IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

Äm-Irk?Tiistai 18.10.2005 18:16

Jatketaanpa tuosta edellisestä vielä vähän. Kaveripiirissä on ollut jossain määrin keskustelua äm-irk -videosta ja sen päähenkilön kohtalosta. Ajattelinpa tässä ilmaista oman mielipiteeni asiasta.

Mun mielestä äm-irk -video on varsin hauska. Ei sen takia, että tämä tyttönen ei tiedä IRCin ja mIRCin eroa (tietää sentään IRCin ja Gallerian eron!) vaan siksi, että se on niin huvittavan teini. Toisaalta kyseinen tyttö on myös mahtavan avoin, eikä häpeä itseään, paljon samaa kuin mussa. Tosin mä en kyllä ihan tuolle asteelle lähtis siinä, vaikka olenkin tämmöinen huomiohuora itsekin. Enkä kyllä tiedä mikä ko. henkilön juopumuksen tila oli kuvaushetkellä. Olen tosin aina sanonut, että alkoholi ei käy tekosyynä millekään teolle. Helppoa sanoa, kun ei itse alkoholia käytä. =)

Noh, ikävä puolihan tuossa sitten oli ne julkisuuden mukana tulleet sivuvaikutukset. Porukka alkoi galtsussa ja varmaan ihan livenäkin dissaamaan näitä tyttöjä, mikä varmaan kävi aika ahdistavaksi siinä mittakaavassa. Itse en kuitenkaan pidä pahana sitä, jos kaverien kanssa vähän ihkudaa'ailee äm irkissä, mutta rajansa kaikella. Tosin pieni rankaisu ja vittuilu on aina sopivaa, oli tilanne mikä tahansa.

Pisteet videon kuvaajille ja alkuperäisille levittäjille itse videosta ja myös siitä, että kun homma meni yli niin levittäminen lopetettiin heti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.