IRC-Galleria

C4ndy

C4ndy

meni sekaisin.... sinusta <3

talvi avautui.Lauantai 24.11.2007 19:51

Moi.

Oli ihan kivaa, tosin enemmin joutui eksyttämään miehiä, kuin että niitä helmiä olis löydetty...

Paras oli, ku menin sisään... ensimmäinen mies tuli kysyyn, et "etkös sä oo se Candy?"... ja olin vaan, et "mitä helvettiä... mä oon keskellä ei mitään Kainuussa ja joku tuntee mut?!"
Selvis, et se oli se yks turkulainen poitsu, jonka luona olin kylässä juhannuksena ja jonka rivitaloyhtiön pihassa nukuin yöni pakettiautossa (kun kuulemma olis kai siellä sisälläkin voinu nukkua)

No joo.. mut hassua ja kivaa...

Emman ja Sadun kans biletettiin... Yö oli mahtava... tosin olis voinu vieläkin enemmän olla parempi. Pakokauhu iski, ku mun vieressä yks äijä alko kuristaan naisystäväänsä (?) ... mut siitäkin selvittiin. Ja sit Tähkä oli ihan jees, mut vähän jäi kyllä vaivaan, ku se ei ollu niin jees... tai sitten vika on minussa.

Kotiin pääsin jotenkin bussikyydillä... joskus 3-4 aikaan...

Tää päivä menny makoillessa... pääsin just ja just kauppaan ja nyt mietin, et mitä tänä iltana... josko sitä lähtis vähän vaan hengaan sinne Katinkultaan.

Mulla ei oo moneen vuoteen ollu tällaisia päiviä, et ei tarvi tehdä pakollisesti mitään ja voi vaan olla ja vaikka lepäillä kun siltä tuntuu... oon sit sen edestä lepäilly...

Huomenna Maija tulee ja jee... mä valmistan lounaan. :)

-Karkki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.