IRC-Galleria

kaBOOM-m-mTorstai 18.02.2010 23:35

Ei kiitos oikeasti. Nyt on pakko tänne tulla purkaututu, mutta mitähän helvettiä mäkin loppujen lopuksi ajattelen? ...et saisin mm. kaiken sormien napautuksella? Eipä taida enään onnistua, ehkä oon liikaa ollu akka ja nyt tää kaikki kostautuu mulle tuplasti pahempana. Se voi olla joo mahdollista, toisaalta ihan oikein jopa mua kohtaan. Toisaalt pari pahaa iskuu saanu tässä, mistä en oo tyytyväinen, mutta mä kestän sen ja jatkan tätä samaa paskaa vaikka 100vuotta. Ainii mut mullahan on vaan joku 10vuotta elin aikaa, GODDAMMIT! Ei koskaa sais ennustaa tommosia. Mut hey ei aina voi voittaa. Ja muuten nauran aamulla tai siis en varmastikkaa ääneen tai toisten kuullen, mut jos joku aivotärähdys tosta mun pää kolauksesta nii HUHHU !
Eivittu en tiedä mikä taas päätä jamaa, johtuukohan lääkkeiden haittavaikutuksista hmmm...eivittu, en kyl osaa miettiä nyt mitään asiaa tarkkaan, mutta semmosta se välillä on.
elämä jatkuu .. ainakin vielä n.10vuoden ajan :D HUHHU !

PS. Panikoin perjantaita. Saapa nähdä mitä siitäkin synttyy, kun meen nyt päättämään opiskeluistakin, että mitä teen nyt ton koulun kaa. Ja niin. Vittu huhhu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.