IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

Haapmania ja HaapmaniaaTiistai 21.09.2010 00:40

Kuuluisa.fiOlenpa tässä itsekin aika ajoin hajoillut Tuomas Haapmanin sompauksiin muun muassa huomattuani Namu.fi-palveluun kopioidun tietoni Kuuluisa.fi:stä. Nyt, pitkän odotuksen jälkeen, Haapman on avannut Kuuluisa.fi-palvelun uudestaan ja markkinoi sitä viihdeuutisportaalina. Saapa nähdä mitä siitä taas tulee.

HaapmaniaSain tuossa eräänä päivänä Facebookissa kutsun Haapmania-nimiseen ryhmään, joka ensi näkemältä vaikutti siltä, että kyseessä oli samanhenkiset Haapman-fanittajat kuin minäkin ja ryhmästä saisi kätsysti tietoa Tuomaksen viimeisimmistä tempauksista.

Hetken ryhmässä jäsenenä olemisen jälkeen kuitenkin totesin, että nyt menee joillain henkilöillä tuo homma reilusti yli. Ryhmästä alkoi valumaan Facebookin Inboxiin spammia toisensa jälkeen.

Inbox-viestit oli täynnä väkisin väännettyä Haapman-parodiaa, joista oli hauskuus kaukana ja viimeinen naula meikäläisen kärsivällisyyden arkkuun oli yksi viesteistä, joka sisälsi linkin YouTube-videoon, joka oli olevinaan "ennakkotraileri pian ilmestyvästä dokumentista".

Eihän Haapman meikäläisenkään suosikkipersoonia ole, mutta rajansa kaikella, tuosta hommasta on hauskuus kaukana. Pelkkää överiksi vedettyä kiusaamista ja turhaa spammaamista. :[ Feidasin ryhmästä tuossa jonain päivänä ja nyt on ilmeisesti koko ryhmä poistettu Fäsäristä. Parempi niin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys