IRC-Galleria

Blippo

Blippo

Son of a preacher man

Not my trainMaanantai 31.10.2005 23:26

But can I borrow yours for a while?

Pitihän sitäkin sitten kokeilla.

Värään junaan astumista.
En suosittele jos
A) Sinulla on tiukka aikataulu
B) Seuraava juna menee vasta 3 tunnin päästä
C) Sinulla on tärkeä tapaaminen

Kyllähän se vähän harmittaa kun kuulutetaan että "tervetuloa Pendolino-junaan joka menee ihan muualle minne sä olet menossa!"
Ja kaiken lisäksi kehtaavat kuuluttaa että "tämä juna ei pysähdy todellakaan missään niin, että ehtisit ajoissa hyppäämään pois ja vaihtaa takaisin oikeaan junaan!"

Jes.

Eli olin menossa sinne Imatraan InterCity junalla, ja jotenkin sitten vahingossa menin vastapäiseen laituriin jossa menee juuri samalla minuutilla joku helkkarin Pendolino.

Se kuulutus pilasi mun aamuisan kl 6:42 hyvänolontunteen, että "kaikki hanskassa", ku onnellisena (ja aamuväsyisenä) hyppään junaan ja huokaisen helpotuksesta.

Juuri kyseisen Pendolinon piti pysyä seuraavaksi vasta Hämeenlinnassa ja sen jälkeen Tampereella tai jossain. Ei muistikuvaa. Tajusin vaan, että juna jatkaisi nopeaan tahtiin suuntaan, johon minulla ei olisi menemistä. Ja minun olisi pitänyt päästä pois edes Riihimäellä että voisin vaihtaa junaa! <suru>

Ei hätiä mitiä, tässä ei muu auttanut kun kysellä kiltiltä herra lipuntarkastajalta josko jotenkin olisi mahdollista saada junan pysähtymään, vain minun takia, hieman aikaisemmalla pysäkillä, juurikin vaikka siellä Riihimäellä.

Ja niin sitten tapahtui.
Kyllä.
Oikeasti.

Riihimäellä oltiin hieman kl 7 jälkeen, juna pysähtyi, hyppäsin pois, ja juna jatkoi välittömästi matkaa.
Olin ainoa joka hyppäsi pois, pysäkillä jossa junan ei missään tapauksessa kuulunut pysähtyä ja kulkipahan juna raiteita pitkin joita se ei muuten siihen aikaan olisi kulkenut.

Joten, jos sinä olit tänään aamulla siinä junassa joka poikkeuksellisesti pysähtyi Riihimäellä tänään aamulla, se olin minä! Mun syytä kaikki.
Toivottavasti et missannut jotain jatkoyhteyttä tai lentokonetta tai tyttöystävää/poikaystävää tai jotain muuta kivaa. Pyydän anteeksi.

Lupasivat kuitenkin vähän kiriä aiheuttamaani hidastusta ajamalla hieman kovempaa <virne>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.