IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

Tyypillinen neitsytTiistai 25.10.2005 20:15

En oo koskaan pahemmin perustanu horoskoopeista. Onhan niitä ihan kiva lukea, jos vastaan sattuu tulemaan, mutta ne ennustukset on yleensä niin yleispätevää tuubaa. Noi horoskooppimerkkien kuvaukset on kuitenkin osunu aika hyvin mun luonteenpiirteisiin aina.

Lueskelin tuossa eilen illalla taas yhden luonneanalyysin (http://www.vaahtokylpy.net/horoskooppi/neitsyt/luonne.shtml ja http://www.vaahtokylpy.net/horoskooppi/rakkaus/neitsyt_mies.shtml). Huomasin, että aika pitkälti suurin osa noistakin tarinoista pitää paikkaansa.

Neitsyet kuvataan yleensä pikkutarkoiksi ja rationaalisiksi ajattelijoiksi, jotka pitävät siisteyttä arvossa. Lisäksi ominaisia neitsyen luonteenpiirteitä on loppumaton tiedonjano ja tarve puuttua asioiden epäkohtiin ja parantaa niitä. Kuten näistä blogauksistakin varmaan ilmenee niin mä olen aika parantumaton turhien asioiden ylianalysoija. Toisaalta ihmissuhteita ja muita huonosti määriteltyjä asioita taas en tykkää liikaa pohtia, kun niitä on mahdoton järkeillä.

Yleensäkin mulla on tapana pohtia asiat ja tilanteet valmiiksi etukäteen. Siksipä mulle ei yleensä elämässä tule mitään suurempia yllätyksiä eteen, kun olen analysoinut suurimman osan mahdollisista vaihtoehdoista etukäteen. Toisinaan se kyllä käy tylsäksi, kun on pakko ajatella kaikkea koko ajan.

Tein tuossa eilen samaten SETAn sukupuolitestin (http://www.seta.fi/transtukipiste/pelit/ttp0902.php) taas kerran. Tulos oli jälleen se, että olen henkisesti androgyyni, joskin tällä kertaa sain enemmän miehekkyyspisteitä (20) kuin naisellisuuspisteitä (10) vaikka aiemmin on mennyt toisin päin.

Tuo tulos on kyllä oman analyysini mukaan ihan oikea. Mulla on aika paljon tyttömäisiä piirteitä vaikka loppujen lopuksi olenkin varsin varma sukupuolestani ja seksuaalisuudestani enkä siten pelkää ihkuttaa poikiakaan.

--

Okei, ei oo nää munkaan kirjoitukset aina ihan pelkkää asiaa, mutta alkaa näyttää aika huolestuttavalta tuo uusimmat päiväkirjat listaava sivu täällä galtsussa. Onhan se tietenkin vielä testikäytössä ja kaikkea, mutta saapa nähdä paraneeko se tuosta tulevaisuudessakaan.

Onhan tuo jo nähty päivän kuvan ja gallupien kommenteissa, että jos ihmisillä on mahdollisuus sanoa jotain, niin ne kyllä väkisinkin spammaavat jotain vaikkei mitään asiaa olisikaan. Eilen taisikin tulla sellainen uusi jekku, että alle 18-vuotiaat eivät saa kommentoida päivän kuvaa. Ihan hyvä idea sellaisenaan, mutta kuten aiemmassa blogissa kirjoitinkin niin en ole ihan täysin itse minkään kiinteiden ikärajojen kannalla. Tosin onhan ne helpoin tapa vähän hillitä menoa näinkin suuressa yhteisössä.

IRC-Login nimi muutettiin tuossa vasta Päiväkirjaksi. Uusi nimi on ainakin kuvaavampi ja sopivampi kuin tuo alkuperäinen kehitysnimi. IRC-logit on kuitenkin perinteisesti ihan jotain muuta. Ei kuitenkaan liene yllätys kenellekään, että jotkut lippisamikset on ihan kauhuissaan uudesta nimestä ku PÄIVÄKIRJAHAN ON IHAN TYTTÖJEN JUTTU! xI Itsehän nimesin tämän jo Ihkutuubaksi. ^.^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.