IRC-Galleria

Black^angel

Black^angel

vink vink...sulle ;-)

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

SkorpioninLauantai 17.06.2006 19:46

Kesäkuun anti Skorpionille koostuu pääosin siitä, että Mars ja Saturnus antavat pakkoja saada ammatillinen elämäsi raiteilleen.
Kesäkuussa teet ehkä työtä, joka on vaativa ja kuluttava, eikä mahdollisesti anna hirveästi positiivista palautetta.
On olemassa aikoja elämässä, jolloin ei ole varaa nyrpistää nenää ja torjua elämän kovia ja raakoja puolia, kuten paljasta, rehellistä työtä.
Nyt on sellainen aika ja sinun luotettavuutesi, jopa kellontarkka asioiden hoitamisen rytmi joko istuu tai sitten kapinoit sitä vastaan ja palaat nollaruutuun.
Työteliäs kuukausi, jolloin on opittava tottelemaan ylempiä, alistumaan, nielemään egon ylpeys ja tulemaan hieman koneen kaltaiseksi työmasiinaksi.
Mutta tuloksena tästä voi olla kehittynyttä oman itsen hallintaa, täsmällisyyttä ja kykyä unohtaa omat kommervenkit.
Jupiter merkissäsi peräytyy, joten on aika ajatella tärkeitä asioita ja arvoja, omia laajoja henkisiä päämääriä uudelleen ja järjestellä jo koettua uuteen uskoon.
Myöhemmin tästäkin on hyötyä ja iloa kun tulee aika ilmaista, mitä olet sisimmässäsi hautonut. Kuukauden alkupuoli on tiukinta aikaa ja 6.-10.6. ovat kovimmat koettelemukset.
Myöhemmin ilmapiiri hieman löystyy ja ilonaiheita erityisesti antaa vastamerkissäsi Venus, joka suo tunteiden ilmaisua, rakkauttakin arjen lomaan.
Elämää, elektroniikkaa ja erotiikkaa, huudahtaa ikiteekkari sinussa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.