IRC-Galleria

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

elikkäs viisi outoa asiaa itsestäni...

1. Joskus tulee todella pakottava tarve siivota.. ihan yht äkkiä, ja se ei mene ohi ennenkuin tekee jotain asian eteen.. viime yönäkin pommppasin keskellä yötä pystyyn ja kävin siivoamassa olohuoneen ö.O

2. Nyttemmin olen kyllä laiskistunut, mutta silti tavaroiden on oltava jossain määrin järjestyksessä ja siististi pinossa.. kuten esim pestyt peti vaatteet.. niiden on oltava kaapissa millilleen oikeassa ja suorassa pinossa ja erittäin tarkasti viikattuna..

3. Minulla on pakko mielle säilyttää kaikki maailman kuitit..

4. Jostain kumman syystä kaikki on PAKKO jättää aina viime tippaan..

5. Viikonloppuisin kellon on oltava soimassa ihan vaan sen takia että sen voi sammuttaa ja hyvällä omalla tunnolla jatkaa rauhassa uniaan.. se on todella rentouttavaa.. ja koulu aamuisin sen on oltava soimassa puolituntia aiemmin, että sen voi sitten pistää torkulle..

Lemmiwings
^pehko^
dagzar
]BaCeMy[
Modestman

pitäkee kivaa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.