IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)
"Viisausopin lajit on: Kaukoviisaus, jota on minulla hyvin paljon. Se on sitä, että asiat harkitaan etukäteen ja kuvitellaan tapaus sikseenkin elävästi, että kun se kerran tapahtuu, on reitit selvät. Tätä lajia on harvalle suotu. Jolla sitä on, niin pitäkööt hyvänään! Mutta tässä lajissa on kaksi pahaa vikaa; asia jää huvikseen tapahtumatta tai se sattuu eri tavalla. Joka arvaa ottaa nämäkin huoioon, sille on maalimanranta kevyt kiertää...

Sitten on teoreettinen viisaus, jota on sanomalehissä ja vaikka missä. Siinä asia kuvitellaan yksipiippuiseksi haulikoksi, jossa on lukko epäkunnossa ja panos voi tulla ampujan silmille... Teoreettinen viisaus on kaukoviisauven veljenpoika, mutta linssi on vaivasempi...

Käytännön viisaus on sitä, kun vanha kalttopääkettu juosta hipsuttelee rämeellä ja astuu omiin jälkiinsä. Mutta polulla voi olla ketunrauta... Vaan jos on hyvä vainu, niin varmasti pärjää, paitsi jänis, joka menee mielellään lankaan, jos se on etevästi laitettu, vaan ei töherön käsialaa.

Kaikista paras ja imelin viisauven laji on jälkiviisaus, sillä alalla saahaan eniten aikaan. Siinä on tapaus mennyttä aikakautta, mutta se kuvitellaan esiintulevaksi ja sakilla setvitään, miten olisi parasta käyttäytyä. Tässä lajissa on ihminen viisaimmillaan."

...ja kyllähän tuo ensimmäinen kappale kuvvaa hyvinkin tottuuenmukkaisesti sitä mimmonen haaveilija sitä toisinaan tullee oltua.

Ostetaan toimiva puhelinliittymäKeskiviikko 04.04.2007 00:25

Jahas, puhelinoperaattorit osaa taas.

Mulla oli liittymässä aiemmin 100 megan datapakettipalvelu, kun surffailin ja irkkailin työmatkoilla aika paljon. Nyt sitten irtisanoin sen palvelun tän laskutuskauden alkuun, kun en käytä nettiä enää niin paljon. Tänään tulleessa puhelinlaskussa oliki vaan puoli megaa tiedonsiirtoa.

Noh, odotettavissa olikin, että tuosta datapaketista veloitetaan laskutuskauden loppuun, ei siinä mitään. Mutta sen lisäksi puhelinlaskussa oli joku hämärä "Aloitetut yhteysjaksot" reilu 16 euroa. Nyt kävin tuossa netistä tutkimassa liittymääni, niin mulle on kytketty mitään kysymättä ja ilmoittamatta Data Tunti -niminen palvelu, jossa veloitetaan aina yhteydenavauksesta 90 senttiä ja seuraavan tunnin saa käyttää nettiä sillä hinnalla.

Mua on siis laskutettu kahdesta datasiirtopalvelusta yhtä aikaa. Kaiken kukkuraksi irtisanoin tuon Data Tunti -palvelun, kun en ole sitä koskaan tilannutkaan - nyt ei toimi enää liittymässä GPRS. \o/

Taitaa huomenna olla laskutukseen asiaa..

Tuuliviiri rauhaton minun sydämeni on..Sunnuntai 18.02.2007 22:09

Niin kuin ihmiset, jotka mut tuntee, on moneen kertaan huomanneet, mun mieli muuttuu varsiin tiheään tahtiin elämäntilanteen mukaan. Nyt muutankin ylläripyllärinä Helsingin ytimen tuntumaan Hakaniemeen vaikka olen aina ollut keskusta-asumista ja erityisesti Kalliota vastaan. Asun siis pk-seudulla nyt ainakin tämän vuoden loppuun asti, kattoo sen jälkeen taas mitä tapahtuu, aikansa kaikella. =)

Pienenä lisukkeena aiheeseen liittyvät greppaukset irkkilogeista vuosien saatosta:

16.6.2002 <Bro> Toi Hesan keskusta on jotenkin niin epämiellyttävä

21.7.2002 <Bro> Emmä täällä Helsingissä yleensä ku toi keskusta on niin pyllystä

17.8.2003 <Bro> kallio on silleen mun mielestä vielä liian lähellä keskustaa

30.8.2003 <Bro> kallio on melkein yhtä kova paikka ku kontula

31.8.2003 <babyJo> Bro: mikä vika keskustassa?
31.8.2003 <Bro> babyJo: siellä on liikaa helsinkiläisiä

01.09.2003 <Bro> helsingin keskusta on niin hajotus ettei siellä tuu liikaa oleskeltua kuitenkaan

08.09.2003 <Bro> ei mihinkään kallioon =D
08.09.2003 <Bro> Mennään mihin vaan\Kallioon

09.09.2003 <Bro> jos haluun kännisiä äijiä kattoa niin ajan bussilla kallion läpi

10.09.2003 <Bro> kalliota EI tueta

26.10.2003 <Bro> se on jo aika extremeä et kallioon menee

12.11.2003 <Bro> Mä oon liikkunu viime aikoina ihan liikaa Helsingin keskustassa

11.12.2003 <Bro> keskustassa on liikaa ihmisiä

21.03.2004 <Bro> hyi, keskusta

19.07.2004 <Bro> hyrr, en mäkään haluis lähtä ulos jos asuisin niin lähellä keskustaa =E

31.07.2004 <Bro> no se on joku dorka joka haluaa asua keskustassa

22.08.2004 <Bro> Teukka: niin tai tyhmä on se joka helsingin keskustaan edes haluaa =)

16.03.2005 <Bro> Ei Helsingissäkään kaikki niin paskaa oo ku keskusta ja Itä-Helsinki

10.03.2006 <Bro> kalliossa on pelottavaa

11.03.2006 <Bro> parempi ainaki ku kallio

26.03.2006 <Bro> Mitä kauempana Helsingin keskustasta niin sitä parempi

17.05.2006 <Bro> Kallio on pelottava

30.05.2006 <Bro> En vaan oikein hahmota Kalliota vieläkään
30.05.2006 <Bro> oon yrittäny välttää Kalliossa liikkumista =D

28.06.2006 <Bro> Kallio onki pyllystä
28.06.2006 <Bro> joo Hakis voidaan laskea Kallioon

14.07.2006 <Bro> Kallio on perseestä
14.07.2006 <Bro> hakis lasketaan kallioon

30.07.2006 <Bro> Ihan sama mihin kuha ei Kallioon

03.11.2006 <Bro> Kallio onki perseestä

10.10.2006 <Bro> Oiskohan se aika muuttaa ihan ytimeen seuraavaksi

01.12.2006 <Bro> Päätin muuttaa takas Ouluun ens kesänä

15.01.2007 <Bro> Pitäsköhän muuttaa ytimeen
15.01.2007 <Bro> Mäki aattelin muuttaa ytimeen

25.01.2007 <Bro> Mieluiten just tästä ytimen tuntumasta

04.02.2007 <Bro> oiskohan hakaniemessä kamalaa asua

14.02.2007 <Bro> Muutan Hakaniemeen!
14.02.2007 <Bro> Mut en kyl suostu kutsumaan sitä Kallioksi =D

There's a hole in my soul..Lauantai 23.12.2006 06:26

Parasta Oulussa on se, kun pitkän baari-illan jälkeen käydään syömässä ja ajellaan kotio päin. Käyn heittämässä Ollin Tyrnävälle ja ajan yksin kotiin. Matkalla pikkuhiljaa rauhoittuu baarimelskeestä ja alkaa väsyttää ja vaipua omiin ajatuksiinsa. Perillä pistän auton autotalliin ja kävelen autotallin taakse ja odotan, että pihavalo sammuu. Missään ei liiku ketään ja kaikkialla on ihan hiljasta ja pimeetä, tuntuu niinku ois yksin koko maailmassa. Siinä kun kääntää katseen ylöspäin niin näkee kaikki pienetkin tähdet ihan selvästi joka puolelta.

Sillon tietää mihin kuuluu.

Home is where the heart isMaanantai 20.11.2006 18:13

Pitkästä aikaa katsaus elämään. Viime aikoina on ollut tarvetta pysähtyä ja miettiä tätä aihetta ja tässä hieman purkamista itseäni varten ja ehkä jotain muutakin saattaa asia kiinnostaa.

Muutin Helsinkiin vuonna 1999. Lukion jälkeen en oikein tiennyt mitä halusin elämälläni tehdä. Matikka sujui lukiossa hyvin, joten hain sitten automaattisesti Oulun Yliopistoon lukemaan matikkaa. Intin aikana pääsi kuitenkin vähän irti arjesta ja miettimään asioita ja tulin siihen tulokseen, että jos jään intin jälkeen Ouluun niin en todennäköisesti poistu sieltä koskaan ja vanhempana alkaa harmittaan, kun on jäänyt paikoilleen. Päätin siis alustavasti vaihtaa paikkakuntaa.

Intin aikana aloin seurustelemaan Emilian kanssa, joka asui Helsingissä ja siten muutto Helsinkiin oli looginen vaihtoehto intin jälkeen. Samalla totesin, että matikka ei oikeastaan kiinnosta pätkääkään ja vaihdoin pääaineeksi fysiikan ja opiskelupaikaksi Helsingin Yliopiston. Fysiikkakaan ei sitten kauaa kiinnostanut, mutta ensimmäisellä tietojenkäsittelytieteen kurssilla tiesin löytäneeni oman alani ja aloinkin opiskelemaan sitä päätoimisesti.

Emilia jäi aikanaan historiaan ja niin on jäänyt jo moni muukin, mutta jokin side on aina ollu pitämässä mut täällä pääkaupunkiseudulla. Yleensä se on ollut opiskelu. Muutto takaisin Oulun seudulle on ollut jo pitkään mielessä, mutta se on aina ollut aikataululla "sitten, kun valmistun". Viime keväänä totesin kuitenkin, että opinnot ei nyt edisty mihinkään, joten parempi mennä suosiolla kokopäiväiseen duuniin ettei tarvi ainakaan murehtia tuntipalkkaisuuden mukanaan tuomista epäsäännöllisistä tuloista.

Kävin tänä viikonloppuna Oulussa, pitkästä aikaa tällaisessa tilanteessa, ettei ole tunnesiteitä keneenkään ihmiseen täällä eikä siellä. Viime aikoina luottamus ihmisiin on muutenkin romahtanut kokonaan. Puukkoja tuntuu satelevan selkään vähän joka puolelta ja olo on toisinaan ollut varsin yksinäinen. Kunnolla sinkkuna pysyminen on kuitenkin tehnyt tosi hyvää pitkästä aikaa, kiitos siitä tukihenkilöille. =b Samalla on oppinut arvostamaan niitä ihmisiä, jotka on luottamuksen arvoisia ja nousee tarpeen vaatiessa esiin.

Oulussa käyminen on aina ollut kivaa ja pois lähteminen vaikeaa. Erityisesti eilen pois lähteminen tuotti suurta tuskaa ja se saikin mut miettimään junassa paljon eri asioita. Aloin pohtimaan, että miksi mä siinä junassa oikein istun. En keksinyt mitään muuta painavaa syytä kuin työpaikan. Huomasinkin, että mulla ei tosiaan ole pääkaupunkiseudulle tällä hetkellä mitään muita kiinteitä siteitä, kun opiskelustakin tavallaan luovuin työnteon voitoksi. Ja vaikka nykyinen työpaikka lähes parhain mahdollinen onkin, ei se ole yksinään riittävä tekijä pitämään mua täällä.

Päätinkin alustavasti eilen, että tulen muuttamaan takaisin Oulun seudulle ensi kesänä.

Asetin tuon ajankohdan reilun puolen vuoden päähän monestakin syystä. Ensimmäinen syy on opiskelu. Olen yhtä sivuainekurssia vaille luonnontieteiden kandidaatti ja sen tutkinnon ajattelin pusertaa ulos ensi keväänä vaikka väkisin. Sitten, jos maisterin tutkinto ja gradu alkaa jossain vaiheessa kiinnostamaan, niin Oulustakin löytyy yliopisto. Toinen syy on se, että haluan järjestää täällä kesken olevat asiat kunnolla loppuun.

Suurin syy on kuitenkin se, että mä tarvin itse aikaa totuttautua ajatukseen. Muuttaminen takaisin Ouluun on suuri muutos ja meistä kaikista löytyy se osa, joka vastustaa kaikkea muutosta ja haluaisi pysyä vanhassa ja turvallisessa. Se puoli tulee keksimään vielä monta syytä, miksi mun pitäisi pysyä etelässä. Keksin niitä jo nyt, mutta veri vetää pohjoiseen.

"Alustavasti" siksi, että reilu puoli vuotta on pitkä aika, varsinkin mulle tässä tilanteessa. Se on nähty jo niin moneen kertaan, että elämässä tulee aina vastaan erinäisiä satunnaistekijöitä, yleensä naispuolisia tai rahaan liittyviä, jotka muuttavat suunnitelmia suuntaan tai toiseen. Sekään ei kuitenkaan haittaa, niin kauan kunhan on hyvä olla.

Viime aikoina ei ole ollut hirveän hyvä olla, mutta nyt tuntuu hyvältä, paremmalta kuin pitkään aikaan. Nyt on jokin suunnitelma ja lähitulevaisuudenkuva enkä tunne itseäni enää yhtään niin orvoksi ja päämäärättömäksi. Ensimmäistä kertaa olen asettanut itselleni kiinteen päivämäärän Ouluun muuttamiselle ja ensimmäistä kertaa näyttää siltä, että se tulee tapahtumaankin. Reilun puolen vuoden päästä nähdään miten kävi. =)

PersoonallisuustestiTorstai 12.10.2006 00:36

Anteeksi, sorruin tekemään tämmösen testin ja pastean sen vielä blogiin. Mut tytöt pakotti. =I Tosin kieroutuneesta luonteestani johtuen en pysty olemaan analysoimatta näitä luonneanalyysini tuloksia tässä samalla.

Ekstrovertti vs. introvertti : 20 % ekstrovertti
Käytännöllinen vs. intuitiivinen: 60 % intuitiivinen
Ajattelija vs. tuntija: 20 % tuntija
Impulsiivinen vs. harkitsija: 7 % impulsiivinen

"Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut."

Mielikuvitusta kyllä riittää ja oon aika kova huolehtimaan asioista. Ulospäin suuntautuneisuus vähän vaihtelee tilanteen mukaan, ku oon tämmönen nörtti ja mielikin on toisinaan suppea, jos oon jostain asiasta jotain päättänyt.

"Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen."

Tää on kyl totta. Mä tykkään tutkia ja analysoida asioita, itseäni ja toisia ihmisiä. Ja mun kanssa lähemmissä tekemisissä olleet tietää kyl varsin tarkkaan tuon, että mä analysoin kaikki mahdolliset pikkuasiat ja vedän niistä omia johtopäätöksiäni.

"Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi."

Tästä en oikein tiedä. Puhun paljon paskaa, mutta tuskin se kovin valloittavaa on. =E

"Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet 'tee tämä tällä tavalla' tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia."

Tää on vähän ristiriitainen. Toi alkupuolisko on totta, en todellakaan tykkää työssäni tehdä asioita valmiiden kaavojen mukaan, mutta toisaalta arvostan logiikkaa ja yksityiskohtien viilausta välissä liiaksikin.

"Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen. "

Tämäkin lienee totta. Mulla on tapana pitää töissä koko ajan 3-4 projektia yhtä aikaa päällä, jotta voin vaihdella niitä koko ajan, kun en jaksa keskittyä yhteen asiaan pitkään. Ja mulla on ihan uskomattoman paljon alulle ideoituja juttuja, joita ei koskaan saa päätökseen, kun ei kärsivällisyys riitä. =E

Nojoo, vähä kuivahko blogaus, mutta eipä nyt irronnu parempaa. =p

Kukkaruukkuja ja lastenvaunujaTiistai 22.08.2006 01:23

Oon joskus ennenki blogaillu jostain mahtavista tuotekehitysideoista mitä oon saanu. Mulle tulee aina välissä näitä kausia, että keksin kaikkea kummallista. Tässäpä pari idistä lisää.

Vaihdoin tuossa eilen mun toiselle traakkipuulle uuden ruukun ku vanha ruukku kävi liian kapeeksi niin se kampes itsensä kieroon siellä. Muutenki se on kesän aikana kasvanu kieroon ikkunaan päin ku en oo jaksanu kääntää sitä.

Tästäpä keksinkin loistavan tuoteidean: itsestään pyörivä kukkaruukku. Eli kukkaruukun pohjalla ois semmonen lautanen, joka pyörittäis sen kukan vaikka kerran tunnissa ympäri. Tämä ei vaatis paljoa energiaa ja se vois ladata itsensä auringosta. Näin kukat kasvais sit aina suoraan ku ne sais aurinkoa joka puolelle.

Toinen idis tuli mieleen tuossa bussimatkalla, kun bussi pysähtyi suojatien eteen ja joku setä singahti hirveetä vauhtia lastenvaunujen kanssa ohi. Sillä oli semmoset kolmirattaiset vaunut, joiden kanssa on helppo lenkkeillä yms.

Sitä ideaa sitten siinä kehittelin ja keksin, että lastenvaunut vois yhdistää semmosen isorenkaisen potkulaudan kanssa. Siinä ois kolme rengasta, kaks edessä ja yks takana. Eturenkaiden päällä ois semmonen lastenvaunumainen paikka lapselle ja takana semmonen astinlauta, jonka päällä voi seistä. Sillä vois sit potkiskella menemään penskan kanssa.

Puhelinlasku ep. 2Keskiviikko 26.07.2006 12:11

Soitin kahdesti asiakaspalveluun. Molemmilla kerroilla jonotin niin kauan et puhelu katkes ja totesin, ettei ehkä kiinnosta ihan niin paljoa toi viis euroa. Järjestelmä voitti. =I

Ns. vituttaaSunnuntai 23.07.2006 18:14

Olipahan ehkä maailmanhistorian paskin viikonloppu. Onneksi kuitenkin löytyy niitäkin ihmisiä, jotka auttaa tiukan paikan tullen. Mut enpä tilitä siitä enempää, vaan valitan ihan jostain muusta, nimittäin puhelinoperaattoristani.

Mulla ei oo aiemmin ollut mitään valitettavaa mistään operaattoreista mitä olen käyttänyt. Nyt kuitenkin yritetään pissiä silmään pientä miestä.

Ihmettelin tuossa pari viikkoa sitten, kun ei ole tullut puhelinlaskua pitkään aikaan. Nyt sitten kattelin verkkopalvelusta laskujani ja huomasin, että jostain syystä toukokuun ajalta on jäänyt lasku kokonaan pois. Eli edellinen lasku on ajalta 1.4.-30.4. ja nyt 19.7. päivätty lasku ajalta 1.6.-30.6.

Noh, toukokuussa tuli aika vähän käytettyä puhelinta niin ajattelin, että varmaan on jätetty lasku siksi laittamatta ja siellähän olikin laskussa kahden kuun kuukausimaksut. Nyt kuitenkin aloin katsomaan tarkemmin tuota laskua, mikä tupsahtaa postilaatikkoon varmaan huomenissa, ja huomasin, että siellä on lisätty 5 euroa maksukehoitusmaksua ja 14 senttiä viivästyskorkoa.

Multa siis yritetään periä viivästysmaksuja laskusta, jota ei ole koskaan edes tehty. Se ei ole siis hukkunut postissa, vaan sitä ei löydy tuolta verkkolaskutuksestakaan. Täytynee huomenna soittaa asiakaspalveluun ja kysellä et wötöf. Eipä tää nyt taas rahasta ole kiinni, mutta vituttaa vaan se, että ihmiset ei osaa.
Vaikken itse olekaan mikään suunnaton live-musiikin ystävä, niin ei tarvinnut miettiä lähtemistä kahdesti, kun kuuli että GNR tulee Suomeen keikkailemaan. Vuonna 2001 bändin piti tulla kans, silloinkin oli kenttäliput hankittuna, mutta koko silloinen Euroopan kiertue peruttiin pari kuukautta aiemmin. Muutenkin Axlin ailahtelevasta mielestä on kuultu niin paljon juttua, että sai viime tinkaan asti jännittää miten käy.

Keikka alkoi odotetusti myöhässä. Lipussa luki tapahtuman alkavan klo 20, mutta lämppärikin alkoi soittamaan vasta klo 21. Alkuperäinen lämppäri Bullet for My Valentine oli joutunut perumaan pari keikkaa "henkilökohtaisista syistä", mutta pikapikaa korvaajaksi hankittu kotimainen Melrose hoiti homman kyllä varsin mallikkaasti, vaikka etukäteen hieman arveluttikin.

Axl antoi tällä kertaa odotuttaa itseään tosi pitkään, GNR ilmaantui lavalle vasta klo 22:45, mutta sen jälkeen seurasikin 2 h 15 min niin kovaa tykitystä, että ketään Areenalla ei varmasti jäänyt odottaminen harmittamaan.

Show oli ihan käsittämättömän hyvä, Axl oli tosi hyvällä päällä ja hyppi ja juoksenteli ympäri lavaa kuin vanhoina hyvinä päivinä. Välispiikissä Axl heitti myös läppää Ruotsissa tapahtuneesta vangitsemisesta. Siinä Axl selitti, että häntä oli kolme nahkahanskaista poliisia pitänyt paikallaan, kun joku puoskari oli yrittänyt ottaa verinäytettä, muttei ollut osunut suoneen millään. Poliisithan olettivat siis, että Axl on varmasti pilvessä, koska hän on iso paha setä Ameriikasta. Siinä Axl oli sitten haukkunut sitä lääkäriä idiootiksi, kun verta roisku kaikkialle muualle paitsi sinne mihin sitä piti, kun se oli huomannut et oven suussa seiso hottis tsiksi ja jäänyt kuikuileen sitä vaan. Noh, loppuun Axl totesi jotain et "I don't really care if the girls dig me or not, because I'm not looking for a girl with good taste, but a girl that tastes good." =)

Vaatetuksessa Axl oli palannut takasin ihan alkuun, Appetiten ajoille. Jaloissa Axlilla oli farkut ja paidat oli samaan tyyliin sopivat ja vaihtuivat muuutaman biisin välein. Ihan Illusion-kiertueen vertaista vaatteidenvaihtorumbaa ei enää ollut, mutta se 2000-luvun alun verkkari+lätkäpaita-look oli sentään tiessään.

Monien mielestä GNR ei ole enää GNR, mutta mulle GNR on aina ollut nimenomaan Axlin bändi. Lisäksi tykkään Robin Finckistä tosi paljon ja koko muukin bändi tuntui vetävän hyvällä tunteella. Suurin osa esitetyistä biiseistä oli vanhoja biisejä, mutta joukkoon mahtui myös pari uutta tulevalta Chinese Democracy -albumilta. Madagascar on ihan loistava biisi ja toisena uutena oli joku pianopohjainen viritelmä, jonka nimeä en kyllä itse tiedä, kun en sitä aiemmin ole kuullut. Hyvältä biisiltä sekin ensikuulemalta vaikutti.

Lisäväriä showhun toi kitarasoolona soitettu Finlandia-hymni, Dizzy Reedin pianosoolona vetämä Hanoi Rocksin Don't You Ever Leave Me sekä Ron Thalin kitarasooloilema Don't Cry. Liekö Axlilla liikaa tunnelatausta mukana Don't Cry -biisissä menneiltä vuosilta, kun sitä ei ilmeisesti ole laulettu koko kiertueen aikana. Dizzy on muuten päässyt ihan järkyttävän laihaksi.. kylkiluut paisto läpi oikein kunnolla. Joskus Illusionin aikaanhan Dizzy oli vielä aika pulskassa kunnossa, mut mennyt hieman yli toi laihduttaminen vissiin.

Lavan setup oli aika minimalistinen, perusvalot ja videoheijaste, mutta pyrot oli kyllä ykkösluokkaa. Pommien paineaalto tuntui hiuksissa ja mahtavat lieskat kuumotti naamaa vaikkei ihan lavan reunalla oltukaan. Jossain 15-20 metrin etäisyydellä oltiin koko keikka, kun ei sinne ihan pahimpaan ryysikseen viittinyt änkää.

Mutta kaiken kaikkiaan mahtava show, ei mitään jälkeäkään niistä kaikista pahoista asioista mitä Axlin esiintymisestä on kuultu. Areenan yleisö oli ihan täysillä mukana ja lopussa, kun koko bändi kävi pokkaamassa lavalla, näki kyllä esiintyjien ilmeistä, että tänään oli kivaa. Toivottavasti tänä iltana paikalle saapuvat näkevät yhtä hyvän esiintymisen.

GUNS
N'
ROSES
\,,/
Yksityisyys