IRC-Galleria

C2162

C2162

on vannoutunut MacGyver-fani

Kiitollinen, lämmin hymyMaanantai 29.01.2007 00:31

Tunnen suurta onnea ja hyvää mieltä, kun seilaan sähkömeren suunnattomilla aalloilla kohdaten ystävien sanoja ja kuvia. Tuntemieni ihmisten vaikutus minuun ja muihin on mahtavan energisoiva, laajentava, lämmin ja turvallinen. Pidän tarinoista, joita olen itsekin rakentamassa.

Arvokkainta ihmisissä on heidän vaikutuksensa toisiin ihmisiin.

PS.
En pysty päivittämään iBlogia, koska sen päivitysjärjestelmään ei koskaan pääse. Se on joko ruuhkautunut tai muuten vaan tukkiutunut. Siispä se blogi täytynee hylätä ja etsiä jostain parempi softa. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Mandariininkuoritutkimuksia osa IIISunnuntai 21.01.2007 16:35

Perkele! Tähänkö on tultu?! Yli vuoden vanhat galtsublogimerkinnät ovat kadonneet!! Mandariininkuoritutkimuksien tärkeät kaksi ensimmäistä vaihetta ovat nyt tallessa vain muistoissa.

Mutta! Kerron täten aamuisesta sensaatiomaisesta huomiostani mandariininkuorien kuivumiskäyttäytymisestä. On nimittäin niin, että mandariininkuoret muodostavat patsaanomaisia rakenteita kuivuessaan. Nyljin viime yönä mandariinin, jonka jälkeen jätin kuoret pöydälle. Yön aikana kuoret olivat muodostaneet kauniin siltamaisen kaaren. Mandariininkuorilla on siis kyky muuntautua hyvin kauas alkuperäisestä muodostaan - ilman apuvoimia (vain irrotus riittää). Kuoren tulee toki olla yhtenä palana irrotettu, jotta patsautuminen voi täysimittaisena tapahtua.

Digitaaliset kirjatTorstai 04.01.2007 03:10

Jos joku tietää hyvän paikan ostaa/lukea/löytää digitaalisia kirjoja (mielellään sellaisia, jotka löytyvät painettuinakin), siitä tulee minulle kertoa!

LatviaTorstai 04.01.2007 03:05

Palasin Latvian reissulta monta tapahtumantäyteistä päivää rikkaampana. Kaikki tuntuu taas niin tavalliselta. Onneksi on kuvia. Onneksi laitan niitä pian esille.

PlaceboTorstai 21.12.2006 20:57

Ostin jonkin aikaa sitten Placebon Meds -levyn kuulematta siitä yhtään biisiä. Koko orkesteri oli muutenkin aika vieras, lukuunottamatta muutamia hittibiisejä. Meds kolisi ja kovaa. Jokainen biisi on nautinnollinen. Pirun kova kiekko. Kuuntelin sitä nonstoppina muutaman viikon ja sitten olikin pakko hommata lisää Placebo-levyjä. Nyt omistan Medsin lisäksi Sleeping with Ghosts ja Without you I'm nothing -lätyt. Black market music ja Placebo (debyytti) täytyisi vielä hankkia. Placebo on sellaista musiikkia, että sille pitää antaa mahdollisuus, muuten se ei puhuttele. Tai ainakin itselleni orkesteri oli kaukainen kunnes todella päätin kuunnella sitä kerran kunnolla.

Robbie WilliamsSunnuntai 10.12.2006 23:02

Arvostukseni kyseistä herraa kohtaan on noussut kohisten. Tutustuin kokeilumielessä uuteen Rudebox-levyyn ja sehän rokkaa kuin kymmenen kirahvia vesiputouksen liepeillä. Elektroniset saundit, "We're the Pet Shop Boys" -biisi, Neil Tennantin vierailu "She's Madonna" -biisissä, rento räppäys, Bongo-bong -biisi! Monipuolinen heppu. Hienoja biisejä ovat myös "The Actor", "Never touch that switch", "The 80's" ja "Louise". Vähän pelkään, että nyt joutuu taas ostamaan levyjä.

iBlog?Keskiviikko 06.12.2006 01:06

Täytyy kyllä sanoa, että IRC-Gallerian päiväkirja on ihanan yksinkertainen blogisofta. Täällä voi todellakin keskittyä olennaiseen.

Aion kuitenkin kokeilla iBlogia, josta muutama kokeellinen merkintä jo löytyykin: http://c2162.iblog.com/

Verkko täynnä puhettaTiistai 05.12.2006 14:48

Blogit, podcastit, foorumit, yhteisösivut, uutissivustot, pikaviestimet...puhetta, keskustelua ja tietoa on tarjolla loputtomasti. Tämän kaiken keskellä oma osallistuminen tuntuu lähes merkityksettömältä. Onko oma pisara valtamereen tiputtamisen arvoinen?

On hienoa, että viestintä on menossa pois keskitettyjen uutispalvelujen ja muiden sisältöyhtiöiden käsistä.

Matkat ja ajatteluMaanantai 04.12.2006 12:08

Matkat ja ajatukset kiinnittyvät muistoissani tiiviisti yhteen. Kun myöhemmin palaan johonkin aikaisempaan ajatukseen/pohdintaan, liitän sen yleensä siihen tilaan, liikkeeseen ja paikkaan missä olen asiaa ajatellut. Matkustaminen, joko ihan vain kävely tai sitten pidempi reissu, on hyvin tärkeä osa kasvuprosessia. En usko, että ajatuksenikaan liikkuisivat yhtä paljon, jos en itse liikkuisi. Matkat myös erittelevät ajatuksia paketeiksi, aivan kuin blogimerkinnätkin ovat pieniä kokonaisuuksia - eräänlaisia matkoja?

LäppäriMaanantai 04.12.2006 03:16

On se vaan omituista, miten jonkun kannettavan tietokoneen saaminen tuntuu vapauttavan todella paljon. Tällä voi tehdä kaikenmoista jännää (töiden lisäksi) - pelata, tehdä musiikkia, katsoa elokuvia, kirjoittaa tekstejä ja seilata verkossa. Sitä voisi sulkeutua aika tehokkaasti ulkomaailmalta, jos olisi sellainen tyyppi. Sen sijaan että sulkeutuisin, aion ottaa vapaudesta kaiken irti ja tehdä edellämainittuja juttuja erilaisissa ympäristöissä. Olettaisin eri paikkojen tuovan samoihin tehtäviin uutta energiaa. Yrittäjänä voin vieläpä tehdä töitä missä, milloin ja miten haluan. Siispä joulukuun aikana aion lähteä johonkin maailman suuntaan, vieraaseen kaupunkiin tekemään töitä.

Hospitality Clubin ja CouchSurfingin jäsenet, sekä kaikki muut innokkaat majoittajat! Tarjouksia yöpaikasta otetaan vastaan. En pahastuisi, vaikka tutustuisin samalla uusiin jänniin ihmisiin.