IRC-Galleria

C2162

C2162

on vannoutunut MacGyver-fani

EnzymeMaanantai 03.03.2008 11:50

Olen aloittanut uuden elektropop-orkesterin, joka sai nimen Enzyme. Vielä en uskalla milloin julkaisen ensimmäiset biisini, mutta joitakin on jo hyvässä demovaiheessa. Ensi jouluksi on tarkoitus tehdä levyllinen biisejä.
On se vaan jännä, kun tsiigailee menneitä tekemisiään, niin jo pari kuukautta vanhat jutut vaikuttaa monesti kammottavan alkeellisilta. Tämä lienee hyvä juttu, mutta välillä ihan hirvittää, että millainen alkio sitä on ollut ihan vastikään.

"Tahdon simpanssia koskettaa, sen kanssa voi mennä vaikka uimaan" -A.S.

Liian monta suuntaaKeskiviikko 29.08.2007 23:55

Nyt on niin paljon mahdollisuuksia elämässä, että on vaikea päättää mihin tykittää. Rahalla tuntuu olevan taas hyvin ratkaiseva rooli päätöksien tekemisessä. Entä jos seuraisin vain sydäntäni ja uskoisin rahan seuraavan perässä? Toisaalta minulla on tarve ratkaista rahan arvoitus, joten se tulee varmaankin myös valaisemaan polkuani. Aikaa tulisi käyttää hyödyllisesti, jotta asiat hoituisivat. Mieli pyrkii kuitenkin metsään ja mikrofoniin.

Juoni valtaa alaaTorstai 02.08.2007 15:00

On se vaan niin, että Juoni on hienoimpia juttuja mitä olen ikinä tehnyt ja siihen jatkossa panostan entistä enemmän. Rahalliset haasteet ovat toki suuria, mutta mitäpä niistä - kunhan tahto on, keinot löytyy.

Uleåborgin linnoituksille!Torstai 26.07.2007 22:10

Oulu, tulen sinne kohta. Nähdään pian.

TomaattipuuroPerjantai 29.06.2007 13:38

Tämänaamuinen kokeilu laittaa puuron sekaan kolme tomaattia osoittautui oikein hyväksi valinnaksi. Maku on yllättävän luonteva ja herkullinen. Aikaisempiin puurokokeiluihin on kuulunut mm.

- Pinaattipuuro (tää on tosi hyvää)
- Maissipuuro
- Hernepuuro
- Rusinapuuro (vakio, toimii hyvin)
- Banaanipuuro (useasti toteutettu, perussettiä)
- Päärynäpuuro
- Omenapuuro
- Auringonkukansiemenpuuro
- Ruisleipäpuuro (tuskin kokeilen toiste)

+ näiden kaikkien mielivaltaisia yhdistelmiä, lisäaineksina käytetty erilaisia leseitä ja mausteita, kuten timjamia, basilikaa, oreganoa ja tilliä.

Kokeiluun pääsevät vielä joskus
- Papupuuro
- Ananaspuuro
- Hedelmäcocktailpuuro
Tässä hetkessä on samalla musertavaa ja mahtavaa olla. Olen päättänyt itse suurimmasta osasta elämääni liittyvistä jutuista ja niistä seuraa nyt paljon vastuullista suorittamista. Pitää todellakin tehdä se kaikki mihin olen ryhtynyt. Aikaa menee ja päivät liukuvat. Toisaalta, samalla huomaan kuinka kaikki kehittyy. Tilaa on otettava joka tapauksessa, ja nyt osaan jo paremmin hallita suorituksen ja vapaan tilan tasapainoa.

Uusi JuoniTorstai 21.06.2007 22:02

Juonen uutta numeroa on odotettu innolla; julkaisun jälkeen ensimmäisten päivien aikana on taas tehty uusi kävijäennätys. Heittäydy hypen aallolle ja ota selvää oletko vapaa: www.juoni.net

Pyörä löytyi, perkele!Torstai 21.06.2007 21:49

Sattui sitten niin, että ostin uuden pyörän ja seuraavana päivänä löysin pöllityn pyöräni. Jes.

Pyörä pöllitty, perkele!Maanantai 18.06.2007 01:28

Ei pitäisi sairastua silloin kun pyörä on varkaiden suosimassa paikassa. Olin siis viikon kipeänä ja pyöräni sijaitsi Viitatornin pihassa. Eipä ollut enää paikalla kun palasin sitä hakemaan.

Siispä: jos jollain on hyväkuntoinen, pro-ominaisuuksilla varustettu kaupunkipyörä myynnissä, tarjotkoon sitä minulle nyt.