IRC-Galleria

Buffy

Buffy

It's so easy to condemn, so hard to create.

Uusimmat blogimerkinnät

Perkele.Perjantai 24.11.2006 00:55

Pitäskö vaan vaihtaa koulua kuten kallopallo? Ei siin,ettenkö osas olla ja käydä yksin täällä koulua,mut kun tosiasia on, että se koulu on aivan perseestä.
Paskat opettajat,paska opetus,huono ilmapiiri, varareksi on pinna kireellä oleva horo, reksi on Viidakon-Ykä
("Kampaa naamas,saat illansuussa banaanin!"),
Poissaolojärjestelmä kusee, Varastossa toimii Natsi, meidän työsalissa eij oo ikkunaa eikä muutenkaa mitää värejä,kaskun on ees valot,nekin niin himmeet..ja paikka on täys pölyä ja paskaa. Sekin vielä,ettei rakkaat opiskeijagolleegat tajua jättää töitä rauhaan,vaan siihen pitää tulla sorkkimaan,ett onko tää nyt märkä,hups,oli, mitäs tästä tapahtuu,mikä tää on, pistetään tää työ nyt tohon vaiks toi onki kesken,oho,tuli lommo,no,eise sitä huomaa kumminkaan...

ARRGGGHH!

vittu.ketä voi sanoo TAOa tasokkaaksi kouluksi.ei ketään. en ainakaan minä. Olis vaan pitäny hakee johonkin muualle. Tampereelle vaikka.siel sentään on sukua ja tuttuja.

Eijeijeij. ei tällästä. nytki vaa siivotaa ja puunataan paikkoja "nokun ysit tulee". lässynlässyn. mitä vitun hienoo niille ysiluokkalaisille on paikkoja siivota,pissiksiä ne vaa o,ja ketä taoon opiskelemaan eksyy,katuu.mitä luultavammin.

huoh. ehkä pitää vaa jaksaa tämä vuosi ja katsoa sitten,ett vaihtaako koulua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.