IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

KänppäMaanantai 21.04.2008 01:52

Mun kämpästä puuttuu jotain. Oon asustellu tässä nyt vuoden verran ja pistin tuossa viime kesänä muuton jälkeen sisustuksen pääosiltaan oikeestaan kokonaan uusiksi ja sitten sen jälkeen vielä pikkuhiljaa sisustellu lisää. Viimeksi ostin seinille tauluja.

Vuodenvaihteen jälkeen tää kämppä on kuitenki tuntunut jotenki puutteelliselta. Tää ei tunnu kodilta. Oonki tässä reilun kuukauden verran jo katellu uusia kämppiä, muttei oo oikein mitään kivaa löytynyt vielä. Jotenkin tuntuu siltä, niin kuin asuisi jonkun toisen kämpässä eikä sen takia jaksa pitää hommia kunnossa. Esim. siivoominen tulee jotenkin vaan pakon edessä, sitä ikään kuin jää odottamaan, että jotain tapahtuisi itsestään.

Tässä viimeiset parin viikkoa oon yrittäny toistella itselleni, että tää on mun oma kämppä ja se onkin auttanut siihen, että on pikkuhiljaa alkanut pistää paikkoja järjestykseen taas ja sen myötä viihtyvyyskin on parantunut.

Nyt keksin, että voisi dumpata sohvapöytäni mereen sen takia, että siihen kertyy vaan kaikkea paskaa eikä sille oo oikein mitään järkevää käyttöä. Siirsinkin sen jo alustavasti vähän sivuun, kun muistin että lattialla on kiva istua. Kun käyn kotona Kempeleessä niin siellä tulee aina yläkerrassa leviteltyä kaikki romut lattialle ja istuttua siinä. Mulla on täälläkin suhteellisen matala sohva ja tv-taso ja mukavan pehmoinen matto niin mikäs tässä on läppärin kanssa istuskellessa tai makoillessa. Taidan muutenkin luovuttaa uuden kämpän metsästämisen ja miettimään, että miten saisi kodin takas tähän kämppään.

Tää kämppätilanne kuvastaa jotenkin hyvin myös ihan yleistä elämäntilannetta. Jotenkin tuntuu välissä siltä niin kuin eläisi jonkun toisen elämää ja odottaisi vaan, että jotain suurta ja ihmeellistä tapahtuisi itsestään. Liekö jotain yleistä kevätväsymystä sitten ollut, mutta auringonvalon myötä on alkanut taas olla energiaa tehdä kotona muutakin, kun vaan maata sohvalla ja irkata. Sain jopa kuvattua uuden koala-episodin vihdoin!

Naisten suhteen on ollut mukavan hiljaista viime aikoina eikä oo tarvinnu hajoilla. Mietinkin tässä, että loppukevään ja alkukesän vois keskittyä tekemään töitä oikein urakalla ettei vahingossakaan sekaannu naisiin, kun nyt on taas päässyt tämmöiseen miellyttävän tasaiseen tilanteeseen ettei naiset sekota päätä.

Ostin tuossa mopon millä on mukava pärtsäillä ja ulkonakin alkaa olla taas semmoiset ilmat, että voisi uskaltautua taas urheilemaan laiskottelun ja sairastelun täyteisen talven jälkeen. Oon pohtinut jopa, että voisi raahautua elämänsä ensimmäistä kertaa kuntosalille, jos löytäis jotain kivaa ylävartaloaktiviteettia, että sais nää nörttihartiat vähän auki.

Hmm, tulipas epämääräinen blogaus vähän kaikesta eikä oikein mistään. Lähinnä kai piti vähän avata omia ajatuksia lauseiksi.

PS. Oon alkanu tykkäämään macista. :o

Ostin kesämopon!Perjantai 18.04.2008 21:28

Taustalla Espoon meri.

PS. Miten Espoosta pääsee pois?
Totesinpas tuossa eilen Sokoksessa partateriä shoppaillessani, että tavallisia Gilletten Mach 3 -teriä ei ollut enää myynnissä. Kilpailevia merkkejäkään ei pahemmin näkynyt, lukuunottamatta jotain Rainbow-halpisteriä, jotka ei suunnattomasti vakuuttanut. Gilletten kaksiteräiseen Sensor Exceliin myydään kyllä vaihtoteriä, mutta itse kahvaa ei ollut tarjolla.

Päädyinkin sitten kokeilemaan näitä uudempia ja kalliimpia vaihtoehtoja ja nappasin kerralla sen kalleimman vaihtoehton. Gillette Fusion Powerissa on viisi terää, patterivoimalla toimiva täristin ja vielä yksinäinen rajausterä toisella puolen höylää. Koko konsepti vibraavasta partahöylästä on huvittanut mua siitä asti, kun Mach 3 Power tuli markkinoille ja viisiteräinen Fusion lähinnä aiheutti naurahduksia, kun siitä ensimmäisen kerran kuuli.

Kokeilin tuossa välissä myös sähköpartakonetta. Oon viimeksi ajanut sähkökoneella partaa joskus 90-luvun loppupuolella ja silloin ne koneet oli ihan hirveitä helvetinvehkeitä. Nyt kuitenkin päätin antaa tekniikalle uuden mahdollisuuden ja ostin jonkun Philipsin vajaan kolmensadan euron vatkaimen. Tekniikka olikin edennyt ja sähkökoneella ajaminen oli varsin mukavaa.

Mulla on kuitenkin niin kova parta, että sähkökoneella pitäisi päräytellä sitä pois päivittäin. Kolmen päivän sänki on jo liian kova pala sähkökoneelle ja mä toisinaan päästän vähän sänkeä kasvamaan tarkoituksella, toisinaan oon vaan niin laiska etten jaksa ajaa sitä pois. Sama ongelma on olllut höylienkin kanssa. Pitkän sängen sheivaaminen on tosi kivuliasta, vaikka olisi ihan tuliterä partaterä käytössä. Lisäksi mulla on kaulassa herkkä iho ja partakarvat kasvaa siellä tosi matalassa kulmassa, joten kaulaan jää aina vaihtoehtoisesti sänki tai pieniä pintahaavoja.

Eilen kuitenkin rohkeasti ja suhteellisen ennakkoluulottomasti tartuin tähän viisiteräiseen monsteriin ja ensimmäinen käyttökokemus olikin varsin yllättävä. Työn alla oli 3-4 päivän sänki, eli jokseenkin tuommoinen Bro&image_id=66328349.

Fusion Powerilla ajaminen oli aivan uskomattoman helppoa ja kivutonta ja se teki aivan mahtavan tarkkaa jälkeä! Kaikki viisi terää on niin lähellä toisiaan, että niiden välit ei päässyt tukkeutumaan joka vedon välissä, niin kuin kolmiteräisen Mach 3:n kanssa aina käy. Lisäksi tuosta hämmentävästä vibrasta oikeasti on jotain apua, kokeilin nimittäin ajaa myös ilman sitä.

Mainoksen mukaan se vibra nostaa karvat pystyy, mutta en oikein usko että se olisi mulla ongelmana. Lähinnä se vibra tuntuu tekevän semmoisen minimaalisen pienen sahausliikkeen siihen vetoon mukaan, jolloin partakarvat katkeaa helpommin ja tasaisemmin. Lisäksi tuon höylän muotoilu on semmoinen, että kaulan alaosaakin sai rauhassa rapsutella useempaan kertaan eikä haavoista ollut tietoakaan.

Kääntöpuolella oleva rajausterä ei oikein vakuuttanut, pulisongit saa edelleen paremmin rajattua helpommin sillä isommalla terällä. Tosin huhu kertookin, että tämä rajausterä on lisätty pelkästään sen takia, että joku toinen firma oli jo ehtiny patentoida itselleen neli- ja viisiteräiset partahöylät, joten Gillette paikkasi tilanteen tekemällä 5+1 -teräisen höylän. Liekö sitten pelkkää legendaa, siitä en tiedä.

Kaiken kaikkiaan siis mahtava peli näin ensimmäisen kokeilun perusteella. Nähtäväksi jää miten terien terävyys säilyy muutaman ajon jälkeen. Näin ensi alkuun kuitenkin tuntuu siltä, että nuo sikahintaiset 3,5 euron terät saattavat jopa olla hintansa väärtejä!
- 400mg Ibusal
- 1xDuact
- 1*B-vitamiini
- 3*C-vitamiini
- 1*E-vitamiini
- 2*Kalsium-magnesium
- 1*Kalaöljyravintolisä
- 1*Vihannes- ja hedelmäuutetiiviste
Koronpäristystä, pottumuussia, baby-porkkanoita, punajuuri, ruislinppua ja maitoa. <3

Päivän mietelauseLauantai 05.04.2008 23:12

Kyllä hyvä algoritmi aina huonon naisen voittaa.

Grillikauden avajaisetLauantai 29.03.2008 18:34

Om nom nom

Om nom nomPerjantai 21.03.2008 21:17

Kermaisen lihapadan jämät + vettä + muutama viikko tiskipöydällä = vihreä luomukeitto

Saataisko Galtsuunki appit pls k?Sunnuntai 09.03.2008 06:04

Requests

13 flirtable invitations
2 hug requests
2 good karma requests
1 scramble invitation
1 which barbie? invitation
3 likeness quiz invitations
2 thinking-of-you requests
1 winnie the pooh request
1 profile watcher invitation
9 meet new people invitations
1 how sweet are you? request
1 soul mates! request
1 texas holdem request
5 poker- help a friend invitations
1 karma request
1 hot women request
1 crush counter invitation
2 are you a moron invitations
3 have you ever... requests
3 compare hotness requests
5 vampires invitations
1 teddy bears! request
1 80's song invitation
4 spark invitations
3 funnest friends invitations
1 mojo invitation
1 challenge request
1 24 the series likene invitation
1 what kind of a dog s request
1 did you ever? invitation
6 triumph invitations
2 likeness unrated invitations
1 dr. phil's test invitation
6 are you interested? invitations
1 you are cute! request
2 yes or no requests
1 most wanted valentin request
1 you're a super frien request
1 what movie is your l invitation
1 best friends request
2 dog quiz invitations
1 what hollywood super invitation
1 is pauli sexy request
1 is pirja-kaarin sexy request
1 are you sexy invitation
1 make friends: jouni invitation
1 make new friends invitation
3 good vs evil invitations
2 you are sooo good lo requests
2 true age test requests
1 what simpsons charac invitation
1 cat quiz invitation
1 real age test request
1 are you a jock, nerd request
1 secret admirer invitation
1 would you rather... invitation
2 would you do me? invitations
1 smile request
1 depp quiz invitation
1 which movie star are request
1 sex song invitation
4 how stupid are you? invitations
1 what flavor are you? invitation
1 friend quiz invitation
1 friend game invitation
1 cuddle request
1 secret fantasy invitation
1 what would you look request
2 acounter invitations
1 drinking buddies invitation
2 past life invitations
1 5 valentine hearts invitation
1 endangered hugs request
2 name analyser invitations
2 top friends invitations
2 perfect life invitations
1 invitation
5 friends for sale invitations
1 perfect match invitation
2 tv match invitations
1 tv trivia invitation
1 criminal quiz invitation
1 what drug are you? invitation
2 superpoke invitations
2 truth box requests
1 the real what tmnt c invitation
12 funwall friend requests
4 cause invitations
1 how will you die? invitation
1 which singer are you request
1 your horoscope invitation
1 true or false? invitation
1 which simpsons? invitation
2 what kind of music a requests
1 what god are you? invitation
1 what does your birth request
2 sexy friends invitations
1 shots request1 you're cute request
1 sweet gifts request
1 sex machine vs. love request
1 you're hot request
1 whats your theme son request
2 your sexyness requests
1 you're naughty request
3 speed racer invitations
1 define me request
2 penis or vagina? invitations
1 what x-men character invitation
1 when you will get ma invitation
1 crazy sexy vs. crazy request
1 sexy request
3 slayers invitations
3 what serial killer a invitations
1 which swear are you? invitation
2 what fruit are you? invitations
1 thinking vs. feeling request
1 what is your kamasut invitation
1 funniest people invitation
3 are you romantic? invitations
1 what terrorist group invitation
1 invitation1 trust you request
2 hot potato requests
5 who is online invitations
1 your bad habit? invitation
1 characterize request
1 invitation
1 (fluff)friends invitation
1 zoosk invitation
1 you romantic! invitation
1 would you? invitation
1 gift request
1 friend invitation
1 make out request
1 group friends invitation
1 hard-to-get request
1 christmas card request
1 invitation
1 hotness request
2 type of drunk? invitations
1 are you a great love invitation
1 what flower are you? invitation
1 are you color blind invitation
1 streetrace invitation
1 optical illusions request
1 you and me? request
1 luck request
1 what dictator are yo invitation
1 supermario game invitation
3 naughty vs nice invitations
2 pillow fight requests
1 blackjack invitation
1 onetrack invitation
1 pink ribbon invitation
1 how long can you las invitation
1 eine's sticker request
1 compare request
1 cute vs sexy invitation
1 which spice girl? invitation
1 time capsule invitation
1 predict your future invitation
1 logical vs creative invitation
1 true match invitation
1 perfect match invitation
1 friend quiz invitation
3 cat vs dog invitations
1 what color are you? invitation
1 lovability request
1 brain game request
2 warbook invitations
1 winter wonderland request
2 similarity test invitations
1 personality request
1 endangered species invitation
1 how evil are you? invitation
1 okcupid test invitation
1 sunshine request
1 snowman invitation
1 christmas tree invitation

Hapokkaat perjantaikoodaukset LinnassaPerjantai 29.02.2008 13:14

Psyke soi ja punaisen koodihuoneen johtajat valvoo kehitystä seinältä käsin.
Yksityisyys