IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Ärsyyntynyt..Sunnuntai 31.05.2009 22:42

Tekis mieli poistaa koko irc-gallerian profiili.. Nyt kun vip oikeudet poistui, kun en viittiny niitä enää maksaa ni ei nää enää ilmoituksia kavereiden uusista kuvista ja tuntuu et ei täällä muutenkaan tuu enää niin käytyy.. mut pitää kattoo nyt.

Vauhdikas maasto..Maanantai 09.03.2009 00:20

Whiihiiiii!!! Tänään mentiin pellolla niin et hippulat vinkus ja lumi pöllys! Viikinki päätti et tänään me laukataan kunnolla, halusit tai et, pysyit kyydissä tai et.. Paljon en saanut vaihtoehtoja vauhdin säätelemisen suhteen, se oli kaikki tai ei mitään meiningillä:)
Sai sit aikaan samalla pienen joukkorynnäkön, kun vanhemmatkin herrat innostui oikeen kunnol laukkailee..!
Tytötkin pysyi melkeen kyydissä..
Päätin sit et okei, tänään sit laukataan niin et poika saa purkaa energiat pois väsymykseen saakka! No me sit laukattiin, ensin muutaman kerran ihan täysillä, sitten pitkäkestoista laukkaa ympyrällä raskaassa syvässä lumessa ja me laukattiin..ja laukattiin...ja jossain vaiheessa alkoi sentään tuntua et nyt pysyy hevonen jo ihan käsissä. Olin jo ite ihan poikki, kun poitsu sit jossain vaiheessa otti itse vapaaehtoisesti ravia ja olin tyytyväinen. Ravattiin ja käveltiin ja päätin viel et kävellään hetki kentällä. Otin sitten kentällä vielä ohjat, häntä vaan viuhahti ja taas mentiin ravia! En voi ymmärtää missä se on tuollaisen kunnon kasvattanut?! No tulihan sille kyllä sit ihan kunnon hikikin... Huomenna sitten VARMASTI rauhallinen kävelymaasto tiedossa..mahtaakohan poika olla jumis..
Hienoi kuvii olis kyllä saanu pellolt tänää:)
Olin maaston jälkeen niin poikki et neiti jäi kyllä valitettavasti liikuttamat..:(

Hieno Neiti!Sunnuntai 01.03.2009 19:09

Line oli tänään ihan mahtava! Sanna oli toista kertaa selässä ja sinä se neiti porhalsi reippaasti ja halukkaasti peräänannossa kuin vanha tekijä! Ekat laukannostotkin onnistui muutaman yrityksen jälkeen.
Saas nähdä mitä siitä vielä tulee..:)

Hiljaiseloa irc-galleriassa...Sunnuntai 25.01.2009 22:22

Ei uusia kommentteja, ei uusia kuvia...täytynee koittaa saada otettuu uusia kuvia/videoita vielä kun on lunta ja vähän muutenkin piristyä! Vai viekö Naamakirja jo voiton..?

Kipeenä ollaan, jäi talleilutkin vähiin vaikka kaikenlaista suunnittelin tekeväni. No, huomenna sitten?

Tilaus LUNTA!Sunnuntai 04.01.2009 23:32

Sieltä sitä sitten tuli, tuutin täydeltä tänään, LUNTA!!! No kyl sitä odotettiinkin.
Ja pakko se sitten oli lähteä vähentämään Viikingistä virtaa.. Lunta oli taivas sakeana ja silmät täynnä kun paineltiin pisin pölläkaria, kyllä oli poika tyytyväinen kun pääsi luopumaan ylimääräisistä höyryistä. Eipä siinä vauhdissa auttanut kun pistää silmät kii ja toivoa pysyvänsä kyydissä ja että vältyttäisiin vastaantulijoilta..
Huomenna sitten taas työt kutsuu! ja nyt suihkuun ja nukkuu, adios ja huomiseen.
Muutama päivä jäljellä, täytyy käyttää se tehokkaasti tallilla ollessa ja nauttia niistä pienistä asioista, jotta sitten jaksaa taas anivarhain avata silmät ja raahautua hyiseen ilmaan ja jäiseen autoon ja ajaa turkuun ja taas takas ja turkuun ja... no, on tässä vielä muutama päivä aikaa kerätä oikeaa asennetta.
Raha on kuitenkin enemmän kun tarpeen ja jos kerran on työpaikka, missä viihtyy ja tykkää olla niin ei todella parane valittaa!

Muutaman kerran on tullut oltua tamman selässäkin ja nyt pitäisi alkaa opettaa neitiä ajolle.

Kohta Teemu vie vielä koneenkin mukanaan kun lähtee Laneille, että ei tarvii sit koneellakaan istua viikonloppuna...

Meitsi taitaa olla ihan pilvissä:)Sunnuntai 14.12.2008 20:02

Tänään olin sitten ekaa kertaa Linen selässä! Olo oli niin hieno ja ylpeä, vaikka vaan hetki käveltiin annikan taluttaessa. Neiti ei koko aikana loksauttanut korvaansakaan ja teki vaan moitteettomasti niin kun käskettiin... On se vaan niin hieno tamma.. etten sanois..mitähän siitä vielä tuleekaan:)!

Onnellinen tamman omistaja:)Lauantai 08.11.2008 19:21

Eilen haettiin Line vihdoinkin kotiin, matka meni hienosti ja tamma kotiutui hyvin. Tänään päästiin sitten tekemään tuttavuutta Svejkin kanssa, joka omi tamman heti itselleen. Svejk alkoi olla vähän turhankin läheinen Linen kanssa, mun ylirauhallinen ruunani kun muuttuu kummallisen orimaiseksi päästessään tamman kanssa turvat vastatusten:) Jos nyt ei ihan selkään nousisi, vaikkei sekän kaukana ollut..!! Kaipa se tamma sitten näyttää pojalle oman paikkansa.
Innostui se Linekin näyttämään vähän liikettä, kun Svejkki oli tarpeeksi pitkään yrittänyt saada toista leikkimään. Sitten mentiinkin aika haipakkaa ympäri kenttää, Svejk teki ihan mahtavia pukkeja, enkä sellaista raviakaan ole nähnyt iakoihin!! Linen kohdalla taas mietin olenko ostanut arabin vai vuoniksen, tamma kun ravasi häntä tötteröllä liehuen..hienoa ravia sieltäkin tuli:O

aaww...olen kyllä niin myyty tuohon kaksikkoon..:) <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

....Perjantai 15.08.2008 02:22

Tänään tuli taas oleiltua tallilla monta tuntia.. ratsastin kentällä ja svejkki oli taas kovin innoissaan, en meinannut sitä saada pideltyä kun mentiin muutama laukkapuomi. Ravi oli puhdasta ja tahtikin säilyi.
Erittäin hyvä mieli siis, kaikinpuolin:) Kuvia ja videoitakin tuli otettua.

Sunnuntaina mennään katsomaan lisää vuonolaisia Hepojoelle Piikkiöön:)

Huomenna taas kohti turkua, työt odottaa..

Huumassa...Keskiviikko 06.08.2008 19:30

Kolme viikkoa aikaa siitä kun kävin tallilla katsomassa svejkkiä..sitä en edes muista koska olen ollut viimeksi sen selässä..? No tänään kuitenkin pitkästä aikaa sain itseni kavuttua selkään ja poika olikin sitten niin pörhellään ja meno päällä että!:) Tuntu vaan et istun naama virneessä koko ajan, voiko se oma hevonen vaan olla niin ihana.. voihan se...<3

Kaksi viikkoa tuli lomailtua äitin kanssa turkissa ja mahtavaa oli taas kerran!! Kunto ei vaan meinaa riittää:D Annikakin oli mukana ensimmäisen viikon nauttimassa turkin lämmöstä..*virn*
Muutama kuukausi pitää odottaa et pääsee takaisin viettämään hyvän ystävän varmasti ikimuistoisimpia synttäreitä! sitä odotellessa tehdään hurjasti töitä.
« Uudemmat -