IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

voi kolotuksen kolotus.Perjantai 21.12.2007 00:21

no eipähän osoittautnukkaan ihan tavalliseksi flunssaksi. viides päivä jo menossa. nyt pari päivää ollut 40 asteen kuume. on tullut hikoiltua puhtaasti varmaan viisi litraa pihalle. eilen kävin lääkärissä vain uusimassa saikkulapun. tännään sitten olinkin aamusta niin heikossa kunnossa ettei vesilasi pysynyt kädessä. sitten alkoi kivut, lääkkeet ei tehonneet, alkoi oksentelu.. äipän sain hälyytettyä paikan päälle, ja kiiren vilkkaan ensiapuun.
siellä sitten hengasin tippaletkussa noin 4 tuntia kipupiikit persiissä. oli kuulema suonet niin kuivunut jo, jotta piti kolme litraa käyttää pussien kautta. sitten vain röntgeniin ja verikokeisiin. no keuhkokuumehan sieltä paljastui.
laittoivat sitten hyvinkäälle etiäppäin, mutta koska vointi oli huono eikä kävely onnistunut, tuli sitten ambulanssi ja vei.
jotenkin oli niin epätodellinen olo. luulin kai jotta pittää oikiasti olla aivan puolikuollut ennenkuin voi ambulanssin kyytiin astua<=)

hyvinkäällä sitten uudet verikokeet ja sydänfilmit ja muut miljoonat. sielä sitten aikaa menikin sellaiset 5 tuntia. olisi vielä pitänyt jäähä oottamaan lääkäriä ja viimosia testituloksia, mutta mielestäni 9:n tunnin lääkärireissu oli jo aika hyvä saavutus, ja koska tarkkailuunjääntipakkoa ei ollut, allekirjotin itteni pihalle. kuumekkin oli saatu tuon 9:n tunnin aikana laskemaan huimasti 37:ään, joten olo oli jo täysin eri:D

nyt vihdoin kotona, ah. ja tättärää pyörii sylissä uuden uhmaikänsä kanssa. on niin tautisen mustasukkanen läppärille<=)
nyt on mentävä, adios.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.