IRC-Galleria

Boggit

Boggit

Kosminen törppö

Onko aiheelle ehdotuksia?Perjantai 20.07.2018 10:29

Tässä sitä taas ollaan, kirjoitetaan kun kirjoitetaan. Ehkä tällä kertaa tahdon puhua omasta näkemyksestäni asumisen suhteen.
Niin, asuminen. Katsotaan että tuossa on nyt paikka jossa vietän aikaa ja mistä käsin sitten vaikutetaan ympäröivään maailmaan, jos vaikutetaan. Paska kärjistys, mikä ei pidä paikkaansa, mutta suuntaa antava omaa näkemystäni silmällä pitäen.
Kun maaliskuussa muutin, olen sen jälkeen viettänyt huimat neljä yötä omassa mökissäni. Muut ajat olen ollut menossa, sielä sun täällä. Milloin Ystävieni luona, milloin rakastajan, milloin kommuunin aihiossa, mitä viime vuonna pykättiin, milloin missäkin. Vanhempia unohtamatta. Perhana kun ovat tärkeitä ne sellaiset.
Niin, tästä nyt näkee etten ihan hirvittävästi pysy paikoillani ja vaikka toiset ovat kritisoineet sitä ja väittäneet että kyseessä on rauhattomuutta ja sisäisen rauhan epätasapainoa, en koe asian olevan näin. Tämä on yksi osa olemustani, minkä kautta täällä palloilen oman aikani. Kun lähden, ei ole väliä kuinka kauan olen ollut menossa tai paikoillani. Lähtö on lähtö, se tulee halusi tai ei. Mutta sitä ennen on paljon tehtävänä! pitäisi kehittää itseään, jotta pääsee paremmin tekemään sitä mitä sydän sanoo. Lähestyä ihmisiä, näyttää heille joku ilmansuunta mistä voivat ehkä löytää suuntansa, mikä se sitten ikinä onkaan ja itse lähteä muualle. Liekkiin leimahtaneet ihmiset inspiroivat muita ja on kaunista katseltavaa, kun tällaisia ihmisiä on lähipiirissä. Sellaisissa ihmisissä on muutos imprintattuna DNA:han ja se tulee lävitse vaikka väkisin.

Sellaista mä tällä kertaa näemmä mietin. Jäi tuo asumisjuttu vähän toissijaiseksi, mutta jos siitä jotain haluaisin sanoa, niin sanon että sillä on väliä itselleni mitä täällä teen, ei sillä missä milloinkin kehoani säilytän.
Edit: niin sehän tässä on päällä, että uuden kommuunin perustaminen on taas nousemassa tapetille. Löytyykö ketään joka tietää porukkaa, muttei ole asiaa sen enempiä ottanut puheeksi? En ole itse muuttamassa kommuuniin atm. vaikka ehkä vähän mieli tekis. Pyörin vaan paikalla silloin tällöin :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.