IRC-Galleria

Blackened69

Blackened69

-ja elämä riuhtoo-

Kohta on joulu....Keskiviikko 21.12.2005 18:17

Ihanaa joulua vaan kaikille rakkaille,ku ei oo paljon meikää näkyny...tääl oon silti...pysytään tutkaimella!!!!

Winner....Lauantai 17.12.2005 22:02

The Nykänen,niin se taas meni.Voittaja!
Oikeesti,ihan sama....ihan *piipin* sama kaikki ! ! ! !

Niin se o,että eihän siinä.

Minä en ennee jaksaLauantai 10.12.2005 15:15

Siinä se,jospa sä tajuisit et ku ees osaisit anteeks pyytää ja näyttää et jollain muullaki ku sillä sun kullallas o väliä.....mut ku et.
En minäkään voi tajuta jos et sano.

jööpaLauantai 10.12.2005 14:08

En oikein ees tiijä et onko mulla mihinkään mittään sanottavaa....tää on vaan niin vallan mahtava keino purkaa vitutusta,ihan sama se lukkeeko tätä kukkaan.
Ei KiinnostA!
Muttah,taas kyllä ossaan hommani hoitaa,huhhuh.....en minä itekkään aina ihteeni tajua.Mie vaan odotan ihmisiltä ja se on perseestä!Ihan oikeesti,sen oon ainakin oppinu viime aikoina,notta elä odota keltään mitään,sillä siinä jouvut pettymään ihan varmasti.Ja se yks ja ainut pettyjä oot sinä ite,ei kukaan muu.
Niitä muita ku ei kiinnosta,niitä ei kiinnosta teetkö sinä asioita ittees vai muita ajatellen,yritätkö miellyttää,piristää ja kannustaa....Ei,se ei niitä kiinnosta!
Niitä kiinnostaa vaan just se mikä niistä tuntuu hyvältä,ehkä ne viihtii esittää ulkopuolisille et hei,kaikki ok,on hauskaa juu.Mut ei se niin oo.

Etkä sinä niitä pysty muuttamaan,et sillä et ite yrität muuttua parempaan....etkä sillä et välität ja sulle on väliä.Ei se niitä kiinnosta.

Ku millään ei loppuunsa oo mitään väliä,ihan vitun sama..........

Täällä taasPerjantai 09.12.2005 17:06

Jeps,kotosalla jälleen....olin hirvee ja lähin koulusta jo puol kahen maissa....ei oikein kyydit muuten vetäny ni pit sitten tehä ratikaali ratkasu.Khyllä.

Ja jos just mietit et hei,mitähä toi ruunaa weekend...ni tässä se,en mittään erikoista.Kotosalla....ehkäpä kylillä käyn pyörähtämässä mut muutes ihan rauhallisissa merkeissä . . . . . . Niinku aina.

Hohhoijaa......ei oikein ajatus jaksa kulkee....että ehkä pare jättää tää jollekki joka saa vähä pare aikaseks ;) Kattellaan =D

on se kummaKeskiviikko 07.12.2005 14:05

Mikkään ei kyllä tännään mene niinku pitäs.Tai no niin,niinku mie asioiden kuvittelen menevän.Ei oo helppoo.
Millonkahan tuntikaan alkaa,ei mittään havaintoo.Että siltä pohjalta.

En tiijä,taijan mie olla aika paska ihminen,tai sitten minut on kasvatettu väärin ;) Se se varmaan on.Odotan ihmisiltä rehellisyyttä ja sitä,et jos asia on sovittu tai ees annettu ymmärtää,eli pidetään turpa kii ku sanoo,ei kiellä.Ni mie odotan et niitten sanojen takana seisos sitten kanssa joku.Mutta ku ei millään.

Ite oon yrittäny.Jos oon sopinu tai antanu ymmärtää mitä tapahtuu elämässä paljon,ni oon asian oikassu ajoissa ettei muitten tarttis luulla mittään.Se o ihan jees,ei oo kukaan valittanu aikoihin.Mut onko se niin helvetisti vaadittu jos itte oottaa samaa kohtelua.Kai se sitten on.

Että kyllä,päivä meni jo aamusta perseelleen...ainut suunta o siis alaspäin,eikä se hirveesti jaxa houkutella.Pakkohan sen on...ja kyllä,kai minä sitten totun,opin kattomaan läpi sormien ja antamaan anteex...tai tuohon mie oon pystyny tähänki asti.
Mut ehkä minä joskus en enää odota mitään keltään...en ees iteltäni.Josko se sitten olis helpompaa...ei tarttis ikinä pettyä kehenkään tai mihinkään.
Kai ne sovitut asiat vaan on mulle ollu niin itsestäänselvyyksiä etten ymmärrä ku ne pettää.....

Mut silti,en mie osaa enkä halua olla vihanen,en halua mittään mykkäkoulua....mut jos ei kykene asiaa selväks puhumaan,ei olemaan edes pahoillaan ni sillon joku on pahasti pielessä.Niinhän se menee,....,..,...,.,.,....,,,,,.,.,...,,.,....,,,.,,..,,,.,..,...,,,..,..,...,
Ottaa vaan turhan koville.

En jaksa aina olla se jolle tehhään paskasesti.

JoophasMaanantai 05.12.2005 14:05

meinoo vähä pipi olo olla...ei niin kiva.Mut josko tää tästä,ärsyttää vaan ku lomalla pittää kippeeks yrkkäillä tulla.Ei tällasia.Ihan hölömöö.

Eipä miul kyl ees oikein oo mittään mitä pitäs kirjottaa....tännään en ois ikuna jaxanu kuopijoon päiväks lähtee,ei kiinnosta ku ei oo tää olo paras,kahtoo ilalla jos sitä sitten siellä kalpan pelissä pyörähtää...sua ny nähä.

Jos saisin päättää ni hankkisin jostain kuumaa glögiä ja peiton...sit joku hyvä kuva pyörimään ja sohvan nurkkaan.Siinä olis ihan tarpeex tälle päivälle.Eheh.

Mut ku ei kaikkee voe aina saaha.Pittää ajatella muitakin...se o kyllä aika aniksesta ;) Varsinki jos tuntuu et ne muut ei ikinä ajattele sinua.

PerseestäLauantai 03.12.2005 14:13

Niin,just niin.....Sieltäpä sieltä.

En kyllä ruppee avautumaan vaikka miel kovasti tekis mut o se vaan niin hienoo.Eniten kai täs perseestä oo parisuhteet.Ja ku jos o vielä sellasia omalaatusia missä ei kommunikointi oikeis toimi,ni ompa helvetin hauskaa.

Mut tarkemmin ku miettii,ni eihän kenenkään tartte oikeesti ketään katella JOS ei ennee kiinnosta,ja jos se oikeesti on niin perseestä.Mut mikä se sit kiehtoo,mikä saatana se saa lähtemään perään.....senku tietäs.

Ja ku järellä miettii,niin ei oo mitään syytä,ei ennee mittään oikeeta.Jos kaikki on ihan sama molemmille,tai ees toiselle niin mikä helevetti se saa juoksemaan?
Sen jos joku mulle vois kertoo.....

Onko se vaan sitä ku ei osaa irti päästä.....vai onko se sitä ku o ikävä jo ku näkee.......Vai onko se ihminen vaan niin helvetin tärkee.

Paha mennä sanomaan.....mut jospa se olis jotain muuta ku sitä tottumusta.Mut pakko se on joskus irrottaa,ei kukkaan voi itteesä kiduttaa.Ja jos toinen ei halua,ei halua sitä mitä sinä haluat,ei halua mitään sinulle...niin mitäs sitten.
Kai sen haluajan pittää vaan koota luusa ja poistua hiljaa paikalta....eihän sitä se toinen edes huomais......

Niin se vaan menee....elämä etenee,välit viilenee ja matkat pitenee....

Eka luukku!Torstai 01.12.2005 11:43

Ei järkee....tännään sais avata ekan luukun joulukalenterista.No joo,mut arvatkaapas mitä,ei miulla tietenkään oo yhtään kalenteria viidentoista kilometrin säteellä.Notta se siitä ilosta.
On se kyllä aniksesta ku vanhenee,ei muista varata sitä kalenteri käden ulottuville.Olisko kannattanu...no olis.

Joopa sen joo,ja tännään pits tunti käyvä istumassa siellä fuckin koulussa ;)

No ei,tietty mie rakastan sitä paikkaa <3 Khyllä.

Huomen hesaan,kiinnostaa aika lailla,mut ei vaihtoehtoja,niinhän sitä sanotaan.No mut josko siitä hengissä selviäis.Hope so.Ja illalla ajoissa takasin =)