IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

Tän illan suosikkisanatMaanantai 29.09.2008 01:03

Iltalypsy ja roskapankki.

Paras keksintö hetkeenLauantai 27.09.2008 04:29

Eipä suotta. Kattelin tuossa Facebookin requests-sivua ja hajoilin miljoonaan eri kutsuun. Luultavasti siellä olis ollu jossain joku ignore all -namiskuukkeli, mutta eipä osunut silmään enkä jaksanut hakea, joten tein nörtin ratkaisun.

Eli ei kun Firebugin JavaScript-konsoli auki ja sinne rimpsu $$('input[value="Ignore"]').each(function(e) { e.click(); }); joka käy painamassa jokaista Ignore-nappia kertaalleen. Elämän pieniä iloja. ^_^

RosvosukupolviKeskiviikko 24.09.2008 23:38

Opin tänään uuden sanan. Netissä on monesti tullut puhuttua siitä kuinka netin kanssa kasvaneet nuoret ajattelee ja toimii niin kuin kaiken netissä olevan pitäisi olla ilmaista. Pelit, musa ja ohjelmat waretetaan ja myös tietoturvaa kohtaan asenne on sellainen, että kaikki mitä on mahdollista tehdä, on myös sallittua.

Lueskelin tuossa Kauppalehti Optiosta juttua Antti Öhrlingin ideoimasta konseptista, jota toteutetaan Britanniassa tuotenimellä Blyk. Öhrling käyttää edellä mainitun ideologian mukaan elävästä ihmisryhmästä varsin osuvaa nimitystä rosvosukupolvi.

Blykin ideana on tuoda rosvosukupolven käyttöön kuluttajalle ilmainen matkapuhelinoperaattori. Puhekulut maksatetaan mainostajilla, jotka pääsevät taas spammaamaan mainoksia suoraan aloittelevien tehokuluttajien taskuun ja tajuntaan.

Ajatus kuulostaa hienolta, varsinkin kun rosvosukupolven ihmiset ovat tottuneet mainoksiin eivätkä luultavasti ahdistu ilmaiseen matkapuhelinliittymään tulevista mainoksista. Nähtäväksi jää miten hyvin konsepti toimii käytännössä.

Mutta, rosvosukupolvi on hieno sana, täytyy pitää mielessä.

Ympäri mennään, yhteen tullaanTiistai 23.09.2008 19:54

Vanhemmat, opettajat, koulut, internetin irc-galleriat, raskas metallimusiikki ja löysät aselait. Siinä pahimmat syylliset nuorison pahoinvointiin ja rappeutumiseen, koulusurmiin. Näin ainakin valtamedia antaa hienoisesti ymmärtää, vaikkeivat asiaa suoraan sanokaan.

Valtamedia on hieno sana. Medialla on valtaa, niin hyvässä kuin pahassakin. Valtamusiikin kautta sana voidaan muuttaa muotoon populaarimedia, pop-media. Sitähän nykyinen valtamedia on, valmiiksi helppoon muotoon käsiteltyjä pop-uutisia, jotka saa lukijalle tunteen siitä, että tietää jotain, mutta ei vahingossakaan provosoi ihmisiä ajattelemaan itse.

Tuleekohan kukaan valtamedian edustaja kuitenkaan ajatelleeksi sitä, minkälaisen kuvan he antavat nuorille näistä ampumakeisseistä. Maan suurimmat mediat juoksevat kaikki kieli pitkällä uutisten perässä ja kilpailevat siitä kuka saa ensimmäisenä herkullisimmat otsikot ulos. Itse ampujasta tulee silmänräpäyksessä koko kansan tuntema julkkis, ja sitähän monet nuorista haluaa - julkisuutta hinnalla millä hyvänsä.

Jos Auvisen keissiä ei olisi uutisoitu puoliksikaan niin sensaatiohakuisesti kuin mitä aikanaan tehtiin, niin olisiko tämä ja mahdolliset tulevat ampumatapaukset jääneet tapahtumatta?

Onko syyllinen koko kansan pahoinvointiin sittenkin nämä lehdet ja televisiokanavat, jotka omasta mielestään tekevät pelkkää hyvää tuomalla asiat julkisuuteen ja vahingossa tienaavat samalla järjettömät summat rahaa?

Toimittajat, hävettääkö?

We can has härvelikiskaTiistai 23.09.2008 17:14

Sata punnerrusta, toinen ottoMaanantai 22.09.2008 01:13

Viime kerralla homma jäi sairastelun takia kesken parin viikon kohdalla, joten alotetaanpa uusiksi. Homman nimi on siis http://hundredpushups.com/

Tällä kertaa kokeilen myös vähän hitaammalla tahdilla, koska yks välipäivä ei selvästikään riitä nykyisellä aineenvaihdunnalla. Eli kahdella välipäivällä mennään.

21.9. Alkutesti: 27 punnerrusta

28.9. Viikko 3 Päivä 1 : 17 + 19 + 15 + 15 + max: 21 (vähintään 20)

Jahas, tuli sit viikko väliä heti alkuun, mutta hyppäsin ohjelmassa suoraan viikkoon 3 ohjeen mukaisesti. Lisäksi pidän settien välillä useamman minuutin taukoa, toi ohjeen mukainen 60 sekuntia ei riitä millään. Otin myös tavaksi vetää punnerrusten jälkeen 11 kg käsipainolla hauiskääntöjä sen verran, kun käsistä vielä irtoo.

16.10. Viikko 3 päivä 2 : 20 + 25 + 15 +15 + max: 26 (vähintään 25)

Oon kyl nyt tosi saamaton tän kanssa. Noh, hiljaa hyvä tulee.

reminder.jpgSunnuntai 21.09.2008 04:56

+++ Tropic Thunder ---Lauantai 20.09.2008 02:37

+ Nauratti välissä oikeestikin, ei tarvinnu hekotella väkisin
+ Juoni oli yllättävän laadukas genreen nähden
+ Ben Stiller, Robert Downey Jr., Jack Black

- Tom Cruisen roolisuoritus ja maski aiheutti lähinnä hämmennystä
- Pieruhuumori x(
- Jack Black oli ajoittain vähän liian Jack Black, meinas tulla overdose

All in all, ihan niin hupaisa leffa ku odottikin, kantsii kattoa. =)

http://www.imdb.com/title/tt0942385/

KomentokeskusTorstai 04.09.2008 15:53

We control your mind and thoughts.

Syyskuuhan se sielläMaanantai 01.09.2008 10:28

Jee, pääsee käyttään uutta ihkua syystakkia! ^_^
Yksityisyys