IRC-Galleria

Buffy

Buffy

It's so easy to condemn, so hard to create.

Uusimmat blogimerkinnät

tilastojaKeskiviikko 23.05.2007 19:46

Matkin tekemisen puutteessa.. (eiku pitihä mun pestä pyykkiä,tiskata,imuroida..no joo :D )
mut siis kummiskin, matkin j0anna2010'aa tässä :P

Olet 23% pissaliisa.

Olet 23% pissaliisa. Sinussa on lieviä merkkejä, pitäisikö kokeilla muita musiikkityylejä tai uusia vaatteita? Testin kerkimääräinen tulos on 36%. Olet siis noin 13 prosenttiyksikköä vähemmän pissaliisa, kuin muut testin tehneet.

Olet 39% cityihminen.

Olet 39% cityihminen. Oletkos huomannut käyttäväsi kännykkää tai tietokonetta enemmän kuin aiemmin ja lähtisit mieluummin lomillasi Etelä-Euroopan hiekkarannoille kuin jäisit katselemaan masentavaa takapihaa? Pieni cityihminen sisälläsi ottaa pian sinut valtaansa etkä enään selviä kaupungin ulkopuolella käydessäsi ilman elektronisia laitteita...
Tilastotietoa:
Testin kerkimääräinen tulos on 51%. Olet siis noin 12 prosenttiyksikköä vähemmän cityihminen, kuin muut testin tehneet.

Olet 75% eläin.

Sait 75% pisteistä. Tarkat laskelmat ja salaman nopeat iskut toteuttaa vain tarkkasilmäinen huuhkaja, joka nauttii hyvästä pikkunisäkäsaateriasta. Varo rengastajia. Testin kerkimääräinen tulos on 46%. Olet siis noin 29 prosenttiyksikköä enemmän eläin, kuin muut testin tehneet.

Olet 45% rokkari.

Olet 45% rokkari. Sinulla on vielä jalat maanpinnalla mutta viitteitä rokkarista. Sinulla taitaa olla vain hieman asenneongelma. Sinun pitäis hajottaa paikkoja useammin. Testin kerkimääräinen tulos on 57%. Olet siis noin 12 prosenttiyksikköä vähemmän rokkari, kuin muut testin tehneet.

Olet 67% todennäköisyydellä tuleva alkoholisti.

Sait 67% pisteistä. Alkoholisoitumisesi riski alkaa olla suuri. Kannattaa seurata ja ehkä jopa hieman vähentää juomista. Muista, että murheita ei voi hukuttaa pulloon sillä ne jäävät pinnalle kellumaan. Aamulla sitten v*tuttaa entistä rankemmin. Lauantai-iltasi tulevat sisältämään reilua alkoholinkäyttöä tiukan väittelyn kera. Testin kerkimääräinen tulos on 52%. Olet siis noin 15 prosenttiyksikköä enemmän todennäköisyydellä tuleva alkoholisti, kuin muut testin tehneet.

että semmmosta :P http://testeri.ranteetauki.org/testit.php

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.