IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

Blogi

- Vanhemmat »

IRC-Logi eli IhkutuubaTiistai 18.10.2005 01:14

Tänään ku on tämmönen avautumispäivä niin avaudutaanpa vähän lisää. Ei pysty käsittään ihmisiä, jotka spammaa jotain biisien lyriikoita noihin blogeihinsa. Turhaa tekstifloodia galleriaan ja kaiken lisäksi ne on kopiosuojattua matskua niin ylläpito joutuu niihin puuttumaan jossain vaiheessa kuitenki. Samaan kategoriaan kuuluu ihmiset, jotka käy vetään jotain miljoona riviä yhtä ja samaa kommenttia tai mainostaan jotain melkein huvittavia yhteisöjä johonki gallupin kommentteihin tai päivän kuvaan.

ÄRR!

Hanmaslääkäri ep. 6p3Maanantai 17.10.2005 22:48

Oli ihan pakko tilittää vielä noista lääkkeistä mitä sain. V-penit maistuu ihan hirveelle ku ne pistää suuhun ja noi Burana 800:t on niin lehmänkokosia ettei niitä pysty nielemään kokonaisena ku on ton reiän takia hankala niellä muutenki. Sit ne on vielä niin paksuja että niitä saa punnertaa ihan tosissaan, että menevät poikki!

Hanmaslääkäri ep. 6p2Maanantai 17.10.2005 22:21

Nyt alkaa olla aika hehkee olo. Aamun jälkeen oon syöny vaan kolme jukurttia ja noi antibiootit käskettiin vetää tyhjään vatsaan niin närästää ihan sikana. Pakko kyl jotain purtavaa keksiä tälleki iltaa.. ylikypsä makaroni vois olla ihan realistinen ruoka ku se on pehmeetä ja liukasta niin ei tarvi pureskellakaan tämän leukalukon kanssa. Korvaki on menny lukkoon niinku viime viikollaki, sen verran turvoksissa vehkeet päässä.

Hanmaslääkäri ep. 6p1Maanantai 17.10.2005 19:44

Tällä kertaa meni miellyttävän nopsasti kiinni tuo haava, ei oo enää tarvinnu nieleskellä verta moneen tuntiin. Leukalukko on kyllä jälleen, mut toi kasisatanen Burana poisti turhat jomotukset mitä meinas tulla. Tämä päivä menee kyl vielä nestemäisen ruoan parissa, huomenna voi ehkä harkita jo jotain pehmeetä pureskeltavaa, mikä ei töki sitä haavaa kovin pahasti.

Tosi villi olo suussa kun ei oo noita muita pidempiä viisaudenhampaita enää tukena ja haittona. Nyt voi liikutella leukoja vaikka mihin suuntaan eikä hampaat kopsahtele yhteen. On se tämä nykylääketiede ihmeellistä.

Irkkaamisen sietämätön vaikeusMaanantai 17.10.2005 19:32

Irkkaaminen alkaa aina toisinaan vituttaa. Mm. tänään kun tuon ylläpitämäni palvelimen, missä normaalisti pidän irkkiäni, netti oli ensin poikki koko viikonlopun ja on vielä pätkinyt tänään koko päivän. Eikä muutenkaan oikein kiinnosta enää sen kanssa säätäminen. Siirryinpä siis käyttämään ihan toista palvelinta ja annan tuon mennä omalla painollaan.

On tässä viime aikoina muutenki ahistanu ku alkaa työt ja rahat loppua, pitäs saada uusia. Koulukaan ei oo edistyny tänä syksynä yhtään ku ei ollu ekassa jaksossa yhtään kurssia minkä ois voinu käydä, eikä gradukaan oo napannu yllättäen. Pitäs suorittaa joku suuri elämänmuutos ja mennä vaikka Mäkkiin töihin.

Hanmaslääkäri ep. 6Maanantai 17.10.2005 13:25

Tänään oli sitten tämänkertaisen hammaslääkärirupeaman viimeinen tapahtuma: toisenkin viisaudenhampaan poisto. Edellinen yläkasi lähti viikko sitten ja alhaalla mulla ei mokomia olekaan.

Itse operaatio oli tälläkin kertaa varsin simppeli. Täti tökki puudutuksen jälkeen sillä hammaslääkärin yleisavaimella ikenen pois tieltä. Sen jälkeen väänneltiin hammasta vähän irti semmoisella minisorkkaraudalla niin, että päässä rutisi (mut se ei kuulemma oo kovin vakavaa) ja lopuksi sitten pihdeillä nitkuteltiin hammas pois.

Tässä hampaassa oli vähän kierot juuret, joten sen nitkuttelu kesti pari minuuttia, mutta varsin helposti sekin irtosi. Oli kyllä kieltämättä varsin massiivinen kokonaisuus mikä suusta irtos, varsinkin kun mukana tuli vähän luuta, jota ei kuulemma myöskään tarvi.

Operaation jälkeen alkoikin sitten heikompi hetki. Mua alko heikottaan ihan sikana siinä tuolissa ja pötköttelin siinä rauhassa hengitellen varmaan puolet kauemmin kuin mitä se itse operaatio kesti. Hammaslääkäri arveli, että mua ois jännittäny tällä kertaa, mut ei mua kyllä jännittäny. Luulen et se johtu vaan siitä, kun mulla tuli vähän kiire aamulla sinne hammaslääkäriin niin en ehtinyt siellä odotushuoneessa rauhoittua vaan kävelin suoraan ovesta tuoliin.

Noh, hetken ihmettelyn jälkeen olo parani kummasti ja kävin apteekin kautta kotio. Sain antibioottikuurin kaiken varmuuden välttämiseksi, kun mulla nousi viime viikolla kuume siitä toisen hampaan poistosta ja lisäksi Burana 800:sta, kun sitä luuta lähti vähän hampaan mukana et jos alkaa hajottaan.

Semmosta, taas syön pari päivää puuroa ja jukurttia ja valitan irkissä siitä koko ajan. Tosin nappasin kaupasta tomaattikeiton ainekset, mutta taitaa jäädä huomiselle sen tekeminen.
- Vanhemmat »