IRC-Galleria

C2162

C2162

on vannoutunut MacGyver-fani

TomaattipuuroPerjantai 29.06.2007 13:38

Tämänaamuinen kokeilu laittaa puuron sekaan kolme tomaattia osoittautui oikein hyväksi valinnaksi. Maku on yllättävän luonteva ja herkullinen. Aikaisempiin puurokokeiluihin on kuulunut mm.

- Pinaattipuuro (tää on tosi hyvää)
- Maissipuuro
- Hernepuuro
- Rusinapuuro (vakio, toimii hyvin)
- Banaanipuuro (useasti toteutettu, perussettiä)
- Päärynäpuuro
- Omenapuuro
- Auringonkukansiemenpuuro
- Ruisleipäpuuro (tuskin kokeilen toiste)

+ näiden kaikkien mielivaltaisia yhdistelmiä, lisäaineksina käytetty erilaisia leseitä ja mausteita, kuten timjamia, basilikaa, oreganoa ja tilliä.

Kokeiluun pääsevät vielä joskus
- Papupuuro
- Ananaspuuro
- Hedelmäcocktailpuuro
Tässä hetkessä on samalla musertavaa ja mahtavaa olla. Olen päättänyt itse suurimmasta osasta elämääni liittyvistä jutuista ja niistä seuraa nyt paljon vastuullista suorittamista. Pitää todellakin tehdä se kaikki mihin olen ryhtynyt. Aikaa menee ja päivät liukuvat. Toisaalta, samalla huomaan kuinka kaikki kehittyy. Tilaa on otettava joka tapauksessa, ja nyt osaan jo paremmin hallita suorituksen ja vapaan tilan tasapainoa.

Uusi JuoniTorstai 21.06.2007 22:02

Juonen uutta numeroa on odotettu innolla; julkaisun jälkeen ensimmäisten päivien aikana on taas tehty uusi kävijäennätys. Heittäydy hypen aallolle ja ota selvää oletko vapaa: www.juoni.net

Pyörä löytyi, perkele!Torstai 21.06.2007 21:49

Sattui sitten niin, että ostin uuden pyörän ja seuraavana päivänä löysin pöllityn pyöräni. Jes.

Pyörä pöllitty, perkele!Maanantai 18.06.2007 01:28

Ei pitäisi sairastua silloin kun pyörä on varkaiden suosimassa paikassa. Olin siis viikon kipeänä ja pyöräni sijaitsi Viitatornin pihassa. Eipä ollut enää paikalla kun palasin sitä hakemaan.

Siispä: jos jollain on hyväkuntoinen, pro-ominaisuuksilla varustettu kaupunkipyörä myynnissä, tarjotkoon sitä minulle nyt.

Päivän koliseva lyriikkaTorstai 14.06.2007 15:22

Sometimes the solution
is worse than the problem
let's stay together

---

Alkoholittomuuspuritanismiini ja läheiseen ihmiseen liittyen tämä sanoitus kolisee nyt.
Oletko pyöritellyt päässäsi todella mahtavaa nimeä vaateverkkokaupalle, joka on kaiken lisäksi myös yhteisöllinen palvelu? Kerro se minulle, niin sinusta saattaa tulla kuuluisa!

Juoni.netin kauneusnumero julkaistuLauantai 19.05.2007 01:38

Juoni.netin toukokuun numero on julkaistu. Apulanta-diggareita ehkä eniten kiinnostaa Tonin ja Sipen haastattelu: http://www.juoni.net/artikkeli.php?article=55

Tsekatkaa itse, mikä nappaa: www.juoni.net

NettiSunnuntai 06.05.2007 00:45

Vielä jonkin aikaa pitää kestää ilman intter-webbiä. Kiiruhtakaa netin siirron kanssa, elisalaiset, kiitos. Eli kansalaiset, medbörgare, en välttämättä ole juuri nyt kovinkaan galtsuaktiivinen. Nöyrin anteeksipyyntöni, kontaktinjanoiset ystäväni.

Juoni.netin seuraava numeroTorstai 26.04.2007 18:06

Toistaiseksi, kun Juoni.netin uutisjärjestelmää vielä rakennetaan, tiedotan kätevästi galtsublogista käsin, että Juonen seuraavaan numeroon tulee Simo Santapukin haastattelu (joka tehdään tänään).