IRC-Galleria

BloodyEnd

BloodyEnd

Naapurin namusetä. ;)

HuohKeskiviikko 17.09.2008 16:18

Pitäisi ottaa itseään nyt kyllä niskasta kiinni, mutta kun ei yhtään huvittaisi.
Ensin täytyis pestä tiskialtaasta kattilat ja pannut ja sitten kerätä kaikki muut tiskit tästä kämpästä ja nekin tiskata. Ja sitten tietysti käy niin kuin eilenkin, että ehdin pari astiaa tiskata niin lämmintä vettä ei enää tuu ja kaikkihan sen nyt tietää, ettei haalealla vedellä tiskaamisesta tule yhtään mitään vaikka kuinka koittaisi. Pitää nyt ihan kohta kyllä oikeasti nousta tästä ja suunnistaa keittiöön; se on kuin pommin jäljiltä, mikä toki on mulle tyypillistä.

Muutenkin pitäisi täällä vähän siivoilla. Enimmäkseen tosin juurikin tota keittiötä siivoilla, että siellä näkyis työtasotkin, mutta myös pyykkiä voisi pestä tai kohta käy niin, että vaatteet loppuu kesken. Kun vaan muistais aina ottaa ne pyykit sitten poiskin sieltä koneesta, ne vaan on niin helppo unohtaa sinne. *hyväminä*
Imuroida tuskin jaksan tänään, ehkä sitten huomenna, tjtn. Väsyttäis, mutta ei parane mennä nukkumaan tai sitten en saa oikeasti tehtyä sitäkään vähää minkä nyt saisin aikaiseksi.

Ja taas on vähän huono olo, mistä se nyt sitten johtuneekin, eiköhän tämä ajan kanssa helpota. Musiikki on tosi jees, kun sitä saa kuunnella kunnolla ja jahva on hyvvee. Että näin tänään.

Miukku kuittaa, ainakin hetkeksi.

|Nyt Soe ja lujjoo: Viikate - Teuvo, maanteiden kuningas "Melkein Vieraissa - Tribuutti Leevi & The Leavingsille"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.