IRC-Galleria

koiruuksiaSunnuntai 04.12.2005 17:13

kirpeä pakkaspäivä. olen yksin kotona ja olen saanut tehtäväkseni lenkkeilyttää koiraamme Allia. siispä otan Allin hihnan ja valjaat ja suunnistan kohti koiran aitausta.
valjaiden laitto sujuu yllättävän helposti, ja tyytyväisenä lähdemme matkaan.
juoksemme hirveätä kyytiä eräälle lähimökille, koira tsekkaa onko hänen ystäväkoiransa paikalla, ja kun ei ole, niin juostaan hirveää kyytiä takaisin.
seuraava tunti vierähtääkin sitten omalla pihalla. koiran aitaukseen saaminen ei olekaan ihan yksinkertaisin juttu. pihalta löytyy niin monia luita, joiden vieressä on mukava seisoa, ja raapia niitä irti maasta. ja kun luut loppuu, niin hiirijahti alkaa. pää lumen alle ja nuuskimaan, emännän epätoivoisesti maanitellessa.
viimein Alli kuitenkin suostuu tulemaan sisälle. se hyppää sohvalle ja läpsii käteeni, kuin sanoen "rapsuta". hetki sohvalla ja koira tahtoo ulos. mikäs siinä, Alli hihnan päähän, ovi auki ja -hei, ei noin kovaa saa kiskoa!! Hetki seisotaan rappusilla, kun tassut suuntaa aivan jonnekin muualle kuin pitäisi.
>>takaisin sisälle siis. sohvalle, maitoa, rapsutuksia, ja ovelle-"tahtoo ulos!". koira taas hihnan päähän, uusi yritys. Ei edelleenkään onnistu.
>>>> taas samat kuviot, kunnes koira tahtoo taas ulos. nyt olenkinn viisaampi ja varaudun namipaloilla. Nenä suuntaa sinne, missä tuoksuu hyvälle, ja viimeinkin koira on aitauksessaan. portti kiinni, hihna irti. Alli tuijottaa syyttävästi- miksi jätit mut tänne, senkin ilkimys. Lähetän lentosuukon hauvalleni, ja toivon vain, että se käsittää joskus, miksi se ei voi kirmata vapaana. jäät ei ole vielä kunnossa, ja olisi kamalaa, jos hauveli ryntäisi lumipeitteiselle sohjolle ja uppoaisi.

>>>>kivaa päivää kaikille! (ei amis tekstejä, kiitos:D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.