IRC-Galleria

BlueRose

BlueRose

ikävöi rakkaitaan <3

Moi!Lauantai 20.09.2008 01:20

Mä oon Uke, joka kirjottelen Hemun käyttäjällä. 8D Mä en jaksa omaan päiväkirjaan kirjottaa nyt mitään kivaa, niin mä kirjotan Hemun päiväkirjaan, koska Hemun päiväkirja näyttää nyt jotenkin kauhean autiolta.... 8<

Eli siis.. Hmm. :3 Selailtiin vanhoja kuvia tuossa .. tällä.. koneella just para-aikaa ja naurettiin niille ja kaikkea paskaa. 8D Sitten mä stalkkaan kaikkia randomtyyppejä Hemun nickillä, kun itelläni on vieraslista päällä. (vieraslista rajottaa mun stalkkaamista. ;___;... Siis ei itteni xD) öää..

Hemusta tulee kyllä hyvä Taichi. ♥ *patpat* >8DDD
....
Vähänkö Digimonmusiikit on ihania. ♥___♥ ihhihihih. <3
öhöhöhhö.
huhuhuhu. :D Joo emmätiiä.. Hemuuu, hemuu! Joo en tiiä. Kaisa näytti tänään ihan Takerulta, kun se tunki semmosen pipon päähän.. Vähänkö .. tämä ennustaa jotain erittäin hyvää..

Neljä euroa oli sittarissa tänään karkit.. Buahaha.. Ja öö.. Ostin paljon karkkeja.. Vois syödä muuten ne kaisan sipsit, kun se jätti ne meille. (=Mulle), noei..
Hemulle tuli joku olo, että
"hyi vittu" tms, ku se syö noita karkkeja tai jotain.. :D Emmätiiä, mutta tää koko päiväkirjamerkintö perustuu mun hymiöraiskaukselle tai jotain. Sitä paitsi kirjotan tätä just aika nopeeta, niin mulla menee sormista tunto... Auuuuuu.
Mun reidet on kipeänä, oli yleisurheilua Keskiviikkona.
HEMUU TUO MULLE LIMSAA..
Jee!
Nyt se nauraa jotain hassua tuolla.. höhööhöh. Melinalla on pumpulia tisseissä, noeiälkäätajutko..

Never gonna let you dowwn! Pitäs varmaan kohta lähteä kotia kohti.. Tänään piirsin Digimonia.. Ja meille tulee ehkä uus perheenjäsen. <3 *skanneri*
Jennillä on pinkki herätyskello, voi lolleedd.. D: Taidan kyllä keksiä tähän jonkun kivan kuvan, sitte ku lopetan tähän kirjottamisen. (eli joskus mahdollisimman myöhään kuiteski.) Paljon kivempi kirjottaa Hemun päiväkirjaan, kun omaan. Hihi.
Hemu toi mulle nyt limsaa, jeeeeeee~!
_hihihihihihihihihih_
Joel alko puhumaan mesessä, huhuhu. x3

Joo tosiaan, valitten sen kuvan varmaan kohta.. Nyt.

MOI MOII.

♥:llä Uketintin

(Jassun muokkaama hot kuva..)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.