IRC-Galleria

BrandNewName

BrandNewName

vois viela vahan nukkua.

8.Maanantai 01.05.2006 21:18

Ah. tanaan alkaa taas koulu. Istun taalla tietsikkaluokassa, kun oon tunnin liian ajoissa. Ihan tyhmaa kun ei oo autoa :|

Aipykka on siis taalla nyt kylailemassa. Tuli viime viikon tiistaina eli on kohta ollu taalla viikon. Oltiin viikonloppuna pikkasen kattelemassa etelampaa Utahia. Mentiin sellasiin paikkaan kun Zion National Park ja sitten yritettiin menna Grand Canyonille, mutta oltiin jo siella asti (noin kolmen tunnin matka meian hotellilta, joka oli St. Georgessa) niin saatiin tietaa, etta sinne ei viela paase, kun on viela talvisesonki.. eli parin viikon paasta paasee vasta ajamaan sinne kanjonille asti. Otti pienesti paahan, vaikka ma oonkin jo sen nahny, mutta ketaan muu meian porukasta ei ollut ollu siella. No sitten mentiin takas hotellille ja nukkumaan ja sunnuntaina kotiinpain ajaessa mentiin sitten sellaseen paikkaan kun Bryce Canyon, mika on mun mielesta ehka vahan kivempikin ku se Grand. No oltiin vahan aikaa siella oteltiin kuvia ja vahan kaveltiin ympari ja lahettiin ajamaan kohti kotia. Oli aika tosi pitka ja ryydyttava matka kotiin pain, mutta selvittiin siita.

Aiti halus olla taalla mun synttarina ja nehan on kahen paivan paasta.. aika outoo olla sit 21 :{
mutta sitten oon virallisesti aikuinen.. tai siis ennen ei tullu aikuiseks ku vasta 21 vuotiaana..
En tiia mita tehaan mun synttarina.. ehka vaan mennaan jonnekki syomaan ja saan paljon lahjoja :) Sitten aiti on taalla viela pari paivaa, lahtee takas Ohioon launtaina aikasin aikasin aamulla..

Ainiin ja ma oon muuttamassa :) tai no en nyt ihan tiia voiks sita sanoo muuttamiseks, kun asun silti viela samassa talossa... mutta kuitenkin muutan ylakertaan ja saan yksityisen huoneen.. pitais paasta siihen nyt tassa alkuviikosta. Joop. ei muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.