IRC-Galleria

Tilanneraportti á la huminaheadTiistai 12.09.2006 19:49

Ah. Kuumetta tasaisesti jo neljättä päivää 37 asteen pinnassa. Toinen päivä poissa koulusta. Huomenna on pakko mennä, kuumetta tai ei, mutta pitänee vain tunkea buranaa naamaan jos ei muu auta.

Portugalin kurssinkin joudun jättämään tältä päivältä väliin :-(

Kurkku ei sentään enää ole kipeä, eikä nenäkään juuri vuoda.

So long,

Sicko

Mis hongat humajavatSunnuntai 10.09.2006 18:11

Päässä humisee.

Vähän lämpöä ja kurkku/nenä/korvat ihan tukossa.

Kouluun pitäisi silti huomenna mennä.

Jos nyt kovasti kuume nousee niin pitää ehkä jotenkin yrittää setviä että voi kotiin jäädä.

Olisi vain aika tärkeä tunti huomenna.

Koulujuttujakin pitäisi tehdä ja siivota, mutta on sairas olo.

The Osbournes jaksaa aina naurattaa.

Orpo olo. Yksinäistä.

-Me

Miss, don't mess with my modelLauantai 09.09.2006 01:50

Mallikoulu alkoi taas. Pidän kovasti siitä Heidistä :-)

Idolskin olisi näemmä taas tulossa uusintakierrokselle. Vieläköhän sitä kehtaisi mennä itsensä nolaamaan. Osaan kyllä laulaa (*yrittää kovasti vakuuttaa*), mutta kun suu pitää avata jonkun muun edessä, menen vain niin totaalisen lukkoon joskus.

Lisäksi se on niin kuluttavaa kun ensin jonotetaan monta tuntia ulkona ennenkuin edes päästään sisään, ja jos et siellä ihan ensimmäisten joukossa ole, saat koko päivän jännittää ja odottaa. Ja vaikka jossain vaiheessa äänen auki saisikin, kun on joutunut heräämään joskus aamuyöstä, niin se kerkiää siinä monen tunnin odottelun/lauleskelun aikana jo kulua puhki, tai viimeistään siinä vaiheessa kun pääsee jonnekkin tunkkaiseen kellariin esiintymään jonkun helkatin esiraadin edessä.

Lisäksi aika lyhyt varoaika näin kiireen keskellä. Koulussa jumalattoman paljon tekemistä. Vaikiaa. Törkeän paljon ryhmätöitä.

Kimmo-Viljami (ks.edellinen kirjoitus) on saanut jo kaksi keskikokoista paprikaa, jotka alkavat jo nätisti väriäkin saada. Lisäksi yhdestä kukasta tuli sormenpäänkokoinen paprika, joka ei toistaiseksi ole mihinkään lähtenyt kasvamaan, ehkä se kapasiteetti menee niiden kahden isomman ylläpitämiseen. Mutta olen kovin ylpeä pikku Kimmostani :-D

Tyhjä olo, jotenkin jälleen.

Mozzarellatikkuja ja hyvää punaviiniä tekee mieli.


<3 Calima

Do we have a brain?Tiistai 18.07.2006 16:43

Miä piäsin lopultakin kouluun, Haaga instituuttiin siis, hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohtoa lukemaan. Blaah.

Kiinnostaisi tehdä kyllä niin kaikkea muuta taas vaan, mutta toisaalta kiva kuitenkin kouluunkin mennä...jännättää tosin että miten siellä pärjää (tutustuuko siellä keneenkään, kun on tälläinen hermoileva nyypiö).

Löysin kirpparilta uuden parhaan ystäväni, Kimmo-Viljami Paprikan. Se vaatii vettä useaan otteeseen päivässä ollessaan ulkona, ja säikyttelee miuta välillä roikottamalla lehtiään huolestuttavasti. Tällä hetkellä näyttää kyllä oikein pirteältä, ehkä niitä paprikoitakin vielä pari saadaan. En vain tajunnut kysyä myyjältä että minkä värisiä.

Kimmo-Viljami oli myös mukanamme Linnajazzissa, ja taisi vähän stressaantua kaikesta ympäriinsä kanniskelusta, vaikka itse konsertti olikin oikein mukava.

Malliksi olen taas menossa, vaikka rahaa ei olekaan luvassa, saan vain omistusoikeuden itsestäni aiemmin tehtyyn maalaukseen.

Semmosta.

public class Hei {
public static void main(String[] args) {
System.out.println("Arrivederci! <3 Calima");
}
}

Ladies and gentlemen, WE HAVE A BRAIN!Perjantai 07.07.2006 15:47

Keskusteluja banaaninkuoren syvimmästä olemuksesta.

Pienen pieniä pörröisiä sorsanpoikasia, ja vähän isompia repimässä leipää kädestä ja kompuroimassa pehmoisine, kylmine höyhenineen suloisesti jalkojen yli.

Mansikoita ja vaniljajäätelöä, mansikoita ja vaniljajäätelöä, mansikoita ja vaniljajäätelöä, ja hassu 70-luvun leffa.

Elfquest is Elfquest is Elfquest is great.

Linnanpihan nurmikolla aurinko työnsi varjoa liian nopeaan. Sorsat seurasivat toiveikkaasti jonona perässä.

Juna lähtee itään in one hour.

Pehmeitä kosketuksia ja ajatuksia.Je t'embrasse,

Calima elen

%-)Keskiviikko 26.04.2006 20:32

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla.
Siis vain yhdellä ( ! ), ja sen jälkeen laita tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut ajattelevat...

Memoirs of a geishaKeskiviikko 15.03.2006 21:11

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

Jó napotKeskiviikko 15.03.2006 20:49

Budapest tuli ja meni ja kivaa oli, joskin melko harmaata. Opn ehkä kolme sanaa unkariakin (mikä on aika tarpeellista siellä kun paljon kukaan ei enkkulaa puhu).

Löydettiin ihana hotelli jossa yövyttiin kolme viimeistä yötä ja tuijotettiin taitoluistelua telkusta ja litkittiin viiniä:

http://www.danubiushotels.com/en/budapest-hotels/hotel-budapest

Keskustassa oli myös aivan ihana teehuone kellaritasossa, sellainen vähän opiumluolan näköinen/tuntuinen missä istuttiin lattialla tyynyillä. Sellainen olisi kiva olla Suomessakin, tai itseasiassa, olisi hienoa perustaa sellainen itse.

Ja kaakaotalosta sai ihanaa chilikaakaota (sellaista kuin sulatettua suklaata), joskin turhan tulista.

Haluaisin mennä joskus keväällä/kesällä uudestaan, olisi ehkä vähän väriäkin (vihreää) kaupungissa, ja lämmintä, ja hieman enemmän motivaatiota kierrellä eri paikoissa :-)

Kösönöm,

miumau

Red head going to bedPerjantai 27.01.2006 01:58

Oe woe, huomenna tien (ja pilvien) päälle. Jänskättää.

Mental note: älä koskaan käy shoppailemassa vaatteita juuri hiustenvärjäyksen jälkeen. Kaikki näyttää hyvältä päällä ja rahaa palaa :-D

Ostin sitten ensimmäistä kertaa elämässäni keltaisen paidan. Mihin on maailma menossa.


Bon voyage to me,

Me

World, I'm gonna sneeze my nose on you!Tiistai 24.01.2006 03:34

Parin päivän päästä lähtö Budapestiin vähän vajaaksi kolmeksi viikoksi, ja tajuttiinpa tuossa juuri että majapaikkamme jakaa kanssamme jonkinsortin kissaeläin. Ja minähän en tietenkään ole allerginen kissoille. Onneksi tajuaminen tuli näin 'aikaisessa' vaiheessa, niin on sentään aikaa vielä kaikenmaailman pillerit ja suihkeet ja paperit hankkia.


No, jos nenäliinat loppuu niin niistän nenäni sitten siihen kissaan.


Just kidding.