IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

GrillivastusPerjantai 07.04.2006 18:23

Niinku kanssairkkaajat ovat varmaan huomanneet niin mulla on ollut grillivastusongelma tässä viime aikoina. Huomasin tuossa joku aika sitten, että mun uunissa on kaks tommosta kuvaketta, joiden merkitys oli hieman hämärän peitossa.

Toinen näistä kuvakkeista on [ S ], joka on kuulemma salamalämmitys, eli se tykittää vissiin isommalla teholla uunin nopeemmin lämpimäksi, ku normaalisti. Ja sitä ei saa pitää pitkään päällä ku vastukset palaa.

Toinen kuvake oli sitten tuo mysteerinen grillivastus, josta kaikki on kuulleet, mutta kukaan ei tunnu tietävän mikä se on. Toki nimestä voi päätellä, että sillä grillataan, mutta mähän en voi hyväksyä sitä tietämättä toimintaperiaatetta.

Joku ehdotti, että grillivastus antaisi tasaisemman lämmön uuniin, mutta eihän siinä ole mitään logiikkaa. Oikee grillihän toimii nimenomaan siten, että se antaa tosi epätasaisen lämmön pelkästään alhaalta päin.

Noh, järkeilin sitten asian niin, että grillivastus, joka on se kiekura härveli uunin katossa, antaa epätasaisen ja kuuman lämmön läheltä ruokaa ja siten polttaa sitä ruokaa pinnasta ja antaa semmosen grillimäisen efektin ja väriä. En vaan ole ihan vakuuttunut siitä ennen kuin itse testaan.

Eilen muistin ekaa kertaa pistää grillivastuksen päälle ku tein uunissa ruokaa. Mutta eikös mitä, pistinkin epähuomiossa tuon salamamoodin päälle enkä grillivastusta niinku piti. Asia on siis edelleen yhtä mysteerinen, mutta vielä joku päivä mä selvitän grillivastuksen salaisuuden.

OravatPerjantai 07.04.2006 18:16

Mä vihaan oravia. Joskus pienenä ku asustelin vielä Kempeleessä niin oli kiva katella ikkunasta takapihalle, ku orava kiipeili puuhun siellä. Täällä pääkaupunkiseudulla on sitten kohdannut enemmän noita oravia ja huomannut kuinka petollisia ne on.

Kauempaa katottunahan ne on tosi söpöjä pörröisine häntineen ja tupsukorvineen. Mutku lähemmäksi pääsee niin näkee ku niillä on semmonen saatanallinen katse silmissä ja ne liikahtelee silleen tosi hätäisesti. Niiden silmistä lukee semmonen et "tuuppa vähän lähemmäksi niin hyökkään sun päälle ja revin silmät irti päästä". Perkeleen kaupunkirotat. xI

Puput taas on kivoja, mutta tyhmiä. Täällä Ylästössä juoksentelee paljon pupuja aina iltaisin ku käy kävelyllä. Sit ne juoksee aina vähän kauemmaksi, jos kävelee niiden suuntaan ja jäävät möllöttään ja taas juoksevat vähän kauemmaksi. Ei ihmekään, että jäävät autojen alle yhtenään.

Sori, tässä kirjoituksessa ei ollu yhtään mitään järkeä. Musta on vaan pari päivää jo tuntunu siltä, et mun pitää kirjoittaa tänne oravista.

NörttibaariMaanantai 03.04.2006 21:00

Täällä kokishuuruissani pohdin taas kaikkea ettei tarvis tehdä töitä niin aattelin piristää uudella huippuidealla.

Sedua varmaan kyrsii aika suunnattomasti se, että tuolla Cafe Punawuoressa käy nyt puolet vähemmän porukkaa ku Birdien aikana. Se voiski ottaa ja pistää koko Baari-ohjelman porukan pihalle ja ottaa FC Nörtit sinne tilalle.

Sedulla kun on noita teemabaareja muutenkin niin me tehtäisiin siitä baarista semmoinen mikä Helsingistä vielä puuttuu, eli ihan kunnon nörttibaari. Sisustuksena ois kaikkea tietokoneraudasta yleisiin nettivitseihin (lue: goatse) ja baarista tilaamiseenki vois käyttää jotain hifiä ratkaisua ettei tarvis vaan puhua baaritytöille.

Tuolla baarissa kävis sit tietenki kaikki insinöörit ja it-alan hemmot ja varsinkin ne, jotka ei tavallisiin baareihin uskaltaudu sen takia, että joutuis olemaan vieraassa ympäristössä ilman tietokonetta. Lisäksi tän alan tyypeillä on niin hyvät tulot, että vois pitää ihan sikahintoja siellä.

Teemailloissa olis sitten tietenkin jotain LAN-iltamia verkkopeleineen ja uuden raudan ja softan esittelyjä ja myyntiä ja sitä kautta sais lisätuloja uusilta tahoilta.

Lisäksi ku katsojaluvut näyttää menevän koko ajan siihen suuntaan, että meidän vikalla jaksolla on jo enemmän katsojia ku sitä edeltävällä Baarin pudotusjaksolla niin Subtv:ki voittais tässä ku sais paremmat katsojaluvut sit jatkuvalle sarjalle ku meidän sarjan loppuu.

Onks kellään Sedun puhelinnumeroa? =D

BaariPerjantai 24.03.2006 12:48

Käytiinpä eilen illalla nörttiläisten (http://fcn.fi/) kanssa tarkistamassa Subtv:n uuden Baari-reality-shown Café Punawuoren avajaiset.

Ennen avajaisiin menoa käytiin op777 :n kanssa Kampin uudessa kauppakeskuksessa vähän shoppailemassa ja salakavalasti piilomainostettiin siellä nuo keltaiset svetarit päällä missä lukee selässä isolla FC NÖRTIT.

Noh, siinäpä aikamme pyörittiin ja välistä kuulu jostain jotain "supi supi NÖRTIT supi supi" eikä mitään sen kummempaa. Sit siinä ku oli kierrelty koko kauppakeskus niin pysähdyttiin tekemään jotain Laurean opiskelijoiden pitämää kyselyä vaatekaupoista, ku kaks pikkutyttöä tuli ihkusti pyytään meiltä nimmareita. Elämäni ekat nimmarit siis ja tais jäädä aika lähelle viimeisiäki. =) OP siinä paljasti vielä, et ne samat tytöt oli stalkannu meidän perässä jo Jack & Jonesista asti ku olivat bonganneet meidät.

No eipä siinä vielä mitään. Täytettiin sit se kysely loppuun ja poristiin niiden Laurealaisten kanssa jotain ku siihen viereen tupsahti semmonen 4-6 hengen jengi semmosia latinoverisiä nuoria miehiä, eli vähän sen näkösiä et varmaan ovat potkiskelleet palloa itekki. Olin vähä silleen et jaaha, nyt tulee kuittailua meidän mahtavista futistaidoista.

Mut ne tyypit oliki bongannu meidät aiemmin ja käyneet ostaan jostain semmosen pienen futispallon ihan sitä varten et saivat ottaa meiltä nimmarit siihen. Oli vähän semmonen w00t-olo siinä vaiheessa. =D Noh, sit vielä myöhemmin joku ihkupihku tytskä halus ottaa meistä kuvan kännykällään ja Dressmanin myyjä yritti asustaa koko joukkueen uusiksi.

--

Sepä siitä Kampin reissusta. Seuraavaksi kerättiin sit nörttiporukka kasaan ja valuttiin kasin pintaan tuonne Punawuoren avajaisiin.

Tykkäsin siitä itse paikasta tosi paljon. Yläkerta oli semmonen lämpimän värinen kahvilatyylinen ja alakerrassa oli sit semmonen tummanpuhuva 70-luvun tyylinen yökerho. Molemmat miellytti mun silmää kovasti ja musakin oli ihan kivaa, joskin live-esitykset ei suuremmin lämmittänyt.

Itse kilpailijat suoriutu illasta mun mielestä varsin hyvin ottaen huomioon, että toi oli niiden eka ilta. Välissä oli vissiin vähän kassojen kans ongelmia ja jutut hakusessa, mut loppujen lopuksi suht hyvin näytti menevän. Itse tilasin heti kärkeen tosi pahan drinksun, eli appelsiini- ja ananasmehua tuoppiin sekasin. Siinä kestiki sit jokunen minuutti ennenku ananasmehu löyty, mut sinä aikana olikin ihan muuta viihdettä.

Nimittäin siinä ku nojailin baaritiskiin niin semmonen täti tupsahti mun viereen lehtiön kanssa yhtäkkiä. No se siinä kyseli et pelaanko mä FC Nörteissä ja mikä mun nimi on. Sit se uteli vielä, että mistä päin oon kotosin niin sanoin et Oulun seudulta Kempeleestä ja se ilahtui kovin suuresti, kun oli Kalevan toimittaja. Aattelin et se pistää jonku tiukan kyssärin peliin, mut mitä vielä. Se heittiki yllättäen et "Seiso siinä niin me kuvataan sun selkää." =D Siinäpä ne sit kuvas mun selkää ku olin tiskillä tilaamassa mehua, gg. =)

Kilpailijat siis handlas ihan hyvin, varsinki Tomasista tykkäsin kovasti. Danielilla oli homma vähän hakusessa vielä ja jonkumoista säätöä tietenki oli muillaki. Mut homman ryssi sitten kokonaan paikan poket, joiden käsittääkseni piti olla ammattilaisia. Nimittäin 1,5 tuntia avaamisen jälkeen koko paikka oli niin täynnä, että palotarkastaja olis saanu sydänkohtauksen pyrkiessään sen yläkerran ryysiksen läpi.

Sinällään tietenki ihan ymmärrettävää, että kutsuvierastilaisuudessa ei niitä kutsuvieraita haluta jonottaa ulkopuolella, mut kuvittelis nyt tyhmimmänki portsarin osaavan sen verran yhteenlaskua ettei ihan mahottomia määriä päästä sisään. Tosin virhehän tehtiin jo etukäteen siinä, että sinne kutsuttiin niin sikana porukkaa.

Sitku sitä väkeä oli niin paljon niin pikkuhiljaa alko myös blokkaus kusemaan, kun ei siellä mahtunut liikkumaan ollenkaan niin oli aika mahdoton blokata. Samoten baaritiskillä joutu jonottamaan tosi kauan, kun porukkaa oli niin paljon ostamassa koko ajan.

Mut kaiken kaikkiaan ihan hauskat bileet oli. Mitään suurempia julkkiksia siellei näkyny vaan olil aika Subtv-pitoinen tapahtuma ja muutamia muita pikkujulkkiksia. Aika jäykkä ja pinnallinen meininki oli, mut semmosta kai se on tommosissa tapahtumissa aina. Ja sit klo 23 jälkeen ei enää porukkaa valunut sisään vaan meno alko pikkuhiljaa hyytyyn (yllättäen ku oli torstai) niin siirryttiin siitä jatkamaan sitten muualle.

Onnea vaan uudelle baarille, saatanpa käydä toistekin. Paikasta näytti löytyvän oma WLANikin, joten sinne vaan läppärin kanssa kahville. =)

Thinking - it's fantasticMaanantai 06.02.2006 13:55

Mulla on aina ollut hypetysongelma. Viime aikoina on alkanut telkkarissa useita "täydellisiä" tv-sarjoja, jotka ovat olleet suuria menestyksiä muualla maailmassa. Esimerkiksi Lost on sarja, josta varmaan pitäisin suunnattomasti, jos sitä ei olisi hehkutettu niin paljon. Nyt mulla on jo valmiiksi joku asennevamma sitä kohtaan vaikken ole nähnyt kuin nuo kaksi ekaa jaksoa vasta.

Taru sormusten herrasta -elokuvat oli aiempi esimerkki tästä samasta ilmiöstä. En halunnut katsoa niitä silloin, kun ne olivat teattereissa, katsoin sitten myöhemmin DVD:ltä kaikki putkeen, enkä kyennyt asennoitumaan niihin yhtään.

Yläasteella en voinut kuvitellakaan pitäväni Metallicasta, koska kaikki hypetti sitä niin paljon. Aloin kuuntelemaan vanhaa Metallicaa vasta sitten lukion lopulla, kun muut jo hajoilivat Metallican Load-levyyn.

90-luvun lopulla suunnittelin kovasti ottavani tatuoinnin. Sitten niistä tuli suosittuja ja nyt joka toisella teinixillä on vähintään yksi tatuointi - en siis enää harkitsekaan ottavani moista.

Salattuja elämiä en voinut sietää vielä pari vuotta sitten. Nyt siihen on alkanut niin moni ihminen hajoilemaan, että mäkin voin sitä ihan nautinnolla katsoa. Suomen Big Brotheria yllättäen pystyin kyllä katsomaan melkein alusta asti, vaikka hieman alussa ahistikin.

Tämä saattaa kuulostaa siltä, että yritän kovasti olla ns. erilainen nuori, mutta kun kyse ei ole siitä ainakaan tietoisesti. Mua vaan ahistaa se, ettei ihmisten haluta ajattelevan itse ja vielä enemmän se, etteivät kaikki myöskään tajua sitä.

Noh, kuten useimmat varmaan tietävätkin, olen mukana FC Nörtit -nimisessä reality-ohjelmassa (http://fcn.fi/), joka alkaa tuossa ihan parin viikon päästä. Onneksi tuota meidän sarjaa ei ole alettu rummuttamaan liikaa, olisin varmaan joutunut johonkin aivosolmuun siitä.

Aiheeseen liittyvä ajankohtainen ilmiö, joka näkyy täällä galleriassakin on nämä sähköposteista verkkopäiväkirjoihin päätyneet valmiit kysymyslistat, joihin ihmiset vastaavat ja haastavat toisia vastaamaan. Ettekö te oikeasti keksi mitään kirjoittamista ilman, että teille annetaan valmiiksi kysymyksiä joihin vastata?

OPETELKAA AJATTELEMAAN ITSE.

Seuraavan kerran, kun huomaat tuijottavasi mobiilituubaa mainoskanavilta ihan vaan sen takia, ettei telkkarista tuu mitään muutakaan niin tarkistapa mitä YLE 24 tai YLE Teema tarjoaa YLE1:tä ja YLE2:ta unohtamatta. Niistä löytyy nimittäin toisinaan ihan piristävää vaihtelua. Onhan nekin toki valmiiksi muokattua tietoa, joka ei vaadi sen suurempaa käsittelyä, mutta silti ihan hyvä kevyt alku ajattelemisen ihmeelliseen maailmaan.

Tämmöstä tällä kertaa. Tuli ehkä hieman kuumeisen sekavaa tekstiä, mut ehkäpä sieltä ajatus irtoaa, kun tarpeeksi prosessoi.

TilannekatsausKeskiviikko 25.01.2006 15:44

Eipä oo pitkään aikaan tullu kirjoteltua mitään älyllistä tännekään. On tässä ollu vähän kaikennäköstä, ahistanu vähän kaikki asiat eikä oo oikein jaksanu mitään. Toi blogattu painajainen oli varmaan samaa perua, en oo nimittäin varmaan koskaan ennen nähny noin väkivaltasta painajaista. Ambulanssisedätki käväs yks päivä kylässä, älkää kysykö miksi, en kerro kuitenkaan. Nyt alkaa onneksi pikkuhiljaa tässä pahin stressi hellittää taas ja pystyy paremmin keskittymään kaikkeen. Kiitokset Emilialle juttuseurasta, annoit paljon tukea vaikkei pitkään aikaan oltukaan puhuttu muuten. Ja kiitokset parille muulleki ihmisille, jotka on jaksanu kuunnella mun tilitystä ja jaksanu tilittää mun kanssa, tiedätte kyllä ite ketä ootte.

Eipä oo irkissäkään jaksanu pahemmin jutella muuta ku ärähdellä ihmisille sillon tällön. Muutenkin alkaa koko irkkaus kyllästyttää taas oikein urakalla ku siellä on aina ne vanhat samat jutut. Galtsumiittiki on 1,5 viikon päästä. Ihan hauska nähdä taas ihmisiä pitkästä aikaa, mut toisaalta ei oikein nappais lähtä yhtään mihinkään. Kai sitä pitää vaan pakottaa itsensä liikkeelle, ettei homehdu kotiin ihan kokonaan. Oon kyl yrittäny koulussaki käydä nyt taas kevään tullen.

--

Presidentinvaalit on ollu aika hot topic viime aikoina, mua ei vaan oo jaksanu kiinnostaa yhtään. Jätin taktisesti äänestämättä ekalla kierroksella, kun totesin, että jos Sale ei pääse jatkoon ilman mun apua, niin ei se pärjää sitten toisellakaan kierroksella vaikka sen yhden äänen saiski enemmän. (Toisin sanoen olin niin laiska, etten jaksanu käydä äänestään.) Kaipa sitä sunnuntaina pitää käydä antaan Salelle ääni ihan sen takia, että se ei näytä Conan O'Brienilta (ja ku Tumppu käski).

--

FC Nörttien alku sen kun lähestyy. 25 aamua enää niin ensimmäinen jakso tupsahtaa telkusta. Sekin osaltaan vähän ahdistaa, kun ei oikein tiedä mitä siltä pitäisi odottaa. Muuttuuko ihmisten suhtautuminen muhun sen sarjan myötä, ja jos tulee paljon katsojia niin pystyykö enää luottamaan täysillä uusiin ihmisiin? Noh, toivottavasti sitä sitten osaa itse tunnistaa semmoiset pintaliitäjät oikeista ihmisistä.

Mut kyllähän sitä kieltämättä odottaa kovasti, että näkis minkälaista matskua noi on saaneet kasattua meidän kohelluksista kesältä. Me kun ei oo itsekään nähty vielä mitään muuta kuin tuo traileri, mikä on telkkarissa pyörinyt aina sillon tällön. Tulee varmaan ihan mahtavia flashbackeja sitten, kun niitä tapahtumia pääsee telkkarista vaklaan, jäi niin paljon hyviä muistoja.

--

Eipä mulla oikein mitään älykästä sanottavaa ollu, aattelinpahan vähän kirjotella ennenku joku alkaa whinettään et miksen oo kirjottanu mitään pitkään aikaan. Haistakaa paska. =P

PainajainenTorstai 19.01.2006 04:39

02:29:49 <+Bro> hyi vittu että mä näin hirveetä painajaista
02:31:00 <+Bro> oli pakko nousta hetkeksi ettei sama uni jatku
02:33:19 <+Bro> Mä näin unta, että mä heräsin keskellä yötä ja tulin koneelle
02:33:30 <+Bro> Olin ihan vitun väsyny ja mulla oli viltti mun selässä
02:33:38 <+Bro> ja silmälasit päässä
02:33:57 <+Bro> ja sit mulle tuli yhtäkkiä hirveet kylmänväristykset ja se viltti alko nousta itsestään
02:34:04 <+Bro> ja mun silmälasit nousi itsestään
02:34:19 <+Bro> mä kokeilin vielä sormilla, että ne lasit oikeesti oli noussu mun nenältä enkä vaan kuvitellu sitä
02:34:28 <+Bro> ja mä tajusin että täällä on joku haamu tai vastaava
02:34:32 <+Bro> ja mä testasin sitä
02:34:46 <+Bro> silleen pistin sen leijuttamaan mut, jotenki onnistuin käskyttään sitä
02:34:51 <+Bro> ja mä toivoin siltä, että ois kesä
02:35:05 <+Bro> sit se jossain vaiheessa lopetti, ja heräsin kokonaan hereille
02:35:13 <+Bro> ja mä aattelin et se oli vaan unta
02:35:35 <+Bro> sit soitin yhdelle kaverille ja aloin selittään että näinpä omituista unta
02:35:55 <+Bro> ja katoin ikkunasta ulos ja siellä aurinko paisto ja heinäpellot hulmus tuulessa
02:36:06 <+Bro> ja selitin sille et mitä vittua, tuollahan on kesä ja se sano että eihän oo ku talvi
02:36:28 <+Bro> ja sit selitin siitä unesta, että mä istuin tässä viltti päällä ja tajusin että täällä kummittelee ku se viltti alko kohota
02:36:42 <+Bro> ja mulla oli saunatakki päällä siinä ku selitin ja sit se saunatakin kaulus alko kohota
02:36:59 <+Bro> ja se kummitus jotenki suuttu siitä ku mä soitin sille kaverille ja selitin ja se alko kuristaan mua
02:37:35 <+Bro> ja mä olin lattialla seinää vasten ja se kuristi mua vaan koko ajan lujempaa vaikka kuinka yritin selittää etten mä kerro siitä kellekään ku se ties että ajattelin päinvastaista
02:37:44 <+Bro> ja sit mä heräsin
02:41:03 <+Bro> tuntu vielä siinä heräämisen jälkeen hetken ajan se kuristus
02:41:17 <+Bro> en tiiä kuristinko mä unissani itseäni vai oliko mulla vaan niin huono asento

Enpä oo ihan hetkeen nähny näin hirveetä painajaista..

Mullon jano tiedonlähteesi vettäKeskiviikko 30.11.2005 15:47

Nykyihmisen menestykseen maailmassa on vaikuttanut monia asioita. Niistä yksi tärkeimpiä on ihmisen tahto oppia ja keksiä uusia asioita. Jos se karvainen esi-isämme ei olisi aikoinaan kiinnostunut siitä, että mitä muuta sillä palavalla puunoksalla voi tehdä kuin polttaa kätensä niin popsittais kaikki vieläkin lihanpaloja suoraan villilehmien kyljestä.

En tiedä miten historiassa on ollut, mutta musta tuntuu että nykyään ihmisten tiedonjano on pienentynyt. Monet ovat vain tyytyväisiä elämään valmiiksi suunniteltua elämää kiltisti työmuurahaisina.

Käsittelin tuossa aiemmin horoskooppijuttuja ja totesin, että olen aika tyypillinen neitsyt. Tämä näkyy myös siinä, että mulla on sammumaton tiedonjano melkein kaiken suhteen. Tämä ei siis rajoitu mihinkään tieteen opiskeluihin tai sellaiseen, vaan mä en yksinkertaisesti pysty hyväksymään pieniäkään asioita tietämättä niiden tarkoitusta.

Mulle ei riitä se, kun reseptikirjassa lukee, että riisit pitää laittaa vasta kiehuvaan veteen tai se, että risotossa riisejä pitää vatkata kovasti. Haluan tietää miksi. Syy näihin on tietenkin se, että jos riisit laittaa kylmään veteen niin niistä tursuaa tärkkelykset pihalle. Risotosta taas halutaan semmoista vetelää velliä niin ne tärkkelykset oikein kiukulla vispataan sieltä ulos.

Ja mokkapalojen päällykseen pitää laittaa voita tai margariinia. Miksi öljy ei kelpaa? No tietenkin siksi, että se rasva kovettuu jäähtyessään ja jähmettää sen päällisen.

Tästä tiedonjanosta tulee kuitenkin välissä ongelmia. Menee aikaa turhaan ihmettelyyn ja tulee mieliharmia itselle kun yrittää aina analysoida kaikkia asioita ja ihmisiä liian tarkkaan.

Tämä kyllä johtaa osakseen mun lapsuudestanikin. Olin pienenä tosi paljon yksin, kun asuttiin niin syrjässä eikä päässyt oikein kulkemaan missään kun ainoa kulkureitti oli Nelostie ilman pyöräteitä. Isovelipuolenikin oli mua 9 vuotta vanhempi niin siitä ei hirveästi seuraa herunut. Toisaalta se vähä mitä olin Velskun ja sen kavereiden seurassa vaikutti varmaan osaltaan mun ajattelun kehittymiseen. Pohdiskelin siis jo pienenä paljon asioita, kun sitä ylimääräistä aikaa oli.

Jos joku on lukenut mun kotisivuiltani löytyviä vanhoja blogeja niin tietää, että mulla oli/on tämä perinteinen tiedeajattelijan ongelma, kun en pystynyt hyväksymään mitään olemassaolevaa selitystä maailmankaikkeuden syntymiselle. Se kysymys on mulle vieläkin vähän auki, vaikka olen kyllä edennyt entropian avulla siinä jo hieman. Ehkä kirjoitan siitäki vielä joskus aloittamani blogauksen loppuun ja kerron lopullisen totuuden maailmankaikkeudesta.

Mutta enivei, joskus vaan tuntuu siltä, että elämä ois NIIN paljon helpompaa, jos vaan voisi painaa jotain liukuhihnatyötä suurempia ajattelematta. Toisaalta, helpot asiat ei yleensä ole kiinnostavia. Elämässä pitää ottaa vastaan haasteita ja riskejä, jotta saa niitä kivojakin asioita silloin tällöin.

FC NörtitPerjantai 11.11.2005 23:36

Olipas aika epätodellinen päivä eilen. SubTV julkisti eilen kevään ohjelmistonsa lehdistölle ja mainostajille. Ja kuten uusista kuvista näkyy niin mäkin olen nyt ihan julkisesti yksi FC Nörtit-joukkueen jäsenistä. Sunnuntaina 19.2.2006 klo 22:00 alkaa tiukka kahdeksan jakson paketti, josta muiden muassa meikäläistä voi katsella. Kukaan ei mua tällä kertaa innostunut haastattelemaan, mutta pressitilaisuuden jatkoilla oli sitten äksöniä sitäkin enemmän ja oli sikahauskaa. Mutta varsinainen menohan alkaa vasta keväällä, saa nähdä mitä hullunmyllyä sitten tulee.

Pohdin tuossa jossain aiemmassa blogissa sitä, että pitäiskö tähän mahdollisuuteen julkisuuteen suhtautua avoimesti vai salaillen. Eilisen jälkeen huomasin, että täysin avoin ei voi kaikista asioista olla, koska ne ei aina pelkästään koske itseä, vaan myös muita ihmisiä, joista esimerkiksi paskalehdet voivat olla kiinnostuneita. Joudunpa siis pidättäytymään kertomasta kaikkea kivaa jo tässä.

Mihinkähän sitä onkaan päänsä pistänyt.. se selvinnee muutaman kuukauden päästä. =)

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.11.2005 17:52

Olen tässä viime päivinä taas seurannut uutisia vähän enemmän kuin pariin viikkoon aiemmin. Aiemminkin on tullut hajoiltua iltapäivälehdistön uutisoinnin huonoa tasoa, mutta ei näköjään kovin vahvasti osaa muutkaan. Olen tässä lueskellut noita uutisia Ranskan mellakoista, enkä vieläkään tiedä kunnolla syytä sille, että miksi siellä mellakoidaan. Noh, ehkä vois sen verran panostaa, että kävis lukemassa vanhemmista uutisista mikä meininki siellä on.

Monet varmaan kauhistelee, että miten ne silleen siellä saavat ja viitsivät mellastaa. Itse olen aiemminkin tullut ihmetelleeksi sitä, että miten ihmiset pysyy niin hyvin kurissa. Tuossahan on nyt hyvä merkki siitä, että kun pienikin ihmisryhmä päättää alkaa riehumaan niin ei muilla ole mitään yksinkertaisia keinoja sen pysäyttämiseen. Varmasti nimittäin osa noista mellakoijista on mukana ihan vaan sen hyvän pössiksen takia, että voi vapaasti tehdä kiellettyjä asioita joutumatta edesvastuuseen, kun muutkin niitä tekevät.

Ehkäpä se on juuri se faktori, mikä tekee ihmisistä ihmisiä, että totellaan yhteiskunnan sääntöjä. Tai sitten isoveli on vaan niin taitava pelottelemaan meitä. Poliitikot kautta maailman on nyt varmaan kauhuissaan tuon Ranskan tilanteen takia, koska nyt on se vaara, että ihmiset muuallakin huomaavat ettei yhteiskunnan rakenne pysy pystyssä ilman meidän pienten ihmisten yhteistyötä ja tottelemista. Siinähän voisi käydä niin, että päättäjät joutuisivat alkaa kuuntelemaan kansaa.

Noh, ei sentään, sehän vaatisi itsenäistä ajattelua ihmisiltä.
Yksityisyys