IRC-Galleria

Avenged sevenfold - AfterlifeLauantai 14.06.2008 12:30

I don't belong here, I gotta move on dear escape from this afterlife
’Cause this time I'm right to move on and on, far away from here
Got nothing against you and surely I'll miss you
This place full of peace and light, and I’d hope you might
Take me back inside when the time is right

Loved ones back home all crying ’cause they're already missing me
I pray by the grace of God that there's somebody listening
Give me a chance to be that person I wanna be
(I am unbroken; I’m choking on this ecstasy)
Oh Lord I'll try so hard but you gotta let go of me
(Unbreak me, unchain me, I need another chance to live)

I don't belong here, I gotta move on dear escape from this afterlife
’Cause this time I'm right to move on and on, far away from here
Got nothing against you and surely I'll miss you
This place full of peace and light, and I’d hope you might
Take me back inside when the time is right
Älä vie minulta ainooani, älä hajota minua näin pieniksi osiksi.
En muista aikaa, en päivää...
Katseella näen täällä niin kaunista ja hyvää,
Jalkojeni alla, pohja pettää kun on niin vaikea kävellä vetten päällä.
Turvasin kai mä, luotin kai liikaa uudestaan.
Sinisilmäinen diplomaatti vaaka minä.

Kuin maailma olisi unta ja olisin vain nukke, roolihahmo jossain suuressa valheessa.
Ne leikkii ne rikkoo, ne tahtoo koko ajan vain uutta lisää ja enemmän.
Kun ne kyllästyy niin täytyy jonkin mennä aina rikki jotta saa lisää leikkikaluja ja nukkeja
joilla saadaan rakennettua uusi draama, sama valhe.
Aivan samoin.

Mitä minä tahdon, mitä minä tahdoin?
Totuuden vain, totuuden minä ansaitsin. Elämäni on uni, painajainen ja valhe.
Onko se todella niin?
Olenko tämän kaiken sinusta ansainnut? Riepoitat kuin nukkea.

- Olen kuin avuton, tyhmä, tietämätön pieni pokaalisi jonne kuset aina vaan lisää.

Minä minä minäMaanantai 03.03.2008 17:49

Vaaka (23.9. - 23.10.)

Vaa'an vuodenaika:

Syyspäivän tasaus aloittaa Vaakojen ajan. Yö alkaa olemaan päivää pidempi ja luonto aloittaa varovaisen valmistautumisen tulevaan talveen. Aamuisin saa varautua pukeutumaan lämpimästi ja raaputtelemaan ohutta jääriitettä auton tuulilasista. Päivisin aurinko lämmittää ilman joskus hyvinkin kesäiseksi. Vuodenaikansa vaatimusten mukaan Vaaka on hyvin sopeutuvainen erilaisiin olosuhteisiin ja pystyy tasapainoilemaan kiistatilanteissa puolelta toiselle kunnes taistelevat osapuolet eivät enää itsekään tiedä mistä kaikki sai alkunsa. Vaaka-ihmisillä on muita merkkejä useammin vaikeuksia päättää mitä he itse haluavat ja tasapainottaessaan muiden ongelmia heillä ei tahdo jäädä aikaa miettiä omia asioitaan.
Hallitseva planeetta:

Rakkauden Jumalatar Venus hallitsee Vaa'an merkkiä ja tämän planeettaenergian mukaisesti Vaaka-ihmisen voi tunnistaa hänen tavastaan hymyillä mitä ihmeellisimmissä tilanteissa ikään kuin kaunis hymy voisi hälventää kaikki häiritsevät tekijät siitä paikasta. Yllättävää kyllä juuri näin usein tapahtuu kun Vaaka joutuu johonkin ristiriitatilanteeseen. Pelkällä hymyllään hän sulattaa jään ja asiasta voidaan jälleen keskustella. Vaakaan on hyvin helppo ihastua, sillä hän tuntuu puhuvan ja hymyilevän juuri sinulle vaikka ei itse olisi sinua edes havainnut yleisön joukosta. Vaaka on ihana ja huomaavainen ihminen ollessaan tekemisissä ystäviensä ja tuttujensa kanssa, mutta parisuhteessa hänestä paljastuu kokonaan uudenlainen piirre: Alitajuinen tarve määrätä mitä tehdään ja milloin tehdään.

Rakkaus:

Jotta henkilökohtaiset ihmissuhteet löytäisivät oikeille raiteille tulee Vaa'an oppia pitämään puoliaan ja ilmaisemaan oma kantansa myös silloin kun hän on normaalissa vuorovaikutustilanteessa muiden ihmisten kanssa. Muuten paine elämän mielekkyyden löytämiseksi kaatuu liian raskaana kumppanin niskaan eikä keskinäisen ymmärryksen syntyminen ole mahdollista. Rakkauselämäänsä tyytymätönkin Vaaka jaksaa hymyillä elämänsä tyhjyyden edessä, mutta todellisen lämmön puuttuessa se on helppo kokea ivallisuudeksi rakastettua kohtaan. Johtavana ilma-elementin merkkinä Vaaka tarvitsee itselleen tilaa tehdä tänään tätä ja huomenna tuota. Jotta tämä olisi mahdollista täytyy molempien osapuolten olla tietoisia Vaa'an taipumuksesta pyrkiä miellyttämään kumppaniaan oman elämänsä kustannuksella. Vaakaa täytyy aina vähän potkia omiin hommiinsa.
Seksi:

Seksuaalisesti Vaaka on viileä tyyppi, joka kyllä osaa saada toisen ihastumaan itseensä lumoavalla flirtillään, mutta ei vahingossakaan päästä ohjia käsistään ennen kuin on varma vastapuolen sopivuudesta omaan elämäänsä tai sen hetkiseen tilanteeseensa. Mielipide kumppanin sopivuudesta tulee vaihtelemaan kylmän ja kuuman välillä monta kertaa ennen ratkaisevan askeleen ottamista ja tietysti vielä sen jälkeenkin. Eroottisesti Vaaka pystyy bluffaamaan kumppaniaan jonkun aikaa, mutta sitten kun mitta alkaa täyttymään kääntyy kelkka kerrasta päinvastaiseen suuntaan ja saman peiton alle ei ole enää mitään asiaa. Rakastunut ja valinnastaan varma Vaaka täyttää kumppaninsa hurjimmatkin odotukset ja johdattaa tämän sellaiseen nautintojen keitaaseen, jonne toinen on varmasti valmis jäämään loppuiäkseen.

Vaa'an valttikortit:

Vaaka on yhdistävä symboli, joka tuo ihmisiä yhteen, vertailee ilmiöitä ja pyrkii puolueettomaan harkintaan. Hänen näköalansa ovat laajat ja hän yhdistää ristiriitaisia näkemyksiä yhteen, silottelee ja sovittaa. Vaaka on mestari sopeutumaan ja tekemään kompromisseja etsiessään rauhaa, sopusointua, kauneutta ja kauniita muotoja. Hän on idealisti, joka tähtää yksilöiden ja ryhmien vuorovaikutuksen lisäämiseen. Vaa'alla on halu antaa itsestään jotain arvokasta muillekin vaikkapa esiintymisen kautta.
Vaa'an heikkoudet:

Vaakamaisena ongelmana voidaan ehdottomasti pitää päättämättömyyttä kahden tai useamman vaihtoehdon välillä, mikä saattaa heijastua epäitsenäisyytenä ja pinnallisuutena. Alttius ulkopuolisille vaikutteille ja äärimmäisten vaihtoehtojen kokeileminen saa lähiympäristön joskus hermoromahduksen partaalle. Liiallisten kompromissien kanssa taiteilu johdattaa Vaa'an joskus melkoiseen umpikujaan, josta ei enää kompromissilla selvitä.

Vaa'an sairaudet:

Nestetasapainoon liittyvät ongelmat ovat Vaa'an omaisuutta. Munuaissairaudet, virtsarakon tulehdukset ja sokeritauti vaativat keskittymistä ruokavalioon, mikä ei ole niinkään helppoa makean persolle Vaa'alle. Hormonihäiriöt ja gynekologiset tulehdukset aiheuttavat usein huolia. Kansanomaisista sairauksista saa Vaaka omakseen iskiaksen ja noidannuolen.

Vaaka lähtee siitä, että kaikki olennaiset asiat ovat järjellä analysoivatissa ja aikuisten kesken sovittavissa. Hän on henkisesti läheltä ihmisluonnon keskiviivaa -- yhtä kaukana kevään villistä animalisuudesta, kuin talven ylevistä pohdinnoista. Hän on rationaalinen liittolainen: tekee kuten sovitaan ja odottaa toisilta samaa. Hän on myös taktikko, mutta tätä ei pidä käsittää pelkästään moitteena.

Egoismin ja idealismin välimaastossa tahdikas taktikointi on yleensä realistisin menestymisen resepti.

Jos Vaa'an voi tiivistää yhteen sanaan, tämä sana olisi tyyli. Se on tyyli hoitaa asioita, käydä kauppaa, neuvotella, pukeutua ja solmia uusia henkilökohtaisia tuttavuuksia. Tämä valmiiksi aikuinen syysluonne myös arvioi muita tyylin ja käytöksen perusteella.

Lähelle häntä pääsevät vain harvat, mutta hassuinta on se, että moni lähelle päässyt ei edes tajua sitä. Vaaka on yhtäaikaa lähellä ja kaukana. Hänet pitkään tuntenut kyllä lukee häntä, mutta uusille ihmisille hän voi esittää mitä haluaa.

Vaakaan perinteisesti liitetty päättämättömyys on usein taktista sekin. Ajan peluulla ja sopivan tilaisuuden kärsivällisellä odottamisella Vaaka pääsee elämässään yhtä pitkälle, kuin muutkin.

Miehiin usein liitetty tuppisuisuus tai resuisuus pätee harvaan vaakamieheen. Naisten seuraan luontevasti hakeutuvana perushurmurina hän omaksuu vaivattomasti etiketit ja normit. Hän on suhdetoimintahenkinen ja tanssitaitoinen ja voi jopa hankkia elantonsa diplomaattisuudellaan ja kontakteillaan. Kun nuoruuden epävarmuudet ja tyylirikot hioutuvat pois, saa hänestä loppuiäksi luotetun ystävän tai lojaalin puolison.

Vaakanaiseksi ei synnytä, vaan tullaan. Merkin vahvuudet: varma maku, arvostelukyky ja sosiaaliset avut, vaativat 30 - 40 vuotta kypsyäkseen lopulliseen muotoonsa. Nuori Vaaka on peilaileva ja epävarma, ja usein vasta yhden hätäpäissä solmitun avioliiton jälkeen oma tyyli alkaa löytyä.

Monet Vaa'at pysyvät naimattomina, koska heillä on matala kyllästymiskynnys ja korkeat laatuvaatimukset. Näitä Vaakoja vilisee useita mediassa, liike-elämässä ja politiikassa.

Moni pieni Vaaka toivoisi, että olisi keksitty aikakone, jota käyttämällä voisi kättää murrosiän ja nuoren aikuisuuden väliin.

Jos kasvatusympäristö tarjoaa tarpeeksi virikkeitä ja arvostaa Vaa'an henkisiä kykyjä, hän menestyy elämässään ilman suuria takapakkeja. Jos ei, Vaaka hakee mallinsa muualta ja voi muuttaa pois kotoa hyvin nuorena.

She loved life but.Tiistai 18.12.2007 14:10

She hates those blood thrilling nights.

Cameron DiazTiistai 27.11.2007 15:26

Tuloksesi on: 27 pistettä.
Miksaaja Sinulla on itsesi näköinen tyyli. Pidät erilaisten asioiden yhdistämisestä ja se tekee tyylistäsi ainutlaatuisen. Et ota itseäsi etkä muotia liian vakavasti, joten rento suhtautumisesi näkyy tyylissäsi. Välillä on mukavaa laittautua oikein kunnolla ja joskus taas löhötä kotona verkkareissa. Et usein sorru viimeisimmän muodin hömpötyksiin vaan valitset jotakin, mistä oikeasti pidät. Vahinkoja sattuu toki kaikille, joten kaapistasi löytyykin muutama vähemmän mairitteleva lipsahdus. Julkkiksista muistutat eniten tyyliltäsi hauskaa ja rentoa Cameron Diazia.

[Ei aihetta]Tiistai 27.11.2007 15:18

KAIPAAN

[ ] Ex-tyttö-tai poikaystävää
[ ] Viime kesää
[ ] Rippijuhliani
[x] Kuollutta sukulaistani
[ ] Jotain vaatekappaletta joka ei enää mahdu päälleni
[ ] Jotain vaatekappaletta joka meni rikki
[x] Aikoja, jolloin kaikki oli vielä hyvin
[x] Sitä tunnetta, että joku välittää ja pitää kiinni
[ ] Sitä tunnetta, että saan olla yksin ja omassa rauhassa

MINULLA ON/MINÄ OLEN:

[ ] Yli 100 e käteisenä lompakossa
[x] Vain alle 10 e käteisenä lompakossa
[x] Mesekeskusteluja auki
[ ] Meikatut kasvot juuri nyt
[ ] Ja paljastava tissitoppi päälläni
[ ] Ei, vaan aikansa elänyt äitini lahjoittama villapaita
[ ] Ihana harrastus, jonka kanssa vietän joka päivä aikaa
[ ] Niin hauskoja ja päättömiä ideoita, että joskus itsekin ihmettelen mistä keksin ne
[ ] ...no ei, olen niin tylsä...
[ ] ...ja huomaamaton...
[ ] ...ja pessimistinen!
[ ] Yksi todella hyvä tyyppi mesessä, jonka jutuille nauran aina
[ ] ... ja hän on poika
[ ] ...ei, vaan tyttö
[ ]Sipsiä ja karkkia nyt lähettyvilläni
[ ] Dieetti menossa
[x] Luokanvalvoja/ryhmänohjaaja, joka saa pinnani kiristymään päivä päivältä enemmän
[ ] Kammottavia muistoja ryyppyreissuilta
[ ] Noloja muistoja lapsuudesta
[x] Huimannut niin, että on pitänyt pistää makuulle
[x] Pyörtynyt
[x] Itkettänyt jonkun tytön vuoksi
[x] ...olisin voinut vaikka lyödä häntä turpaan!
[ ] Ainakin kaksi lävistystä
[ ] Poreallas kotona
[ ] ...ei, vaan jättitrampoliini
[ ] sikasiistejä suunnitelmia ensi viikonlopulle
[x] Haluaisin tutustua joihinkin tyyppeihin, ja alkaa hengailemaan heidän kanssaan

mitä teit tasan vuorokausi sitten?
- Olin.. Olin... Even kanssa hoitamassa asioita

kuinka tutustuit henkilöön, joka on kännykkäsi numeroluettelossa seitsemäntenä?
- koulusta

onko sinulla paljon rutiineja?
- Joitain

miksi asut siellä missä asut?
- Missä asun? :D ei kun vasta perjantaina

osaatko sanoa (kalenteriin katsomatta) monesko päivä tänään on?
- 27 marraskuuta

koska viimeksi teit itse ruokaa?
- EileN! :)))

muistatko, minkä CD:n ostit ensimmäiseksi?
- Spice girls :D

millaisessa asennossa olet tällä hetkellä?
- Huonossa asennossa tuolilla rötkötän :D

mitä haluaisit huomenna tapahtuvan?
- Että saisin sen koevuoron hoidettua kunnialla

kuinka paljon salaisuuksia sinulla on?
- PalJon

näetkö paljon unia? kerro viimeisin.
- Se kun joku random muija työns porkkanan pilluusa ja joku mies ihastui siihen naiseen ja nainen jätti miehensä ja lapsensa ja alkoi seurustelemaan sen toisen miehen kanssa ja Britney Spears oli katkera sille muijalle ja yritti saada sen miehen itselleen ja kyöhnytti sitä vasten kun porkkana muija oli puutarhassa katselemassa vesiputousta

ET KIVA UNI :D

aistitko, jos sinua tuijotetaan?
- höhöhöhö.. Empä tiä

ketä kättelit viimeksi?
- Heljää

mitä näet kun suljet silmäsi?
- Viivoja ja ikkunan

kuinka monet kengät omistat?
- haha.. varmaan max 3

kuinka suuren joukon edessä olet esiintynyt?
- En tiedä

mikä oli päivän paras juttu?
- Ei mikään.

luokitteletko ihmisiä?
- Usein tietyllä tasolla, harvoin negatiivisesti

kuinka korkealta katselet maailmaa?
- pääni korkeudelta, en muista pituutta

kerro joku viehättävä piirre ihmisessä?
- Kauniit suuret seksikkään kiehtovat silmät!

oletko tullut enemmän äitiin vai isään?
- Toivottavasti en kumpaankaan.

mikä oli suurin huolesi lapsena?
- Isä.

uskotko ihmeisiin?
- Empä nyt tiä.

kumpi on kiireisempää aikaa; arki vai viikonloppu?
- Arki

olitko iloinen herätessäsi aamulla?
- Ei tuntunut miltään :(

oletko tavannut isovanhempien vanhempia?
- Olen :)

mikä tappaa kiinnostuksen (ihmisistä puhuttaessa)?
- Mielipiteiden tuhoaminen. Mässyttäminen, kuolaaminen, paskantaminen julkisella paikalla.

oletko kateellinen muille ihmisille?
- Enpä oikeastaan.

oletko ollut kirpparilla myymässä?
- ... Olen kai?

koska eletään elämän parasta aikaa?
- Silloin kun esteet on raivattu tieltä ja on rauha ja elämässä on paljon aitoa rakkautta.

kuinka monta serkkua sinulla on?
- 6...

kirjoitatko päiväkirjaa?
- Joskus harvoin

mikä muistuttaa viime kesästä?
- Miran mopokolari. Isän amputaatio. Virtsatulehdus.

olemmeko kaikki jollekin tai jotenkin korvaamattomia?
- Tietenkin, itsellemme ainakin

kuvaile hiustesi luonnollista väriä.
- maantie blondi

kenen nimipäivä on syntymäpäivänäsi?
- Arja?

oletko koskaan käynyt vessassa elokuvateatterissa leffan aikana?
- E

onko sisäinen kauneus vain rumien puhetta?
- hahaha :D No ei todellakaan. Tyhmä kysymys.

menetkö koskaan nukkumaan meikit naamassa?
- joo joskus

osaatko keittää riisiä?
- No tottakai.

[Ei aihetta]Tiistai 27.11.2007 15:00

1. Mitä lukee ensimmäisessä tekstiviestissäsi? " Hyvää yötä ja kauniita unia..."

2. Kenen sängyssä nukuit viime yön? Patjalla nukuin

3. Minkä värinen paita sulla on päällä nyt? Mul o takki :D

4. Lempi elokuva? The Crow

5. Sano yksi asia jota teet joka päivä? Poltan tupakan?

6. Minkä väriset ovat huoneesi seinät? Valkeat

7. Paljonko sulla on rahaa tällä hetkellä? ehkä euro :D

8. Lempi urheilulaji? Uinti

9. En jaksa odottaa että..? Saan oman kämpän avaimen!

10. Millon viimeksi näit äitiäsi? Jaaaa... Toissapvänä?

11. Kuka sai sinut rekisteröitymään galleriaan? Minna

12. Mitä söit eilen illalla? Perunoita ja silliä :D

13. Katso vasemmalle. Mitä näet? Todella ruman seinän & todella rumia julisteita

14. Minkä vaatteen lainasit viimeksi joltain? Kaulahuivin eveltä

15. Millä sivulla datailet useimmiten? Galleria & Aapeli

16. Onko sulla kasveja huoneessasi? - Mullako? Kasveja?... Sori en polttele

17. Sattuuko sua mihinkään tällä hetkellä? sydämeen..

18. Milloin viimeksi liikuit taksilla? Vuonna kirves ja peruna

19. Milloin viimeksi olit tosi järkyttynyt? Eilen..

20. Haittaisiko sinua jos ystäväsi rupeaisi seurustelemaan ex-tyttö/poikaystäväsi kanssa?
Siitä vaan. Riippuu tietenkin exästä.


VIIMEISIN

21. Henkilö jonka näit? Tiina Vanhala

22. Henkilö jonka kanssa puhuit puhelimessa? Vesan

23. Henkilö jota halasit? Äiti?

24. Henkilö jonka kanssa tekstailit? Vesa

25. Kappale jonka kuuntelit? Cartoon nightmares


TÄNÄÄN

26. Mitä teet nyt? Kuolen tylsyyteen

27. Mitä teet myöhemmin? Meen työmaalle!!!!!!!!!!!!!!! <3

28. Mitä olet tehnyt tänään? Syönyt aamupalan ja lähtenyt kouluun

29. Mitä sulla on päällä? Takki ja housut.

30. Mitä olet syönyt tänään? 2 ruisleipää, broileri leikettä päälle ja margariinia


HUOMENNA

31. Millainen päivä huomenna? APUA! Älä nyt muistuta, jännittää niin saatanasti se ensimmäinen shelli vuoro :s

32. Mitä suunnitelmia huomiseksi? Voi vittu.

33. Tavoite? Onnistua hyvin vuorossa!

34. Mistä et pidä huomisessa? Pelottaaaa

35. Onko sulla töitä? --- Mitä?! Onko tää jotain pelleilyä mun kaa? :(

[Ei aihetta]Tiistai 27.11.2007 14:04

Oon koulussa.
Tylsää.
Jos joku sattuu oleilemaan tänään päivällä jossain tiksissä niin soitelkaa.
Vois vaik nähdä jotain selväjärkistä porukkaa :))

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.11.2007 23:57

En muista mikä mua hitotti :D Mutta jeejee

[Ei aihetta]Torstai 22.11.2007 21:43

vitun paskaa paskaa tämä touhu.