enhän mä ehi tekee itelle itään, hyvä jos hätäseen kauppaan, ku on jo pojat mellastanu. Toisaalta sellasii ne äijät on ja amen!

työTorstai 07.09.2006 17:40

nyt on koukku heitetty ja jäädään odottamaan värähtääkö koho...
kaikki peukuttamaan mulle että nappaa!

edellinen elämäKeskiviikko 29.03.2006 17:11

Olen ollut edellisessä elämässä nainen.
Syntymävuosikymmen on 1010
Olen elänyt Itä-Euroopassa (Unkari, Puola, Tsekkoslovakia)

Silloinen luonnetyyppini:
Käytit selkeää, matemaattista älyäsi uudiskeksintöihin ja elinolojen parantamiseen. Todella läheisiä ja tärkeitä ihmissuhteita sinulla oli elämäsi aikana vain kaksi tai kolme, mutta sinua kunnioitettiin, eikä yhteisösi tehnyt mitään tärkeitä ratkaisuja kuulematta mielipidettäsi.

Ammattini:
Kivenhakkaaja, kivitalojen, palatsien, temppeleiden ja kirkkojen rakentaja, linnoitusarkkitehti, väestösuojien suunnittelija, myös talismaanien koristelija.

Tämän elämäni tarkoitus:
Maailmassa on paljon yksinäisiä, ujoja ja itsensä sulkeutuneita ihmisiä, joilla ei ole henkisiä voimavaroja murtautua ulos kuorestaan ja joita monet eivät elämän kiireissään edes huomaa. Sinin pitää voittaa nuo taipumukset itsestäsi ja keskittyä sitten auttamaan toisia samoissa asioissa.

kosto elää, kjähKeskiviikko 15.02.2006 19:13

TÄMÄNHETKINEN:

1. Sijainti? - koton
2. Opiskelu/työpaikka? - kadotetusta vapaa-ajasta käyn hakee nimellistä korvausdta..
3. Vaatetus? - mustaaa - alta päälle asti, kuten aina :)
4. Olotila? - selkää särkee
5. Musiikki? - tietokoneen hurina ja MB soi tuolla toisaalla
6. Ärsytys? - no se saata**** selkä
7. Ilon aihe? - pentunen nukahti
8. Ihastus? - jaa'a
9. Ajatus? - ku pääsis tonne sänkyyn
10. Mieliteko? - heh, jääköön sanomatta

VIIMEISIN:
1. Humala? - pari viikkoo sit, pumpe pullojen voimalla
2. Automatka? - tossa töistä kotii
3. Kalenterimerkintä? - eilinen koirahieronta
4. Elokuva? - Matti
5. Tekstiviesti? - sovittiin skypettämisestä ;D
6. Lääkäri/sairaalakäynti? - tais olla tuo pilleri haku reissu
7. Vaateostos? - eilen kasa mustia sukkia
8. Matka? - mikä ny matkas lasketaan... hesan messaris joulukuus
9. Pettymys? - kaveri
10. Unohdus? - valokuvat, piti niit töihin viiä näytil

SEURAAVA/TULEVA:
1. Keikka/konsertti? - no joo, backyart babies huhtikuus, eiku viikon pääst uniklubi
2. Yöpaikka? - kamun luona hesas
3. Ostos? - no ne sukat
4. Rahanlähde? - meni just paaaaaaaaaljo ku tankin täyteen latasin, mistäs sitä ny rahaa sais???
5. Tavattu ystävä? - hesan suunnalla rakas ystävä
6. Soitettu puhelu? - äitil, niinhän ne kiltit tytöt tekee ;D
7. Teko tämän kyselyn jälkeen? - selälleen maate sänkyyn ja nappaan jonku viekkuun, tässä tapauksessa tuo kaappauksen kohde on koira...
8. Juhlan aihe? - tuo siintävä hesan reissu
9. Lupaus? - meen aikasi nukkuun ja otan pohjanmaan kautta viikonloppuna!

LEMPI:
1. Jogurtti? - kaik mennöö
2. Tupakkamerkki? - en polta, enkä alota
3. Piirretty elokuva? - taitaa olla joku disnin leffa
4. Itsetehty ruoka? - wokkia eilen, tänään söin ja oli hyvää
5. Rakkauslaulu? - laulais sen joku mulle
7. Auto? - verrari, vaan ku siihen ei varaa niin tuo volovo
8. Sunnuntain viettotapa? - greyhound racing kisat, taikka näyttelyssä pyöriminen siis koira
9. Ruokakauppa? - cittari
10. Levyn kansi? - tuo viimeinen MB (mun ottama kuva)

EPÄMIELUISIN:
1. Virvoitusjuoma? - kokis
2. Asia kotipaikkakunnallasi? - tääl o hyvä asustaa
3. Herätys? - tuo pentunen nakkas hampaat ensi ranteeseen ja ku käänsin kylkee niin alko hiuksist repii, ei mukavaa juu ei
4. Suudelma? - sais täs ny ees jonkunlaisen ;D
5. Karkki? - kaikki missä o kookosta joukos, yäk
6. Puoli itsessä? - onhan noita, tahtookos joku, tääl ois tarjolla
7. Sairastettu tauti? - tais olla vesirokko ja kova kuume
8. TV-ohjelma? - ruattalaiset ja sakemannit
9. Alkoholijuoma? - kalja, konjakki
10. Kieli? - ruotti, mut jos ihmisen tarkoitetaan niin vissiin sellanen puoliks mädäntyny

ja ettei tästä tule tylsää niin mukaan vaan... Sammy-Seta, maikkissme, woffe, iines59, Maddoxx

haastetta pyytävätKeskiviikko 15.02.2006 18:20

Haaste

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä.(eli kirjoittamaan samanlaisen stoorin omaan päiväkirjaansa ja antamaan haasteen seuraavalle viidelle) Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. vissiin tuo puruleluna oleminen sit. tällä hetkellä se on painottunu tuohon Repen hampaisiin... niin ja koirilta omittu ominaisuus, kaikkee pitää ensiks haistaa ;D niinpä

2. tuo rakas greyhound racing, se on elämäntapa eikä pelkkä harrastus. siihen kuuluu kaikki pre- ja after runit, kaiken maailman asiaan liittyvän tavaran hamstraaminen...

3. orkideoiden "kasvatus", pikemminkin hoitaminen ja niiden hengissä pitäminen ja siin samassa nuo lihikset. kukkia tulee lisää, mut sijoitus paikat alkaa käydä vähiin... pitänee ostaa isonpi ikkuna!

4. nää naisille vissiin niin tavanomaset suihkusta tulon jälkeen rasvaamiset. ensin naamaan parista purkista, sit koko kroppaan yhdest, jalkoihin taas toisest ja ku painuu nukkuun niin käsiin viel yhdest erinlaisest purkist, kuka perk*** on keksiny niin pal erinlaisiin purkkeja???

5. kiroilen kaikki muut autoilijat, paha tapa, josta ois hyvä päästä eroon ennen ku musta päästään eroon...

eihän nää mitänn erikoisii, selkää polttaa ja pitäs päästä hierojal, ai, niin "kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän, jos sitäkää..."


ainiin jokunen piti haastaakki.... maikkissme, iines59, Columbine, Pipsukka, vampireheart666

Repe ja rokotus reissuTorstai 02.02.2006 20:13

olipahan taas kokemus kokemusten joukkoon....

lähettiin liikkeelle, tehtiin kylläkin tarpeet ennen autoon menoa, vaan kunkas kävikään??? niinpä, siellä autossahan ne kaikki sit kuitenki oli, ja tuoksu sen mukainen, jestas sentään!!!

rokotukset saatiin ja puntari näytti 17,2kg

jospa nyt iltasella ois sit rauhallisempi??? tuskin