IRC-Galleria

CVRI

CVRI

Mulla on kämpillä vihreitä kuulia.
Seuraava on vaan yksi erillinen pätkä mitä yön aikana "näin".

Olin ulkona kävelemässä kunnes yhtäkkiä viereisestä hoitolaitoksesta juoksi ulos downin-syndroomaa sairastava poika huutaen apua. Hän juoksi kohti minua ja säikähdin tietenkin, kun en tiedä mitä tapahtuu ja kuinka poika käyttäytyy. Poika ei kuitenkaan käynyt kimppuun tai mitään vaan jostain muualta tuli kuvioihin mukaan mies veitsen kanssa. Unessa mies vaikutti pojan isältä. Mies nappasi pojan ja vei hänet vähän matkan päästä minusta sijaitsevan talon kylkeen ja aikoi tappaa pojan.

Pysyin paikollani ja aloin huutaa miehelle ettei tekisi sitä, että poikaa hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla viereisessä laitoksessa. Jouduin huutamaan kaksi kertaa, koska ensimmäisellä kerralla ääneni hajosi eikä kuulunut mitä yritin sanoa.

Mies epäröi ja heilutteli veitseään satunnaisesti. Sen jälkeen tulee hieman muististani poistunut kohta joten en muista lähtikö poika itse karkuun vieressä olleeseen metsään vai veikö mies pojan sinne, mutta kuitenkin he hävisivät sinne juosten. Mietin menenkö perässä vai juoksenko takaisin sinne mistä olin tullut ja soitan poliisit paikalle. Päädyin juoksemaan turvaan hälyyttämään apua, mutta mieltäni häiritsi se, että päätin tehdä näin. Pelkäsin liikaa kuolevani itsekin.

Olisi olut mielenkiintoista nähdä miten uni päättyy, mutta siinä matkalla ollesani heräsin isältäni tulleeseen tekstiviestiin, jossa luki: "Mites se kunto?".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.