IRC-Galleria

No en listaa. Voisin listata niitä kyllä hyvin paljon, jos listaisin. Sen sijaan voisin listata ainakin 5 omituista tapaa käyttää galleriaa.

1. "Moi mulla on tämmönen päiväkirja tänne ja tännehän suollan ihan kaiken mitä päivän aikana tapahtuu, viis siitä vaikka sitä voi 5 miljardia muutakin lukea. Niin ja Annillakin oli ihan kamalat korvikset tänään koulussa."

2. Käytän galleriaa zättimiseen. Zättiviestin sisältöarvo jää vain hyvin ohkaiseksi.

3. Pidän galleriaa eläinnäyttelynäni. Omia tai naapureiden, ketä kiinnostaa.

4. Olen saanut syntymäpäivä/joululahjaksi webcamin ja tukin gallerian n. 100:lla ihan samanlaisella webcamerakuvalla eri asennoissa ja ehkä jopa eri vaatteissa. Ilmeistä ei niin väliä.

5. Laitan galleriaan kaikkia hassuja kuvia, mihin internetissä surfatessa törmään. Valitettavasti suurin osa niistä on jo moneen kertaan nähtyjä. "Ai mitkä tekijänoikeudet?" "Ai miten niin ei kerro musta?"

En ommaa tätä listaa kenellekään enkä myöskään välitä tätä tai lähetä terveisiä yhtään mihinkään. Pliis teinit, opetelkaa äm-irkkaamaan ensin ja tulkaa vasta sitten tänne galtsuun, jookosta, kookosta? Tai no, ehkä parempi ku ette edes sen jälkeen tule.

Ai niin, yks juttu vielä: Työkaverit mut tänne lähetti. Valitsen neiti C:n.

Älkääkä ny jumalauta alkako tätä listaa apinoimaan. Muuten mörökölli sinut vieköön.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.