IRC-Galleria

Boyproge

Boyproge

Captain supernatural & Born from The Wood:)

Blogi

« Uudemmat -
kyllä nyt se on täällä kaikkien... kauan odottama tv ohjelma Huippu luuseri haussa, huippu luuseri haussa etsitään ihmististä joka on kaikessa epäonnistuva ja häntä pitää elämän potkia päähän, ohjelmassa ei ole ikärajaa meikkejä ja huulipunaa ei suositella koska se voi johtaa harhaan, ohjelmaa ei suositella pinnallisille ihmisille koska se sisältää... ohjelma ajaa niiden ihmisten asiaa joita siihen haetaa ja heitä jotka "voittavat" tai häviävät, ohjelma on erinomainen vaihtoehto ällöttävälle huippu malli haussa. Ohjelmaan kannattaa hakea ja luottaa koska se on aito ja luotettava, ajatelkaa millaista voisi olla huippu luuseri jota kaikki kehuu ja ihailee sehän vasta jotain ois, palkintona on hyvää mieltä ja lämmintä kättä ja pääpalkintona on matka Hesarin Roskapankkiin muiden ystävien seuraan, hae nyt! ystävät odottavat kaikilla on hauskaa yhdessä ja todellakaan ketään ei dissata ulkonäön perusteella vaikka olisi kuinka rapakunnossa tai kuinka alas vajonnut ei haittaa mukaan vaan, mottomme on jokainen on oman elämäsä sankari.

Jethro tullTiistai 17.03.2009 18:27

tänään on todella ihanaa ku meen kattoon Jethro tullii Kultsalle


Vitsi oli hieno keikka, Andersonin huilu soolot on jotain niin hienoo ja muutenkin koko Jethro tull
Ennen kitarasta lähti semmoinen helisevä ääni, semmoista ääntä on esim The Byrdsin ja The Mama`s and The Papa`sin kappaleissa en muista onko The Beatlesin ja The Holliessin joissakin biiseissä sitä.

Sinun unenomainen sisäinen lampesiLauantai 28.02.2009 22:24

Miksi ei ihminen voisi tuudittaa itseään uneen laulamalla itselleen omalla sisäisellä ihanan pehmeän unettavalla äänellään äitimaan rakkaudesta kaikkia eläviä olentoja kohtaan, niin että kuulijaa rupeisi itkettämään onnesta ja vaipuisi samalla ihanan kauniiseen epätodelliseen tilaan missä ei olisi rumaa eikä kaunista olisi vaan ihanan unenomaista verhomaista ilmaa jossa ihminen voisi mennä katsomaan keijujen ja puiden henkiensalaperäistä tanssia illanhämärässä joen tai lammen kaislikkoon?

John Lennon Maanantai 08.12.2008 21:45

John Lennon ei todellakaan liian vanha rokille mut liian nuori kun kuoli

kilpaMaanantai 08.12.2008 00:19

nappaa kultainen sälä ja voita minilappari

MuistojaKeskiviikko 12.11.2008 02:40

Muistan kun olin 2000 katsomassa niitä värineliöitä ja muutakin kulttuuri toimintaa.

Muistan kun Töölönlahdella vuonna 2000 oli niitä taidejuttuja siellä oli esimerkiksi eräässä taideteoksessa aikamatka niminen homma jossa esiteltiin Helsingin historiaa valokuvina ja olikohan siinä videopätkiä, en käynyt siellä vaikka oli puhe ja sitten Töölönlahdella oli semmoinen avointila missä oli kahvila tai ravintola missä pidettiin myös galleriaa, muistan että se oli siellä missä oli niitä kukkia.


Muistan silloin kun Kiasman luona oli sitä ITE taidetta, halusin aina mennä katsomaan sitä lähempää mutta kun tulin koulusta kotii katsoin aina bussin ikkunasta niitä taideteoksia, jos olis ollut digikamera olisin ottanut niistä kuvia, muistan kun Makasiineilla oli levymessut tai kirppis, se oli kivaa, Makasiineilla oli joku terassi missä oli kahvila.

KaruselliTiistai 04.11.2008 04:21

karu selli

en usko
enusko

Merkintä on tärkeempi ku otsikkoMaanantai 29.09.2008 01:55

Pyry Miksi ihmiset eivät voisi olla kukkien ja puiden kaltaisia tai ainakin asettua niiden asemaan henkisesti kun ihmisluonnossa on niin paljon vääryyttä ja epäsopua/epäkohtia« Uudemmat -