IRC-Galleria

Vitun läskitSunnuntai 19.07.2009 08:03

Jaaha... Rakas päiväkirja. En ole aikoihin kirjoittanut, enkä ainakaan pienessä kännissä, mutta on aika aina ensimmäsille kerroille...

Minulla ei ole mitään vastaan hieman tukevia, mutta silloin kun he kuvittelevat, että hoikemmat ihmiset ovat vain jotain, joita voi ylipainolla sortaa, niin sitten alkaa vituttamaan ja rankasti.

Olinpa eräässä hevimetallibaarissa ryyppäämässä ja pilkun jälkeen ajattelin yllättäen lähteä kotiini. Kävelin bussiasemalle soitettuani yhdelle norjalaiselle mulkerolle. Puhelu oli täynnä jämäkkää vittuilua, joten olin bussiasemalle saapuessani aika hyvällä mielialalla.
Astuin busiin sisälle ja löysin istumapaikan ja kuvittelin, että homma toimii... Vitut! Viereeni istahti joku vitun 100kg keijukainen.

Matkalla kämpilleni tämä "keijukainen" onnistui heilumaan joka vitun kaarroksessa niin, että hän liiskasi minua vasten bussin seinää. Alkoi vituttamaan.

Kun lähestyimme asuinpaikkaani äkkäsin, että tämä läskivuori oli täydessä unessa. Ennen pysäkkiäni ujutin käteni stop-napille ja katselin kun tämä ihrakasa veteli hirsiä. Pari sekuntia ennen pois jäämistäni karjaisin ihravuoren korvaan, että "TULEEKO KALAA, SAATANA!?!?!". En ole ikinä nähnyt kun ihra liikkuu niin saatanan nopeasti, vaikka olen joskus pelannut jalkapalloa Karkkilalaisessa seurassa. Terveisiä vaan Karkkilan läskeille! Vihaan teitä *smack* <3.

Kuitenkin pääsin ihravuoren ohi kotiini ja kohta täytynee pistää nukkumaan.
Kiitos taas lukemisesta....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.