IRC-Galleria

BloodyEnd

BloodyEnd

Naapurin namusetä. ;)

A-Tyyppi - VOiHitsiVoiHarmiSunnuntai 03.08.2008 22:20

Oisitpa mato, mä olisin sun koukku
Oisitpa hiiri, mä olisin sun loukku
Oisinpa Danny, sä olisit mun Armi
Ei niin vain oo, voihitsivoiharmi

Oisitpa avain, mä olisin sun lukko
Oisitpa kana, mä olisin sun kukko
Oisitpa oveni niin mä olisin sun karmi
Ei niin vain oo, voihitsivoiharmi

Ja mikäli ette vielä ole panneet merkille
Tämän aseman kautta lähinnä kertosäe

refrain:
Miks näin ei oo?
Hitsi voi harmi
Hitsi voi harmi
Voihitsivoiharmi
(2x)

Oisitpa Tapani, mä olisin sun auto
Oisitpa kiire, mä olisin sun tauko
Oisitpa gigolo, mä olisin sun charmi
Ei niin vain oo, voihitsivoiharmi

Oisitpa työtön, mä olisin sun duuni
Oisitpa taikina, mä olisin sun uuni
Oisitpa uutiset, mä olisin sun Arvi
Ei niin vain oo, voihitsivoiharmi

Ja mikäli ette vielä ole panneet merkille
Tämän aseman kautta lähinnä kertosäe

refrain (2x)

Ja tämän aseman kautta lähinnä kansainvälisellä tunnelmalla varustettua hitin tynkää sekä isorintaisia naisia
Henkilökohtaisesti olen kyllä perinteikkäämmän suomalaisen iskelmämusiikin ystävä mutta, hälläpä väliä, polkan bändi, antaapa mennä

refrain (2x)

refrain (2x)

refrain (2x)

Miks näin ei oo?

HuhhuijjaaSunnuntai 03.08.2008 21:48

Olipas viikonloppu.
Torstai-iltana auto kaartoi pihaan ja sieltä löytyi ihania tyttöjä. :) <3 Siinä sitten pidettiin hauskaa uima-altaassa ja auringossa ja vähän maisteltiin alkomahoolia.
Perjantaina sitten aamusta herättiin lapsenvahdeiksi ja alettiin siinä pikkuhiljaa laittautumaan valmiiksi hämeenkyröön lähtöä varten. Keikka paikalle ehdittiin ehkä neljän tienoilla ja siinä sitten leiriydyttiin aurinkoon nurmikolle ja korkkailtiin juomia. Pikkuhiljaa juotiin ja pidettiin siinä hauskaa, jossain vaiheessa alkaa sitten muisti pettää. Uniklubin keikkaa menin jossain vaiheessa kattomaan, mutten ihan alusta, kai. Yön keikan aikana tulikin sitten vähän voitua pahoin, mutta siitä selvittiin Jonnan avustuksella. Sitten jouduin hukkaan ja kaverit jo pyysi poliisia auttamaan etsimisessä (ei ne ees auttanu prkl), löydyin kuitenkin aika äkkiä ja sit alettiin odotella taksia, joka tuli siinä puoli kolmen maissa. Sitä ennen päästiin jasminin kanssa jo melkein tappelemaan, mutta vaan melkein. Kotosalla odottikin sitten pirun kylmä piharakennus, jossa piti sitten tarjeta nukkua. (Nakkeja hihihihi). <3

Lauantai aamuna ei ollut sitten kellään niin kivaa. Kaikilla jokseenkin heikko olo, mutta se onneks helpottui siinä, kun isi kävi hakemassa meille kebabit. NAM.<3 Sitten taas pikkuhiljaa keräiltiin ittemme, että pystyttiin jälleen lähtemään keikkapaikalle (alkon ja kaupan siiderihyllyn kautta tosin). Siellä sitten jälleen hyvää seuraa, hauskan pitoa ja alkoholin tuomaa voimaa. ;) Keikkoja ei tullut nähtyä muita kuin klamydia, mutta se olikin sitten ihan pirun kova keikka. Aivan hulppeeta. Sen jälkeen alettiinkin sitten suunnistaa taas kotia kohti hauskan taksikuskin seurassa. Meidän mädälle kaalille oli taksissa oikein oma sikaosasto. Sori Jasmin <3 oot ihana. <3

Tänä aamuna sitten meininki oli jokseenkin väsynyttä ja rauhallista, juteltiin ja pelattiin, kun ei oikein mitään muuta jaksettu missään vaiheessa tehdä. Ja sain lempinimen; Öklö. Thnx. Sitten vähän siivoiltiin vinttiä ja sitten tyttöjen pitikin jo lähteä kohti tamperetta. Nyyhkis, tulee ikävä. Ootte ihanuuksia.
Pitää tässä jossain vaiheessa laittaa kuvia tänne. Kahden kilon siika!

Tänään se on rökkenröll!Perjantai 01.08.2008 16:23

HuhheijKeskiviikko 30.07.2008 01:20

Ompas ollut päivä.

Viime yönä ei nukuttu minuuttiakaan, koska tiedettiin, ettei muuten päästäis aamulla ylös sängystä, kun pitäis liikenteeseen lähteä.
Siinä sitten vähän jälkeen kahdeksan lähdettiin oyssiin ajelemaan ja ensin verikokeeseen ja sitten tuli vielä käytyä ultrassa ja lääkärin juttusilla. Sovittiin uudet tapaamiset ja muuta asiaan kuuluvaa.

Sitten kaupan kautta kotiin ja väsyneenä laittamaan ruokaa, josta sitten seuras se, että perunat oli vähän liian kauan uunissa ja niistä tuli kovia, mutta kyllä ne jotenkin meni alas, kun oli nälkä.
Kaupasta tuli ostettua "pari" tölkkiä energiajuomia. Ja niitä on tässä sitten hörpitty. Pöydät täynnä tyhjiä mad croc, teho, rodeo ja muita tölkkejä.

Kovasti koitettiin aikaisemmin katsoa animatrixia, mutta kun molempien tila oli se, ettei silmät enää pysyneet auki niin todettiin viisaammaksi mennä päikkäreille. Siellä tuli sitten parikolme tuntia nukuttua sikeästi ja kyllähän se jonkun verran helpotti. Ainakin siinä määrin, että silmät pysyy auki (toistaiseksi).

Nyt vielä vähän puuhastelua ja sitten sänkyyn nukkuilemaan.

Huomenta. :) Keskiviikko 23.07.2008 10:13

Eikä edes väsytä, yö valvottu. :P

Mikä univelka? O_oMaanantai 21.07.2008 08:56

Tänään kotiin. <3Torstai 10.07.2008 13:19

Luojan kiitos. <3

[Ei aihetta]Torstai 10.07.2008 02:11

Ihminen X kuvottaa, oksettaa, ärsyttää ja ällöttää mua kaikilla mahdollisilla tavoilla juuri nyt. Haluaisin mahdollisimman kauas KO. henkilöstä, mutta no can do ja kaiken lisäksi miun rakas on samassa huoneessa tuon ihmisen kanssa, joten en voi mennä ees sen kainaloon piiloon. VTTU.

PS: Tää vitun netti pätkii koko ajan ja mua vituttaa ihan armottomasti! Tapan kohta kaikki.

Huhheijaaa.. Lauantai 05.07.2008 19:19

Olipas taas reissu. HUH. Ei kyllä enää ikinä koskaan milloinkaan tollaiselle reissulle, missä mennään linja-autolla jonnekim hornan tuuttiin. Yhteensä tuli linjurissa istuttua jotakuinkin 24 tuntia, eikä ollut mitenkään liian mukavat penkit niissä busseissa.

Muuten reissu oli kyllä ihan miellyttävä ja enimmäkseen oli hauskaa. Pieni harmitus iski kuitenkin siinä, kun multa lähti ääni ihan totaalisesti, eikä se vieläkään ole palautunut. Eilisen illan kimitin niinko pikkutyttö, kun muuhun en kurkkuni takia kyennyt.
Rahat siellä tietenkin meni, mutta tuli kyllä ostettuakin vaikka ja mitä. Kaljaa, lonkeroa, siideriä, viinaa ja ties mitä. Ja parit kivat hajuvedet tietenkin. :) Ja ville sai ihka oman lexuksen ja rotikankin vielä, kyllä kelpaa.
Vilnassa oli nättiä ja ilma oli koko ajan kerrassaan huikea. Tosin vähän tuotti vaikeuksia siellä se, että kaupoissa käydessä henkilökunta ei tietenkään puhunut suomea, eivätkä oikeastaan juuri missään edes englantia. Kaupanteko hoitui siis yksittäisillä sanoilla ja osoittelemalla tuotteita, jotka halusi ostaa, se oli jokseenkin hankalaa, mutta kyllä siitä selvittiin.
Hotellihuone oli tosi hieno, mutta pienenä miinuksena se, että meidän huoneessa ei ollut kylpyammetta! Onneksi pääsin sitten viimeisenä iltana äiskän ja iskän huoneessa käymään pitkässä ihanassa vaahtokylvyssä, se oli ihanuutta.
Käveltyä siellä kyllä tuli melkoisen paljon, mutta eipä se haitannut, kun hotellilla sitten odotti taas ihanan pehmeä sänky. ^__^

Nyt vielä parikolme päivää täällä landella ja sitten taitaa olla parempi suunnistaa kotiin päin. Jouduaan tosin varmaan vuokraamaan joku pakettiauto, kun tavaraa on niin kamalasti. Tuolta reissusta kun tultiin niin meillä oli kaksi isoa putkikassia ja yksi valtava vetolaukku, joka on aivan täynnä; siihen vielä lisäksi kaksi lavallista kaljaa ja yks lava lonkeroa. Siihen sitten lisäksi se, että mulla olis tarkoituksena roudta täältä tavarani pois. Kotiteatteri, laatikosto, kamalasti kirjoja ja muita mun tavaroita. Ihan pikkuautolla ei taideta selvitä, mutta ei se mitään meinaa.