IRC-Galleria

KESÄÄÄ!!!11Maanantai 08.05.2006 19:15

Mun huoneessa on +27!!!11 Uskotteko? Hä?
Tsädääm. Tänään on ollu ihana ja kiva ja mukava ja kaikkee päivä. :)
Joku oli surullinen. Ja mä olin iloinen, siihen saakka kunnes huomasin että se on surullinen. Oli mukava yrittää lohduttaa toista, kun yleensä se olen aina minä jota lohdutetaan. Ah. Tunnen itseni hyväksi ihmiseksi jälleen:)

Aurinko paistaa. Ja on ihanaa. Maailman suloisin runopoika Juho tulee ehkä Turkuun. Silloin kun on lupapäivä ja sit se joku vitun häppening päivä, ettei oo koulua. Koulusta puheenollen. Laukkanen on siellä. Hah. Joudun korottaa sen mun matikan. Uusinta kokeesta tuli 4. Hah. Helvetti että olen paska. Runopoika Juho lupasi pitää mulle tukiopetusta, koska kirjoitti matikasta E:n. Jumpe mikä ihanuus. :)

Luulin että yllätin tänään Nooran. Mutta se perkeleen kettu huomasi mut ja oli valmis vastaamaan mun kyselyyni "No mitä sit kuuluu?" Ikävää. Sitä on niin kiva kattoo ku se jäädyttää. Mä en jäädytä koskaan.

Kirjotin äsken yhdelle hepulle meseen: "Mun mielestä on hienoa, ku osaa laittaa ruokaa, koska itse olen melkoinen sormipeukalo." (Hyvä hyvä)

Ajattelin kohta, kun menen kaupunkiin, niin viedä Mervin jokirantaan :) Me nähdään periaatteessa salaa. Olemmehan pahiksia. >:)

p.s Laura on söpö :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.