IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)
Lupasin tuossa pelkääjälle synttärilahjaksi uuden kypärän moottoripyörällä huristeluun, kun se on istunut kyydissä tommonen Bilteman halpispotta päässä. Käytiin sitten viikonloppuna prätkäliikkeissä sovittelemassa erilaisia kypäriä ja AGV:n S-4 osoittautui passeliksi.Prätkäliikkeissä tuntuu kuitenkin olevan aina tosi suppeat värivalikoimat. Tuusmotorissa tuosta mallista oli tarjolla vain mustaa kultaraidallista kypärää ja BikeWorldeissa valkoista punaraidallista, molemmat aika fuglyja. Hintaa kypärällä oli liikkeissä öbaut 325 euroa. Tinkaamalla siitä saa yleensä sen vakio 15 % pois eli hintaa ois jääny reilu 275 euroa.

Päätinkin katsella netistä, miltä tarjonta näyttää. Googlella löytyy heti ensimmäisenä hakutuloksena www.mc-scatter.com -verkkokauppa, jossa olikin AGV:n S-4 myynnissä 241 eurolla ja mattamusta versio tarjouksessa 160 euroa.

Google tarjoaa kuitenkin maksettuna mainoksena samaan hakuun saksalaista www.fc-moto.de -verkkokauppaa, josta vertaillessa selvisikin, että kannatti olla tarkkana. Tuo liikkeissä S-4:nä myynnissä oleva versio ei nimittäin olekaan S-4 vaan sen uudempi versio S-4 SV, joka taas oli MC Scatterin kaupassakin 281 euroa.

Noh, tilasinkin kypärän sitten tuolta FC-Motosta, joka vaikutti ihan pätevältä paikalta. Verkkokaupan sai englanniksi ja VISA-maksu tapahtui ulkopuolisen tarjoamalla QENTA/QPAY -järjestelmällä. Hintaa kypärällä siellä oli 250 euroa ja sen päälle toimitus Suomeen UPS:lla 8 euroa. Pari kymppiä halvemmalla siis pääsi Saksan kautta. Halutessa tuotteen ois voinut myös maksaa toimituksen yhteydessä UPS:lle 5 euron lisähintaan.

Tein tilauksen sunnuntaina, maanantaina tuli ilmoitus, että tuote on lähetetty ja nyt torstaina tuli paketti perille ja boksista löytyi sitä mitä tilasinkin ja hyvässä kunnossa. Taidan tilata tuolta itsellenikin uuden kypärän, kun sen aika tulee. Suosittelen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys