IRC-Galleria

Eilen sain taas kuulla melko omituista juttua.. Nyt en tosiaan tiedä enää kehen luottaa sata varmasti paitsi tiettyihin <3 :P
kylhän se aina vähän sattuu kun kuulee tollasta mut en mä siitä ole koskaan mitään sotaa järjestäny, meinaa elämä jatkuu ja mitä turhaan ruveta kelailee tollasia asioita.
Ja muutenkin kaikille tiedoksi että en astu nyt väh. viikkoon jalallakaan tikkuriin! Ei jaksa enää sitä menoo siellä, joten jos joku kaipailee niin saa tulla mun kanssa vaikka helsinkiin sitten tai johki muualle :D:D
Oon tosiaan miettinyt sinne kuopioon muuttamista nyt ensi vuoden alkupuolella, tiedoksi niille jotka ei vielä tiennyt tosta. Äiti ja isä antokin siihen jo luvan jos pystyn itte elättämään itseni. Eiköhän homma hoidu kun töitä ottaa kuopiosta ja käy koulun siinä samalla.
Suoraan sanottuna.. Ei oikeestaan tuu mikään hirvee ikävä tätä paikkaa.. Tosin siihen muuttoon on viel vuosi ja kaikki pitää järjestää valmiiksi. Serkun isä lupas auttaakkin mua siinä asunnon löytämisessä mut pitää kans itte katella jos netistä sais jotain tietoo ja noin.

Äh... Ei jaksa odottaa :D !!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.