IRC-Galleria

Blackest

Blackest

lyö päätä seinään

EI!!Sunnuntai 12.04.2009 08:46

Mä tuun hulluks. Väsyttää vaan niin helvetisti, mut ei vaan kertakaikkiaan pysty nukkumaan. Mahaan koskee, päähän sattuu. Makaat sängyllä väsyneenä mut et nuku. Sattuu selkään kun makaa tunteja. Väsyttää. Itket ja huudat perkeleitä.

Mun tekis niin mieli vetää ranteet auki että saisin oikeasti nukkua! Nukkua eikä koskaan herätä. Tää unettomuus saa mut oikeesti hulluks!!!

Väsyttää! Väsyttää! NUKU, NUKU JO PERKELE, NUKU JO!!

Vaikka kuinka makaa silmät kiinni pimeässä.. Joutuu odottaa kaks viikkos ennen kun asiasta edes keskustellaan että joko voisin nukkua.

KAKS VIIKKOA!! Mä saan sitä ennen sydänkohtauksen tai tapan itteni.

Ensin hoitaja ämmä meinas et mul on hyvää aikaa laittaa unirytmi kuntoon kun ei ole töitä. Piti valaista että vis vuotta täs ollaan unta odoteltukki. Sitte se meinas ettei lääkärillä ole aikoja ja alkaakin kesäloma, syksyllä sitten. No se vaan ei oikeen käy. Jos mä oisin saanu ajan vasta syksyks ni oisin samantien heti puhelun jälkeen tappanu itteni. Onneks se ämmä tajus etten ihan niin kauaa voi odotella. Pari päivääki tekee tosi vaikeeta. Helvetti.

Enemmän alkaa stressata kun ei saa nukutuks. On mulla aikaa nukkua kuhan se uni vaan tulis.

Olo kun patterilla: virta hiipuu ja hiipuu, mut sitä virtaa aina viel on. Koska tulee se hetki kun patteri sanoo zip ja sammuu kokonaan? Paitsi ettei pattereita saa enää päälle ku niist on loppunu virta. Kohta ei mullekaan syty enää virta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.