IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

28.5Torstai 28.05.2009 19:46

Heräsin aamulla joskus 11 ja lähdin poikaystikseltäni suoraan kaupoille. Kävin tarjoustalossa josta osti shampanjalaseja ja talouspaperia. Sitten kävin lidlissä, en muista mitä sieltä ostin. Sitten soitin suville ja treffasimme s-marketin parkiksella ja sitten lähdimme yhdessä s-markettiin, siellä näin antti aallon joka sanoi että minulla on hänen serkunsa paita ja niinhän minulla olikin, mutta shhh.
Sitten kävimme suvin kanssa alkossa ostamassa kummatkin kaksi pulloa mansikkashampanjaa ja menin suvin autoon juomaan batterya ja polttamaan tupakkaa. Autossa muistin että olin unohtanut ostaa maidon, mutta en jaksanu enään mennä hakemaan sitä. No sitten tulin kotiin ja purin ostoskassit. Imuroin, vein matot ulos ja pesin lattiat. Nyt tässä syön, ruokani on aika pahaa.Äsken jesse soitti ja kysyi pääseekö samalla kyydillä serkkuni hannan ylppäreihin lauantaina, sanoin että pääsee. Kohta aattelin viedä roskat ja laittaa samalla saunan päälle. Meen saunaan ja teen miljoona kasvohoitoo että nää näppylät painuis vittuun. Tää näppäimistä on ihan vitusta!!!!!!!!! Ostakaa mulla uus kone,kiiitos.
Sitten menen tanttalaan tossa kaheksan aikaan, siru leikkaa tuksiini ja sit suvi pääsee samalla kyydillä ku jää sinne yöksi. Opettajani txtsi minulla että see yaaaaa puol yhelttoista kk tavastian aulassa.
Ei mulla sitten muuta, moikkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.