IRC-Galleria

BlackKnight

BlackKnight

ei ole Julkkis jota voi Bonggata =P

Blogi

- Vanhemmat »

Taas kerran koneella...Maanantai 27.02.2006 12:43

Do dii... ei sitten malttanut olla taas tulematta. Tänään on Eräässä asiassa, joka erittäin keskeneräinen erään nimeltämainitsemattoman exäni osalta, sietokykyni vika päivä.

Taas kerran en jaksa selittää mutta miulla sitten paloi pinna tuohon ihmiseen.( Jos häntä voi ihmiseksi sanoakkaan)

Kerroin täss eilen eräälle parhaimmista kavereistani että elän oikeastaa nykyisin vain vihasta. Se ehkä yksinkertaisesti johtuu siitä että olen yksin, eikä ketää ole lähipiirissä joka voisi antaa miulle muuta ajateltavaa...

Mutta who cares, kaipa tämä elämä menee näinkin. Ja sitten vihdoin kun saan tuon veemäisen exäni pois kimpustani. Ja hoitamaan keskeneräiset asiat miuta kohtaan selviksi.

Tänään ei poikkeuksellisesti päivän sanaa, älkää pettykö siihen. Ehkä ensi kerralla. xO)
Huomasin viikko sitten olleeni suuremman luokan huijauksen kohteena... Sen miten mua on huijattu en jaksa kertoa( läheisimmät kaverini kyllä tietävät) mutt voin sanoa että jotkut naiset kyllä ansaitsevat "Vuoden Vittumoisin Kusipää" palkinnon.

Onneksi voin todeta ettei kaikki naiset perseestä ole, naapurista kylläkin, jos totta puhutaan... (kirjoittajan huomautus on se että ne ketkä tän lukee toivottavasti eivät vedä hernett nenäänsä sillä totta se on mitä kirjoitan)

No nyt kuiten otan viinaa ja kaljaa ja murehdin sitten huomenna mitä teen niille jotka ovat minua vastaa rikkoneet...

Lainaten elokuvaa... Hasta la vista, BABY!!!!

Olen vapaa, nyt, huomenna ja tulevaisuudessa. Tekemään mitä itse sitten haluan...

Päivän Sana: Ne joilla Rakkaus on, Rakastakaa. Vaalikaa rakkauttanne kuin se olisi ainutlaatuista. Sillä se voi loppua milloin tahansa.
No niin... Synttärit oli ja meni... Ja elämä palaa taas raiteilleen harmittoman ja kovan juhlinnan jäljiltä. Sitä voisi ajatella että elämä on syvältä, mutta elämä voittaa.

Onneksi ainakin miun kohdalla, tänään otan hyvässä seurassa kalsarikännit. Ei huolta ystävät kalliit, olen hyvissä käsissä.

Tämän päivän sana: Nauttikaa elämästänne, se on todella lyhyt aika tän maan päällä... (En ole mitenkään uskonnollinen enkä humalassa... ainakaan vielä...)
- Vanhemmat »