IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Jep, Ainoo kavin tervehtimassa Wisconsinissa eika se edes tienny, etta oon tulossa. Ainoastaan sen hostporukat ties. Nelja yota olin ja oli kiva kayda! Tiistaina ku menin sinne niin ei se siina muuta ihmeellisempaa sanonu minut nahdessaan ku 'ai hei, moi' olin etta 'no moi, voin kylla takaskin lahtee'. Miten se oli niin rauhallinen! Okei, jonku pienen sadetanssin se jaloillaan siina heilutteli mut kuitenki. :D

Keskiviikkona paasin kaymaan Ainon kaa koulussa. Paasin keltasen koulubussin kyytiin. Mentiin koulussa mainofficeen josta ne sano etta menkaa northofficeen ja sielta sano etta menkaa jonku miehen luo ja sit se mies sano etta menkaa mainofficeen niin sainkin sitten visitor passin (vihdoin, ei siina ku sellanen puolen mailin lenkki ensin heitetty). Opet oli tosi kivoja se minka totesin niin ihan sama missa maassa oot ja ihan sama kuka opettaja on mutta HISTORIA ON IHAN PERKELEEN TYLSAA. Matikan ope tarjos suklaakakkuu ja lukutunnilla (kaikki oppilaat luki jotain romaania paitsi mina sitten Seventeen lehtee vuodelta 2005 jonka sain edelliselta matikan tunnin opelta) saatiin karkkia.

Ja tan reissun aikana soin ensimmaisen bigmacin tanne yhdysvaltoihin tulon jalkeen eika se ollu edes yhta hyvaa ku mita Suomessa.

Kaytiin myos joka ilta hot tubissa lillumassa. Ja sain Ainon hostvanhemmilta lahjaks Wisconsin hupparin joka oikeesti oli Ainon joululahja, mut se saa onneks uuden.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.