IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

The construction set of tomorrowLauantai 31.05.2008 21:38

Onks Capselat tuttuja vehkeitä muille nörteille?

Punaisen koodihuoneen oveen?Lauantai 31.05.2008 20:56

Kesän äänetLauantai 31.05.2008 16:29

Parhautta, heräsin taas kerran siihen ku äiskä leikkaa nurmikkoa! ^_^

PowerBall!Lauantai 31.05.2008 16:17

Joskus on kyl menny 12400, mut ei muistanu ottaa kuvaa sillon. :I

HaetPerjantai 16.05.2008 21:21

Fiksuhuuto.com on näköjään kaiken muun ärsyttävyyden lisäksi alkanut spammaamaan mainoksia. x.x http://fcn.fi/keskustelu/3236

NaistenkarkottajapaidatPerjantai 02.05.2008 21:46

Oon oppinu vihdoin jotain uutta. Mullon aina ollu paha tapa alkaa uusiin suhteisiin liian nopeesti vanhojen jälkeen, mutta tuossa reilu 1,5 vuotta sitten päätin (Neten avustuksella), että nyt täytyy pitää vähän taukoa eikä heti sitoutua uudestaan. Otin kolme kuukautta siinä tavoitteeksi pysytellä omillaan ja sen täytyttyä homma olikin helppoa.

Suhteilla on kuitenkin joku semmoinen summaava vaikutus. Vaikka kuinka väittäisi päässeensä edellisen suhteen yli niin silti se seuraava suhde alkaa ihan erilaiselta pohjalta, jos siihen ryhtyy liian nopeasti. Se ei välttämättä ole huono asia, jos pystyy vaan jatkamaan pelkästään sitä ihastunutta tunnetta ilman, että kiinnittää sen siihen henkilöön, josta on eronnut.

Toisaalta sama pätee myös sinkkuiluun. Nyt kun on on ollut lähemmäs 600 vuorokautta enemmän tai vähemmän sinkkuna, on päässyt jotenkin semmoiseen miellyttävän tasaiseen olotilaan. Varsinkin viimeiset pari kuukautta on ollut tosi hyvä pössis, kun ei oo ollu mitään romantiikkahömpötyksiä.

Samalla on oppinut resistaamaan naisia. Nykyään, jos baarissa tulee joku nainen viereen jotain jutteleen tai jopa kiehnäämään niin sitä osaa jo ihan luonnostaan heittää jonku tylytyksen vastauksena tai muuten karkottaa ylimääräiset känniääliöt.

Tykkään laulaa tosi paljon ja se on myös ihan paras keino tuohon. Mitä sitkeämpi tapaus niin sitä lujempaa pitää laulaa, mutta kaikki ne saa katoamaan sillä pidemmän päälle. Harmi, että sama ei toimi kännisiin miehiin, jotka vaan innostuu lisää siitä, kun laulaa rokkia ja sit ne tulee siihen viereen laulamaan ja joutuu ite feidaan johonki muualle (kun ne ei koskaan osaa laulaa niin hyvin kuin mä =I).

Saa nähdä miten käy sitten, kun tulee taas semmoinen olo (tai semmoinen nainen), että tekisi mieli saada jotain pinkkiä romantiikkaa mieleen. Vaaranahan on, ettei osaa vaihtaa pois tylytysvaihteelta vaan hammeroi ne kivatkin naiset sit mereen, mut senpä näkee sitten joskus, kun semmoinen eteen tupsahtaa.

Viime aikojen kokemusten perusteella (terkkuja esim. Jaylle =D) kyllä on taas huomannut, että (ainakin pk-seutulaiset) naiset on niin petollisia olioita, että on parempi vaan tavailla Ikkunaprinsessaa mielessä ettei totuus pääse unohtumaan.

Kävin tuossa shoppaileen Sirukselta (tai Sirusilta, en tiiä miten taipuu) taas kolme uutta paitaa. Kahdella oikeanpuolimmaisella pysyy kuulemma naiset hyvin erossa, mutta toi vasemmanpuolimmainen on ehkä vähän liian siisti ja liian vähän räikeä, että se vaikuttais. Täytynee tehdä empiirisiä kokeita.

KänppäMaanantai 21.04.2008 01:52

Mun kämpästä puuttuu jotain. Oon asustellu tässä nyt vuoden verran ja pistin tuossa viime kesänä muuton jälkeen sisustuksen pääosiltaan oikeestaan kokonaan uusiksi ja sitten sen jälkeen vielä pikkuhiljaa sisustellu lisää. Viimeksi ostin seinille tauluja.

Vuodenvaihteen jälkeen tää kämppä on kuitenki tuntunut jotenki puutteelliselta. Tää ei tunnu kodilta. Oonki tässä reilun kuukauden verran jo katellu uusia kämppiä, muttei oo oikein mitään kivaa löytynyt vielä. Jotenkin tuntuu siltä, niin kuin asuisi jonkun toisen kämpässä eikä sen takia jaksa pitää hommia kunnossa. Esim. siivoominen tulee jotenkin vaan pakon edessä, sitä ikään kuin jää odottamaan, että jotain tapahtuisi itsestään.

Tässä viimeiset parin viikkoa oon yrittäny toistella itselleni, että tää on mun oma kämppä ja se onkin auttanut siihen, että on pikkuhiljaa alkanut pistää paikkoja järjestykseen taas ja sen myötä viihtyvyyskin on parantunut.

Nyt keksin, että voisi dumpata sohvapöytäni mereen sen takia, että siihen kertyy vaan kaikkea paskaa eikä sille oo oikein mitään järkevää käyttöä. Siirsinkin sen jo alustavasti vähän sivuun, kun muistin että lattialla on kiva istua. Kun käyn kotona Kempeleessä niin siellä tulee aina yläkerrassa leviteltyä kaikki romut lattialle ja istuttua siinä. Mulla on täälläkin suhteellisen matala sohva ja tv-taso ja mukavan pehmoinen matto niin mikäs tässä on läppärin kanssa istuskellessa tai makoillessa. Taidan muutenkin luovuttaa uuden kämpän metsästämisen ja miettimään, että miten saisi kodin takas tähän kämppään.

Tää kämppätilanne kuvastaa jotenkin hyvin myös ihan yleistä elämäntilannetta. Jotenkin tuntuu välissä siltä niin kuin eläisi jonkun toisen elämää ja odottaisi vaan, että jotain suurta ja ihmeellistä tapahtuisi itsestään. Liekö jotain yleistä kevätväsymystä sitten ollut, mutta auringonvalon myötä on alkanut taas olla energiaa tehdä kotona muutakin, kun vaan maata sohvalla ja irkata. Sain jopa kuvattua uuden koala-episodin vihdoin!

Naisten suhteen on ollut mukavan hiljaista viime aikoina eikä oo tarvinnu hajoilla. Mietinkin tässä, että loppukevään ja alkukesän vois keskittyä tekemään töitä oikein urakalla ettei vahingossakaan sekaannu naisiin, kun nyt on taas päässyt tämmöiseen miellyttävän tasaiseen tilanteeseen ettei naiset sekota päätä.

Ostin tuossa mopon millä on mukava pärtsäillä ja ulkonakin alkaa olla taas semmoiset ilmat, että voisi uskaltautua taas urheilemaan laiskottelun ja sairastelun täyteisen talven jälkeen. Oon pohtinut jopa, että voisi raahautua elämänsä ensimmäistä kertaa kuntosalille, jos löytäis jotain kivaa ylävartaloaktiviteettia, että sais nää nörttihartiat vähän auki.

Hmm, tulipas epämääräinen blogaus vähän kaikesta eikä oikein mistään. Lähinnä kai piti vähän avata omia ajatuksia lauseiksi.

PS. Oon alkanu tykkäämään macista. :o

Ostin kesämopon!Perjantai 18.04.2008 21:28

Taustalla Espoon meri.

PS. Miten Espoosta pääsee pois?
Totesinpas tuossa eilen Sokoksessa partateriä shoppaillessani, että tavallisia Gilletten Mach 3 -teriä ei ollut enää myynnissä. Kilpailevia merkkejäkään ei pahemmin näkynyt, lukuunottamatta jotain Rainbow-halpisteriä, jotka ei suunnattomasti vakuuttanut. Gilletten kaksiteräiseen Sensor Exceliin myydään kyllä vaihtoteriä, mutta itse kahvaa ei ollut tarjolla.

Päädyinkin sitten kokeilemaan näitä uudempia ja kalliimpia vaihtoehtoja ja nappasin kerralla sen kalleimman vaihtoehton. Gillette Fusion Powerissa on viisi terää, patterivoimalla toimiva täristin ja vielä yksinäinen rajausterä toisella puolen höylää. Koko konsepti vibraavasta partahöylästä on huvittanut mua siitä asti, kun Mach 3 Power tuli markkinoille ja viisiteräinen Fusion lähinnä aiheutti naurahduksia, kun siitä ensimmäisen kerran kuuli.

Kokeilin tuossa välissä myös sähköpartakonetta. Oon viimeksi ajanut sähkökoneella partaa joskus 90-luvun loppupuolella ja silloin ne koneet oli ihan hirveitä helvetinvehkeitä. Nyt kuitenkin päätin antaa tekniikalle uuden mahdollisuuden ja ostin jonkun Philipsin vajaan kolmensadan euron vatkaimen. Tekniikka olikin edennyt ja sähkökoneella ajaminen oli varsin mukavaa.

Mulla on kuitenkin niin kova parta, että sähkökoneella pitäisi päräytellä sitä pois päivittäin. Kolmen päivän sänki on jo liian kova pala sähkökoneelle ja mä toisinaan päästän vähän sänkeä kasvamaan tarkoituksella, toisinaan oon vaan niin laiska etten jaksa ajaa sitä pois. Sama ongelma on olllut höylienkin kanssa. Pitkän sängen sheivaaminen on tosi kivuliasta, vaikka olisi ihan tuliterä partaterä käytössä. Lisäksi mulla on kaulassa herkkä iho ja partakarvat kasvaa siellä tosi matalassa kulmassa, joten kaulaan jää aina vaihtoehtoisesti sänki tai pieniä pintahaavoja.

Eilen kuitenkin rohkeasti ja suhteellisen ennakkoluulottomasti tartuin tähän viisiteräiseen monsteriin ja ensimmäinen käyttökokemus olikin varsin yllättävä. Työn alla oli 3-4 päivän sänki, eli jokseenkin tuommoinen Bro&image_id=66328349.

Fusion Powerilla ajaminen oli aivan uskomattoman helppoa ja kivutonta ja se teki aivan mahtavan tarkkaa jälkeä! Kaikki viisi terää on niin lähellä toisiaan, että niiden välit ei päässyt tukkeutumaan joka vedon välissä, niin kuin kolmiteräisen Mach 3:n kanssa aina käy. Lisäksi tuosta hämmentävästä vibrasta oikeasti on jotain apua, kokeilin nimittäin ajaa myös ilman sitä.

Mainoksen mukaan se vibra nostaa karvat pystyy, mutta en oikein usko että se olisi mulla ongelmana. Lähinnä se vibra tuntuu tekevän semmoisen minimaalisen pienen sahausliikkeen siihen vetoon mukaan, jolloin partakarvat katkeaa helpommin ja tasaisemmin. Lisäksi tuon höylän muotoilu on semmoinen, että kaulan alaosaakin sai rauhassa rapsutella useempaan kertaan eikä haavoista ollut tietoakaan.

Kääntöpuolella oleva rajausterä ei oikein vakuuttanut, pulisongit saa edelleen paremmin rajattua helpommin sillä isommalla terällä. Tosin huhu kertookin, että tämä rajausterä on lisätty pelkästään sen takia, että joku toinen firma oli jo ehtiny patentoida itselleen neli- ja viisiteräiset partahöylät, joten Gillette paikkasi tilanteen tekemällä 5+1 -teräisen höylän. Liekö sitten pelkkää legendaa, siitä en tiedä.

Kaiken kaikkiaan siis mahtava peli näin ensimmäisen kokeilun perusteella. Nähtäväksi jää miten terien terävyys säilyy muutaman ajon jälkeen. Näin ensi alkuun kuitenkin tuntuu siltä, että nuo sikahintaiset 3,5 euron terät saattavat jopa olla hintansa väärtejä!
Yksityisyys