IRC-Galleria

Onnellinen tamman omistaja:)Lauantai 08.11.2008 19:21

Eilen haettiin Line vihdoinkin kotiin, matka meni hienosti ja tamma kotiutui hyvin. Tänään päästiin sitten tekemään tuttavuutta Svejkin kanssa, joka omi tamman heti itselleen. Svejk alkoi olla vähän turhankin läheinen Linen kanssa, mun ylirauhallinen ruunani kun muuttuu kummallisen orimaiseksi päästessään tamman kanssa turvat vastatusten:) Jos nyt ei ihan selkään nousisi, vaikkei sekän kaukana ollut..!! Kaipa se tamma sitten näyttää pojalle oman paikkansa.
Innostui se Linekin näyttämään vähän liikettä, kun Svejkki oli tarpeeksi pitkään yrittänyt saada toista leikkimään. Sitten mentiinkin aika haipakkaa ympäri kenttää, Svejk teki ihan mahtavia pukkeja, enkä sellaista raviakaan ole nähnyt iakoihin!! Linen kohdalla taas mietin olenko ostanut arabin vai vuoniksen, tamma kun ravasi häntä tötteröllä liehuen..hienoa ravia sieltäkin tuli:O

aaww...olen kyllä niin myyty tuohon kaksikkoon..:) <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

....Perjantai 15.08.2008 02:22

Tänään tuli taas oleiltua tallilla monta tuntia.. ratsastin kentällä ja svejkki oli taas kovin innoissaan, en meinannut sitä saada pideltyä kun mentiin muutama laukkapuomi. Ravi oli puhdasta ja tahtikin säilyi.
Erittäin hyvä mieli siis, kaikinpuolin:) Kuvia ja videoitakin tuli otettua.

Sunnuntaina mennään katsomaan lisää vuonolaisia Hepojoelle Piikkiöön:)

Huomenna taas kohti turkua, työt odottaa..

Huumassa...Keskiviikko 06.08.2008 19:30

Kolme viikkoa aikaa siitä kun kävin tallilla katsomassa svejkkiä..sitä en edes muista koska olen ollut viimeksi sen selässä..? No tänään kuitenkin pitkästä aikaa sain itseni kavuttua selkään ja poika olikin sitten niin pörhellään ja meno päällä että!:) Tuntu vaan et istun naama virneessä koko ajan, voiko se oma hevonen vaan olla niin ihana.. voihan se...<3

Kaksi viikkoa tuli lomailtua äitin kanssa turkissa ja mahtavaa oli taas kerran!! Kunto ei vaan meinaa riittää:D Annikakin oli mukana ensimmäisen viikon nauttimassa turkin lämmöstä..*virn*
Muutama kuukausi pitää odottaa et pääsee takaisin viettämään hyvän ystävän varmasti ikimuistoisimpia synttäreitä! sitä odotellessa tehdään hurjasti töitä.
Tätä päivää voi jossain määrin sanoa kaaosmaiseksi katastrofiksi.. Empä muista pitkään aikaan tunteneeni niin suurta kauhun tunnetta Teemun soittaessa mulle sanoakseen, että Remo karkasi ja on jäänyt 8 tiellä auton alle, lentänyt jonnekin eikä kukaan löydä sitä mistään! Henkilöauto oli siihen törmännyt, puskuri lommoilla ja koira hukassa. Eipä siinä muutakaan voinut, kun pala kurkussa paniikissa lähteä turusta kohti raumaa, onneksi sain Annikan mukaan kun kädet vapisi, enkä varmasti olisi ollut paras mahdollinen kuski.
Pitkälle ei päästy kun sain soiton, että koira löytyi ja näyttäisi olevan kunnossa!! Siinä vaiheessa taisin taas alkaa hengittää... Eläinlääkärin tarkastuksessakaan ei löytynyt mitään vammoja, muutama kipulääke saatiin mukaan.

Nyt olen huojentunut, onnellinen ja erittäin väsynyt...varmaan näytän haudasta nousseelta, sen verran on silmät punaiset ja turvoksissa..

Syvä huokaus...toivottavasti Juhannus sujuu leppoisasti.

Mennyt viikonloppu oli mahtava, haluan ensimmäisenä kiittää yhdistyksen väkeä mahtavasta työstä!
Ihmiset oli erittäin tyytyväisiä järjestelyihin, tunnelma oli hyvä ja hevoset mahtavia:) Ulkomaiset vieraat kiittelivät ja olivat myös erittäin tyytyväisiä kisajärjestelyihin.
Iltajuhla oli mahtava, ruoka oli hyvää ja bailaus jatkui pikkutunneille asti...:)

Erityis onnittelut Jennille, Hugille, Liisalle ja Lognarille!!![Ei aihetta]Perjantai 30.05.2008 17:36

Kaipa sitä alkaa taas hiljalleen palautua tähän elämään täällä kotona, töitä tehdessä ja eläimiä hoidellessa se aika menee.

Ensi viikonloppuna sitten edessä ne kauan odotetut Vuonohevosyhdistyksen 20v. juhlat!!
Ihanaa päästä taas näkemään kasapäin toinen toistaan kauniimpia keltaisia vuonolaisia, vaikka harmikseni se paras ja kaunein on kotona.. Odotan myös innolla et pääsee näkemään paljon vuonisihmisiä suomesta ja ulkomailta. Uskon että odotettavissa on erittäin upea kisaviikonloppu ja kaikki voivat olla ylpeitä omistaan:)

26.5 sain kuulla hienoja uutisia, mahtaakohan kohta tulla varsakuume..:D?

Terveiset Turkista!!Maanantai 26.05.2008 18:31

Oli sitten taas NIIN mahtava viikko! Sai nautiskella lämmöstä, ihanista maisemista ja ennen kaikkea ihanista ihmisistä! se kuusi päivää vain oli aivan liian vähän.. :( ensikerralla kaksi viikkoa, et seuraavaa matkaa odotellessa...:D

Ja kaipa sitä täytyy muutama kuvakin lisätä.

[Ei aihetta]Maanantai 12.05.2008 21:21

Enää muutama päivä odotusta ja päästään taas matkaan! On sitä odotettukin kun kuuta nousevaa!:D Siellä odottaa taas turkin lämpö ja viikko ankaraa biletystä.....hih:)

[Ei aihetta]Maanantai 05.05.2008 00:37

Ouh..!! kuka käski päästää koiran just lannoitetulle pellolle....ja mitäs se koira tekeekään kun löytää oikeen mehevän hajuisen paikan...voi luoja..koira yltä päältä siinä itsessään ja haju oli sen mukainen!!
ei siinä paljon muuta voinut kun pestä koko eläin hännästä kuononpäähän:)

Saa sitä taas olla ylpeä omastaan.Sunnuntai 04.05.2008 21:04

Match Show 4.5 tuloksena punainen ruusuke omasta parista, rotunsa paras (ei ollut yllätys koska oli ainoa rotunsa edustaja:)) ja BIS III. Saavutuksia nekin, mutta ylpeä saan olla siitä että poika seisoi koko päivän tolpannokassa lähes hievahtamatta, auringon paahteessa ja varmasti kymmenien ihailioiden parven keskellä. Koppiin käveltiin suoraan niinkuin aina ja käyttäytyminen koko pitkän päivän oli täysi kymppi.
Voinko edes sanoa, että tuon hevosen kanssa joskus olisi ollut jotain ongelmia, EN.. Se on vaan todellakin maailman ihanin hevonen, sille ei voi mitään. Tilanteessa kuin tilanteessa voin aina luottaa siihen ja se toimii ja käyttäytyy, voiko enempää toivoa?!
Kaiken kukkuraksi se on vielä omasta mielestäni maailman kaunein ja parhain:D

Ei voi kuin huokaista, kyllä sitä taas arvostaa tuota ensimmäistä ja todellista rakasta hevoskumppaniaan, pitäisi aina muistaa arvostaa näitä kultaakin kalliimpia asioita ystävässään.