IRC-Galleria

Iltoja..Perjantai 30.06.2006 01:24

Onpas siitä aikaa kun olen tänne viimeksi kirjoitellut!
Ja mitäs kaikkea tässä välillä onkaan ehtinyt tapahtua, vaikka mitä.. Rmj koettin kolmena päivänä ja siinä oli taas kylliksi festareita vähäksi aikaa. Huh huh..
Svejk on hiukan päässyt kasvamaan mahaa kesälaitumella, mutta kaipa se kuuluu tähän kesään:) ja onhan hevosella nyt vähän lomaa oltava. Täytyy sitä silti kyllä hieman rajoittaa..ihan terveyden takia.
Elämä kulkee omaan tasaiseen tahtiinsa eteenpäin töissä ja tallilla..

Siinä se..

Niin suloinen, niin ihana... Ivol<3Lauantai 10.06.2006 01:03

Tallillemme saapui tänään uusi valloittavan suluinen pieni shettis ruuna Ivol. Mahtava tapaus.
Elämä pyörii siinä työn ja tallin välill.. kaikki ihan ok. Lyhyesti sanottuna..
Samalla vähän päiväkirjan päivitystä..

Rauma cup 2006!Sunnuntai 28.05.2006 18:17

Kisat ohi! Eilen mentiin K.N. Special ja HeB:0, radat meni ihan hyvin ja tasaisesti, mun pientä kämmiä lukuunottamatta..taas..:/ Tänään olin sitten vain katselemassa ja kuvaamassa kauniita hevosia hyppelöimässä:D vaikka akku loppuikin vähän turhan aikaisin! Svejk ja Soku on taas turvassa kotona ja Sisukin sai elämänsä miehen takaisin kylkeensä:D <3

Kuudelta sitten vielä töihin abc:lle.. viimistä päivää. ONNEKSI!!

Työt meni sitten alta..Keskiviikko 24.05.2006 02:48

Pomo ilmoitti ettei jatka työsuhdetta, kunnon syytä ei edes ollu.. paska juttu, mutta kyllä kyllä mä sitten jotain keksin..rahaa on jostain saatava. Törkeää toimintaa!! on kyllä hyväks käytetty olo! Enhän mä ite mitään niistä 3 päivästä kuukaudessa heidän sairaslomiaan paikkaillessa hyötynyt.. Kortelan ABC poikottiin!!

päivitystä..:)Maanantai 22.05.2006 18:42

On taas vissiin hiukka aika päivittää.. Tänään vapaata töistä ja valmennus seiskalta! sitä odotellessa..:)
Äsken söin (tai yritin syödä) vaivalla tehtyä (pussista:D) pastaa ja kärpänen hyökkäsi ruokailemaan samalle lautaselle!! Yök, se vei ruokahaluni mutta koitui samalla kärpäsen viimeiseksi ateriaksi..sen jäädessä jaloistaan kiinni tomaattikastikkeeseen ja lautaselta päästyään litistin sen lattialle..
Koirat saivat kuitenkin mahantäytettä:DD

Että sellasta..

Töitä töitä..Perjantai 12.05.2006 15:33

Tänään taas sitten töihin, toinen päivä vasta ja olen taas jo ihan rätti poikki..
Olen ihan ylpeä itsestäni kun olen koko aamun siivonnut ja nyt voi taas kutsua hyvillä mielin kaverit kylään synttäreitä viettää:) Kyllä noi eläimet vaan sotkee niin helkkaristi, joka päivä saa imuroida kasapäin karvoja lattialta.. onneks ei oo näitä neliöitä tämän enempää..

Viel olis kyllä tekemistä mut loput jätän T:lle et jaksan sitten tehdä töitäkin! Nyt on virkistävä suihku paikallaan..

:,(..Sky ja Mirija poissa..Tiistai 09.05.2006 19:29

Tänään sitten lähtivät Sky ja Mirija kohti uutta kotiaan Haukipudasta.. Svejk katseli ihmeissään kun tarhakaveri nousi koppiin ja hän jäi yksin tarhaan. Tuli siinä itsekin tippa linssiin, eihän niitä hyviä ystäviä ole koskaan liikaa..:/ Nyyh..

20wee!!!Maanantai 08.05.2006 19:18

Nyt ei enää voi kun vanheta... oivoi:) Teinivuodet ovat takana!!

Oi voi..Perjantai 05.05.2006 19:04

Jos vaikka taas vähän pitkästä aikaa päivittäis tätä päiväkirjaa!:) Se on jäänyt ihan unohduksiin..
Piti sitten hankkia eilen Vip:n et sai lisää kuvia ja albumeja mahtuu:)

Tänään on ollu oikeen tapahtumarikas päivä.. Aamulla lähdin koirien kanssa koirapolulle lenkkeilee ja pojat olivat kovin innoissaan, kävivät uimassa ja nauttivat kauniista ilmasta niinkun minäkin. Kun päästiin kotiin aloin imuroida ja pestä autoo sisältä (Varmaan ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun se auto on mulle tullu, joku puoltoista vuot sitten..) Pojat siinä jotain omiaan hommaili ja paini keskenään koko ajan. Olivat he sitten sillä aikaa kun mä ehdin käydä sisällä niin löytänee joskun likaojan ja käyneet siellä nauttimassa vilpoisasta ja hyvin mutaisesta vedestä..:/ Huah.. Romaon karvat oli täynnä sammalta, tikkuja ja hiekkaa.. sitä sitten pesemään. Siihen menikin tovi että sain sen siihen kuntoon, et voisin huolia sen sisälle. Päästin sitten vielä Remon keittiöön juomaan joka läähätti kieli polvissa. Sen juotua joku 5min. putkeen se oksensi meidän keittön matolle 5litraa vettä ja aamupalansa.. Olin taas kovin onnellinen.. On se niin ihanaa olla koiranomistaja:)

Mahtaisko sitä vilä ehtiä tallille ennen kun lähdetään ajelee turkuunpäin..

Stressi ohi..:DLauantai 25.03.2006 20:27

Hyvinhän ne kisat meni, HeC:1 oltiin 2 ja K.N Specialis pienen sekoilun jälkeen 7..mä siis sekoilin ei hevonen, se oli aivan upea!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!