IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

NaistenkarkottajapaidatPerjantai 02.05.2008 21:46

Oon oppinu vihdoin jotain uutta. Mullon aina ollu paha tapa alkaa uusiin suhteisiin liian nopeesti vanhojen jälkeen, mutta tuossa reilu 1,5 vuotta sitten päätin (Neten avustuksella), että nyt täytyy pitää vähän taukoa eikä heti sitoutua uudestaan. Otin kolme kuukautta siinä tavoitteeksi pysytellä omillaan ja sen täytyttyä homma olikin helppoa.

Suhteilla on kuitenkin joku semmoinen summaava vaikutus. Vaikka kuinka väittäisi päässeensä edellisen suhteen yli niin silti se seuraava suhde alkaa ihan erilaiselta pohjalta, jos siihen ryhtyy liian nopeasti. Se ei välttämättä ole huono asia, jos pystyy vaan jatkamaan pelkästään sitä ihastunutta tunnetta ilman, että kiinnittää sen siihen henkilöön, josta on eronnut.

Toisaalta sama pätee myös sinkkuiluun. Nyt kun on on ollut lähemmäs 600 vuorokautta enemmän tai vähemmän sinkkuna, on päässyt jotenkin semmoiseen miellyttävän tasaiseen olotilaan. Varsinkin viimeiset pari kuukautta on ollut tosi hyvä pössis, kun ei oo ollu mitään romantiikkahömpötyksiä.

Samalla on oppinut resistaamaan naisia. Nykyään, jos baarissa tulee joku nainen viereen jotain jutteleen tai jopa kiehnäämään niin sitä osaa jo ihan luonnostaan heittää jonku tylytyksen vastauksena tai muuten karkottaa ylimääräiset känniääliöt.

Tykkään laulaa tosi paljon ja se on myös ihan paras keino tuohon. Mitä sitkeämpi tapaus niin sitä lujempaa pitää laulaa, mutta kaikki ne saa katoamaan sillä pidemmän päälle. Harmi, että sama ei toimi kännisiin miehiin, jotka vaan innostuu lisää siitä, kun laulaa rokkia ja sit ne tulee siihen viereen laulamaan ja joutuu ite feidaan johonki muualle (kun ne ei koskaan osaa laulaa niin hyvin kuin mä =I).

Saa nähdä miten käy sitten, kun tulee taas semmoinen olo (tai semmoinen nainen), että tekisi mieli saada jotain pinkkiä romantiikkaa mieleen. Vaaranahan on, ettei osaa vaihtaa pois tylytysvaihteelta vaan hammeroi ne kivatkin naiset sit mereen, mut senpä näkee sitten joskus, kun semmoinen eteen tupsahtaa.

Viime aikojen kokemusten perusteella (terkkuja esim. Jaylle =D) kyllä on taas huomannut, että (ainakin pk-seutulaiset) naiset on niin petollisia olioita, että on parempi vaan tavailla Ikkunaprinsessaa mielessä ettei totuus pääse unohtumaan.

Kävin tuossa shoppaileen Sirukselta (tai Sirusilta, en tiiä miten taipuu) taas kolme uutta paitaa. Kahdella oikeanpuolimmaisella pysyy kuulemma naiset hyvin erossa, mutta toi vasemmanpuolimmainen on ehkä vähän liian siisti ja liian vähän räikeä, että se vaikuttais. Täytynee tehdä empiirisiä kokeita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.