IRC-Galleria

Burk

Burk

"Hold the terrible power To whom only gods are blessed- But me, I am just a man"

Italiapàivàkirja pt1Tiistai 23.12.2008 19:01

Ciao kaikki suomipippeit :)

Eile oli siistii, ostettii 11,20 € BECK'S 0,5l 8pack.. no juotii sit ne bisset siel yhen kirkon ulkopuolel ja tuli jotai italialaisii tyyppei sòssòttàà jotai hasiksest ja kokaiinist :S sit se alko vaa halaa mun broidii katoin sillee mità vittuu :D sit se tuli halaa mua ja huomasin et se laitto kàtensà mun hupparin taskuu, katoin mitàs se sinne laitto vittu siel oli vaa jotai vanhaa hiekkaa :D se oli todennàkòsesti yrittàny pòllii jotai..

nomut sit ku bisset oli juotu mentii sellasee klubii nimeltàà closer, siel oli joku glam n metal night. no tultii sinne ulkopuolelle ja poltettii ròòkit nii ne soitti europen rock the nightii ja ac/dcn thunderstruckii.. no sit mentii sinne nii heti alko soimaa Hardcore Superstarin bag on your headii.. oltii sillee mitàvittua?? ja iha fibois sama aikaa :D sen jàlkee laittovat soimaa crashdietin riot in everyonee.. CRASHDIETTII ITALIAS??? MITEN VITUS NE TIETAA CRASHDIETTII ITALIAS???? nosit viel laitto motleyn wild sidee, selvàsti huomas minkàlaine tyyli meil o :D:D no sit parin bissen jàlkee mentii savukkeelle ja kysyin et puhuuks se englantii, se puhui englantii!?! (kukaa italias ei osaa englantii)
broidi kysy sit et mist se tietàà vittu crashdietin.. joku saakelin UG bàndi ruotsist :D se selitti et se tietàà kaikki vitun glàm bàndit.. ja et crashdiet on tunnettu italias.

No oltii sit siel klubis ja ei siel kumempaa.. saatii kuulla vàhà kaikkee mm. pretty boy floyd, poison, 69 eyes, hanoi rocks etc..
nomut se dj oli kuulema joku radiojuontaja myòs tààl italias, sit se sano et sit ku saada tehtyy demo nii et se voi sit soittaa meijà musaa siel.. et uujee!!

Nomut sit kesken illan ròòkit loppu joten menin ettii tupakka automaattii mua neuvottii sinne ja se oli ihan kulman takana.. nomut kuitenki olin sen verran jurris etten muistanu et miten sinne klubii pààsee takas joten kysyin paikallisilt apuu.. vittu kaikki neuvo eri suuntaan mà olin iha confused jopa yks tyyppi sano mulle et se on aika kaukana.. mà olin sillee et ei se ei ole kaukana tulin just sielt.. se dude oli vaa sillee et oon aika varma ettà se on kaukana et kyl mà tiedàn.. No mut sit en enàà muista miten lòysin takas klubii mut siin vaihees kaikki oli jo làhteny ja siel oli vaa marilyn mansonin nàkòne jàtkà ja sen muija ja sit mun broidi.. no làhettii sit sielt ja veliseni alko laattaa ja sit alettii seikkailla himaa :D pààstii sillee puolentunnin pààst himaa :D:D

No tànàà aamul heràsin ku mutsi tuli heràttàà meijàt.. vittu mità settii ku oli ihan saatanan kauhee krapula.. siis oikeesti mul ei oo varma ikin ollu noin kauheet dagen efterii.. siis ku menin aamu kuselle nii ei ees ehtiny kusta valmiiks ennenku piti juosta sànkyy.. nii paljo pyòri pààs.
No tietenki porukat pakotti sit meijàt jonnekki Leonardo Da Vinci museoo.. arvaa jos teki mieli jààdà himaa vaa koomaa mut eei.. pitàà làhtee tylsàà museoo.. jumalauta ku piti viel esittàà iha tervettà pikkupoikaa siin..

No mut helvetin jàlkee mentii kattoo jotai sarjamurhaaja museoo.. iha jees oli :D nonyt menin dataa tunniks ja sit meen nukkuu ja sit safkaa

Hyvàà joulua :)

PS. Syòn tànàà pizzaa.. teen siit huomen arvostelun pàivàkirjas :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.