IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Hanmaslääkäri ep. 6Maanantai 17.10.2005 13:25

Tänään oli sitten tämänkertaisen hammaslääkärirupeaman viimeinen tapahtuma: toisenkin viisaudenhampaan poisto. Edellinen yläkasi lähti viikko sitten ja alhaalla mulla ei mokomia olekaan.

Itse operaatio oli tälläkin kertaa varsin simppeli. Täti tökki puudutuksen jälkeen sillä hammaslääkärin yleisavaimella ikenen pois tieltä. Sen jälkeen väänneltiin hammasta vähän irti semmoisella minisorkkaraudalla niin, että päässä rutisi (mut se ei kuulemma oo kovin vakavaa) ja lopuksi sitten pihdeillä nitkuteltiin hammas pois.

Tässä hampaassa oli vähän kierot juuret, joten sen nitkuttelu kesti pari minuuttia, mutta varsin helposti sekin irtosi. Oli kyllä kieltämättä varsin massiivinen kokonaisuus mikä suusta irtos, varsinkin kun mukana tuli vähän luuta, jota ei kuulemma myöskään tarvi.

Operaation jälkeen alkoikin sitten heikompi hetki. Mua alko heikottaan ihan sikana siinä tuolissa ja pötköttelin siinä rauhassa hengitellen varmaan puolet kauemmin kuin mitä se itse operaatio kesti. Hammaslääkäri arveli, että mua ois jännittäny tällä kertaa, mut ei mua kyllä jännittäny. Luulen et se johtu vaan siitä, kun mulla tuli vähän kiire aamulla sinne hammaslääkäriin niin en ehtinyt siellä odotushuoneessa rauhoittua vaan kävelin suoraan ovesta tuoliin.

Noh, hetken ihmettelyn jälkeen olo parani kummasti ja kävin apteekin kautta kotio. Sain antibioottikuurin kaiken varmuuden välttämiseksi, kun mulla nousi viime viikolla kuume siitä toisen hampaan poistosta ja lisäksi Burana 800:sta, kun sitä luuta lähti vähän hampaan mukana et jos alkaa hajottaan.

Semmosta, taas syön pari päivää puuroa ja jukurttia ja valitan irkissä siitä koko ajan. Tosin nappasin kaupasta tomaattikeiton ainekset, mutta taitaa jäädä huomiselle sen tekeminen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.