IRC-Galleria

Caffeine

Caffeine

lueskeli vanhoja blogeja. luoja...

Ranteet auki ja kuusimetsään!Maanantai 29.01.2007 03:01

Hei kaikki iloiset gallerioijat (oikea sana?)

Tänään on ensimmäisen Ranteet auki ja kuusimetsään -juhlapäivä.
kyseinen tapahtuma on luonnollisesti itse kehittämäni ja toivon että tulevina vuosina se kerää suurta julkisuutta ja paaaaljon kannattajia. ei siis itsetuhoisia persoonia vaan ihmisiä jotka sisäistävät moisen juhlapäivän oikean merkityksen. Ai mikä merkitys kysyt? minäpä kerron.

Ranteet auki ja kuusimetsään kuvastaa itseironista tapaa käsitellä omia vastoinkäymisiä, siinä missä juustohöylä emot (iimoout) kaipaavat huomiota heidän "kärsimyksilleen" kuvastaa tämä kyseinen asenne huoletonta mutta tiedostettua tapaa hallita omaa tilannettaan.

Voit joko käyttää lausetta humoristisesti lausahduksena tai ottaa siitä itselleen asenteen.
Toivon että et ota lausetta kirjaimellisena tapana hoitaa murheet, sillä moista murhetta ei ole mistä ei huumorilla pärjäisi. XD

Kyseisen teeman kunniaksi on myös "säädöt" kansioon lisätty virallinen Ranteet auki ja kuusimetsään logo jota voi vapaasti käyttää. Toivon ja miltei vaadin ettet ota kuvasta itsellesi kunniaa jos sitä edelleen levität.

Hyvää maanantaita, jos oikein vituttaa heti aamusta niin moinen lausahdus on erittäin sopiva tapa aloittaa koulu/työpäivä. :)

Until we meet again.
-Markus

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.