IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

T(error?)isti haudan takaaMaanantai 04.12.2006 03:31

RARE, BIZARRE MAGAZINE
PROOF THAT PRINCESS DIANA
WAS INVOLVED IN
THE 9/11 CONSPIRACY!

Kiistaton & ainutlaatuinen todistuskappale osoittaa ilman epäilyksiä että edesmenneellä Walesin prinsessa Dianalla oli näppinsä pelissä wtc-tornien tuhoutumisten kanssa.

1989 MAGAZINE, VOLUME 9, NUMBER 11 (9/11, GET IT?)
SHOWS DIANA IN FRONT OF WORLD TRADE CENTER!!!

Eikä ees maksakku viis tollarii.

http://cgi.ebay.com/NUMEROLOGY-9-11-WTC-CONSPIRACY-PRINCESS-DIANA-INVOLVED_W0QQitemZ220053866493QQihZ012QQcategoryZ1469QQrdZ1QQcmdZViewItem

Huutaisin itse, mutta on vähän tiukkaa just nyt..
joo. Menin kontulan kelaan ja esitin kiltisti että josko nyt lyylimummo siinä tiskin takana neuvoisi minua tämmöisen sotilasavustus lappusen kanssa jotta tuo avustus saataisiin juoksemaan ja että kontulan kiinteistö olisi minuun asukkaanaan tyytyväinen. No siinähän se lappu täyttyi toisiamme sätien ja halveksuen katsellen, sitten tulikin tämmöinen pieni este. Hellevin mielestä minä en ole suorittamassa asevelvollisuuttani joten siitä pitäisi nyt erikseen repiä jostain jonkinlainen todistuslappunen ja kiikuttaa se marjattaanan postiluukusta siihen ja siihen kellonaikaan ja silloin ja silloin viikonpäivänä.

Asiahan on näin että tiedot minun oleskelustani Lapinjärven koulutuskeskuksessa ovat painettu ja naitettu hellevin koneelle ja hyvissä ajoin ennen kelaan astumistani. Minulle kerrottiin että sanoivat ne vaikka kelasta että kuu on tulossa taivaalta alas älä nyt siinä möllötä vaan juokse äkkiä kotiin turvaan niin me "aivan varmasti" hoidamme tämän hakemuksen loppuun asti, niin niihin satiaisiin ei olisi uskomista. Joo Jee. Siinähän sitten urputin aikani tälle lottaliitosta ulos heitetylle mummolle ja pyysin vielä tarkastamaan koneensa ettei se vaan vahingossa olisi se 0,00000,00000,000 kilobittiä tilaa syövä tieto sinne ilmestynyt. No eihän se "ollut". No siihen toikaisin että nó sinne se vielä tulloo ja että sitten hakemus pyörimään. Siihen murmeli että vaikka se tieto tohon tuliski niin se ei kelpaa todistukseksi siitä että olet suorittamassa siviilipalvelusta. Joo. Vaikka se onkin ainoa keino jolla on oikeastaan koskaan koneiden tultua näihin "laitoksiin" voinut todistaa jonkun suorittavan palvelusta, suoritti se sitten sitä vekaralla tai vakovallissa, niin tämän henkilön täytyi tästäkin päästä veettelemään ja juoksuttamaan minua. Ja täällä ne sano ettei todistusta kirjota koska kela on yks iso ******* ja jokainen kelan työntekijä haisee ****** ja et *******, ****** on siksi ******* ******* ja niin edelleen.. että kai tässä odotellaan sitä että kansaneläkelaitos sattuisi tekemään oikein ja maksaisi minulle kauan kaipaamani vuokrarahan..

Jatkoa luvassa. No ei. Sivari koulutusjakso kestää vain 3 viikkoa. Hajotkaa siis aamuihinne sotilaat.

Alennusmyynti saa mut aina sek8Perjantai 10.03.2006 03:14

No nyt on markkinat ja halvat semmoset.

ihan "alkuperäinen" ja toditetusti aito valokuvatus Itse rokkenroolin kuninkaan Elvis Presleyn haamusta.
Kaikki nostalgian henkiset keski-iän jo reippaasti ylittäneet museojäänteet siirtäkää siis pihtiputaan keskikesän latotansseja varten harkitsemanne puukenkä ostos suunnitelmanne syrjään ja harkitkaa ehkä kautta aikain reiluinta ja edullisinta tarjousta jota maailma on meille voinut kaikessa avokätisyydessään tarjota.

US $32,000.00 (taskuraha)

http://cgi.ebay.com/PHOTO-ELVIS-GHOST-SPIRIT-Authentic-Original-PHOTOGRAPH_W0QQitemZ7597607811QQcategoryZ2014QQrdZ1QQcmdZViewItemMyyjä antaa tuotteelle täyden palautusoikeuden , tosin palautus täytyy tapahtua kesäkuun 12 vuonna 1997 täydenkuun aikaan tuote avaruussukkulusta laskuvarjon varassa pudottamalla.
Aikamatkailun saloja epäilevät älkää siis vaivautuko.

RIGHT TO NAME OUR BABY DUE JUNE 1, 2006Lauantai 04.02.2006 16:36

Varakkaat voikin sitten käyttää mielikuvitustaan.

http://cgi.ebay.com/A-WELL_W0QQitemZ5647109839
Now is the chance for you to own your very own piece of the exotic far east. Yes it's true!!
A partially eaten takeaway meal can be yours. This scrumptious combination of beef chow mien and chips will tantalise and delight the taste buds in a way unimaginable to now.

http://cgi.ebay.co.uk/Last-Nights-Chinese-Takeaway_W0QQitemZ4430128180QQcategoryZ14312QQrdZ1QQcmdZViewItem

Hintakaan ei ole meidän nälkäisten onneksi kovin korkea. :)
Cheddar, arkullatanssija, setittäjä, nollayzi, kuudes aisti, greedy, anni major, ym. bull Kom!

BestofalltimemoviesTiistai 22.11.2005 02:54

Monster in the Closet (1987)

SanottuaMaanantai 21.11.2005 15:33

donn sanoo:
odotahan vaan uutta munuaisvikaa samppaseni


Captain Kidd sanoo:
ihan inttiin ajattelin kyllä mennä että eipä siinä mitään duunia ehtis tehäkkääMyllikä Flat sanoo:
sami ounaa


Ja surullista ja sanottua

donn sanoo:
need money.. NOW!

donn sanoo:
ei mitään myytävää

Myllikä Flat sanoo:
släng that räpshit

donn sanoo:
paitsi knock out.. mikä harvinaisen paska elokuva.. siitä sais.. euron

Myllikä Flat sanoo:
nollayzi streep tape reppuun ja menoks

Myllikä Flat sanoo:
street

donn sanoo:
ei rahaa reppuun
- Vanhemmat »