IRC-Galleria

Blondi-Aivo

Blondi-Aivo

<3 Mc_Mane 05.04.09!

Hammaslääkäri..Tiistai 30.06.2009 03:41

Juu olin tänään tai noo jos kelloo nussitaa nii eilen hammaslääkärissä..
Hohhoh ne pisti mun suuhu semmottee jonku pehmuste jutun vasemmalle puolelle poskeen, sit se hammaslääkäri vaa yhtäkkii: "Mikä tääl rupes vuotaa noi kauheesti?" Se toinenki katto, nii eiköhä se ollu si se "pehmuste lappu" tehny mun poskee haavan.. Noh sitte se apulaine lämmitti sytkällä semmosta jotai rautasta tonki piikki putkee, mikä lie onki, nii si ku se hoitaja laitto sen mu suuhu nii eiköhän se sillä mun huuliiki hutonu.. Sitte se hoitaja laitto jonku piikin tapase tai semmottee ja yhtäkkii: "Missä tästä on se toinen pää? Se on katkennu".. Hoooh, si ne tarkisti mun suun, ei ollu ja otti kuvat, ei näkyny kuvissakaa et ois missää mun hampaassa, mut en si tie löysikö ne sen si loppuviimein vai minkä ne löysi ku oli ollu kateissa xD Huoh mitä säätöö niillä tänään xD
Mut hei uskokaa tai älkää, ommeinaa paras hammaslääkäri missä oon koskaa käynykkää x)
Ei aina voi olla hyvä päivä olla töissä hammaslääkärinkään :) Ja onneks sentäs nuo tapahtu mulle kun jollekkin muulle :) Tosin en tie minne se haava tuli poskeen, mut nyt tuntuu jotain häikkää olevan vähä edempänä ylhäällä..
Noo, mut kyllä se tästä :) Perjantaina si viä meen sinne ku ne laittaa kunnollisemman paikan paremmalla ajalla :D (Niin tosiaa oli juurihoidon jatkoo, missä tänään (eilen) olin)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.